Waardeloos. Pakket door bezorger voor de deur gezet. Pakket is verdwenen en Amazon traineert eerst de boel met “onderzoek” en dreigt nu met het sluiten van t account omdat we ten onrechte het ge... Se mer
Det här tycker kunderna
Voor de zoveelste keer komt Dragonfly een pakketje van Amazon veel te laat bezorgen. Op papier is er gestart met de bezorgronde maar er komt daarna dagen geen update in de track & trace. Ze staan uite... Se mer
Het gaat om Amazon.nl in dit geval. Een artikel besteld maat XL en maat L ontvangen.Er bestaat geen klantenservice( 1 uur gezocht) Als dan iets wil retourneren, kun je een Chinees etiket krijgen en... Se mer
Eigenlijk nooit problemen met de levering en snelle oplossing als er een probleem ontstaat. Ik had laatst problemen met mijn ring systeem. Zonder problemen de hele set omgeruild en hoefde alleen defec... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl
Kontaktuppgifter
Seattle, USA
- amazon.nl
Amazon en Dragonfly, hele slechte match
Ik bestel al sinds jaar en dag bij Amazon, al voordat het in Nederland was. Er gaat wel eens iets mis, verkeerd artikel, beschadigde verpakking oid, maar dat is tot nu toe altijd snel en vriendelijk opgelost door de klantenservice. MAAR, sinds een aantal maanden krijg ik steeds vakere pakketten geleverd door Dragonfly, en dit is in mijn ogen werkelijk de meest amateuristische, zelfingenomen, onbetrouwbare, en meest waardeloze bezorgdienst die we op dit moment in Nederland hebben. Je kunt bijvoorbeeld niet zien wanneer je pakket wordt bezorgd,je krijgt wel op de dag van bezorging 4 maal een mailtje dat je pakket “vandaag” wordt bezorgd en dat begint al vroeg in de ochtend, maar er wordt niet vermeld welk dagdeel. Ook staat er in die mailtjes dat het voor de avond is, dat heb ik van de ongeveer 10 stuks die ik heb mogen ontvangen maar 1 maal meegemaakt. Dat heb je als ontvanger ook nog GEEN mogelijkheid om je bezorging bij een pakketpunt te laten bezorgen. Je hebt wel de mogelijkheid om het op de stoep bij je voordeur neer te laten leggen maar mijn voordeur is direct aan een openbare stoep dus dat is geen optie. En je kunt het bij de buren laten droppen, ook geen optie want ik wil mijn buren niet opzadelen met mijn pakketjes, mijn buren zijn ook nog eens hoogbejaard. Ondertussen word ik gegijzeld door Dragonfly, omdat ik de bel niet hoor als ik boven in mijn huis aan het werk wil of zou willen douchen want er zou wel eens een pakketje kunnen komen. Ondertussen betaal ik wel netjes 1 keer in de maand PRIME van Amazon, oa voor een beetje meer klantenservice, het is dus minder klantenservice.
Ik zou iedereen willen oproepen om contact op te nemen met de klantenservice van Amazon wanneer je een slechte ervaring hebt met Dragonfly bezorgdienst
Niet bereikbaar voor kritiek
Pakket schijnt afgeleverd op niet bestaand huisnummer. En nummer klantenservice is een niet bestaand nummer.
Erg onbetrouwbaar bedrijf op deze manier... 😒
Amazon's own delivery getting worse and worse
While you see other parcel delivery improving with tracking, and providing time-slots, Amazon own service gets worse and worse. A parcel, randomly showing up at a random time in the evening, just does not work any more. PostNL and everyone else is ahead, what also makes me switch back to Bol.com or even Temu because I am happy to wait a bit longer for just a better delivery experience.
On their own service, there is no interface at all, no information at all - they just expect you to be home all the time and won't even drop it at a neighbour, what is somehow usual in the Netherlands.
In de maling genomen
Product gekocht, maar het verkeerde geleverd. Kan gebeuren. Maar onmogelijk om het opnieuw voor dezelfde prijs te leveren. Alleen voor een prijs die bijna 3x duurder is. Vreemd, want het was al gekocht.
my package gets stolen and they tell me…
my package gets stolen and they tell me good luck with the police, nice, I thought amazon fulfillment was that they never let you down? ridiculous.
Besteld bij Amazon
Besteld bij Amazon. Met DHL gaat het prima maar met Dragonfly is het een drama. Krijg steeds melding dat het bedrijf aan de deur is geweest terwijl ik thuis werk.
Volgens mij sturen ze gewoon een bericht dat bezorging niet is gelukt terwijl men niet heeft bezorgd. Tussen nieuwe poging zit ook gewoon een week. Als Amazon met Dragonfly blijft werken is dat voor mij een reden om niet meer bij Amazon te bestellen.
Ongelofelijk goede service!
Oprecht nog nooit zo’n geweldige service meegemaakt! Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke afhandeling straalt dit bedrijf pure klantvriendelijkheid uit. Alles wordt met aandacht, snelheid en oprechte betrokkenheid geregeld. Het voelt bijna onwerkelijk dat een bedrijf dat zó servicegericht en behulpzaam is nog bestaat in deze tijd. Hier staat de klant écht centraal.
Ten eerste amazon.nl is zodanig zielig…
Ten eerste amazon.nl is zodanig zielig dat ze fake kortingen op maken, zelfs op blackfriday, andere feestdagen, etc... en dan de support medewerkers zijn zo respectloos en helpen de klant zeer zelden.
Amazon stop aub met Dragonfly bezorging!
Als Prime lid verwacht je een goede bezorging, nou sinds Amazon met Dragonfly in zee is gegaan is het ruk. Wat een slechte bezorgdienst, brengen pakketten naar een compleet ander adres, mooi man, weer een pakket foetsie!
AMAZON STOP MET DRAGONFLY BEZORGING!
De Dragonfly reviews zijn bar slecht, mensen hebben bijna allemaal slechte ervaringen hier mee! Inclusief ik!
Het is misschien goedkoop voor jullie als Amazon, maar uiteindelijk gaat het jullie allemaal klanten kosten én dus geld.
Jullie gooien je eigen glazen in!
Amazon maakt gebruik van slechte bezorgdienst
Amazon maakt gebruik van bezorgdienst Dragonfly. Altijd via Amazon's eigen bezorgdienst of DHL pakketjes ontvangen en altijd probleemloos. Vanmorgen bericht dat Dragonfly pakket komt bezorgen. Van familie had ik al negatieve ervaringen gehoord over niet bezorgen en dan meteen retour naar Amazon. Ja hoor!! zojuist bericht "Helaas hebben we je pakket vandaag niet kunnen bezorgen". Reden: volgens Dragonfly is ons adres onjuist. Sufferds, dat adres zit al jaren in het Amazon bestand en wij hebben in al die jaren nooit een bericht van een bezorgdienst gehad dat ons adres onjuist is!! Tevens wordt je zo als PRIME klant door Dragonfly benadeeld! De bezorging binnen 1 dag wordt gewoon over boord gegooid! Voor ons reden om Prime op te zeggen en kopen bij Amazon zeker te heroverwegen!
Dragonfly zeer slechte bezorgdienst door Amazon
OMG heb iets besteld en afwachten wie het komt bezorgen en ja hoor HORROR bedrijf Dragonfly en ze doen het consequent waardeloos.
Vandaag zou het bezorgd worden en wat denkje .... geen dragonfly. Dit gebeurt mij nu te vaak AMAZON neem je klanten serieus en kap met dat bedrijf ik bestel niet meer dan maar via BOL.com.
Ik ga ook mijn prime abbo opzeggen.
Sinds Dragonfly bezorging doet is het diep triest
Ik weet niet meer waarom ik nog Prime betaal elke maand. Met DHL hadden we de optie om een pakket naar een afhaal of locker te laten brengen. Je kon online zelfs een andere dag/tijd kiezen. Je kreeg ook een tijdvak van bezorging van 1-2 uur.
Met dragonfly is dat allemaal weg. Ze proberen het 2x en dan gaat je pakket gewoon terug naar Amazon. Waar betaal ik nog Prime voor dan?
Ik krijg minder service voor hetzelfde geld. De enige die hier van profiteren zijn Amazon en Dragonfly.
Vind trouwens ook dat Dragonfly zijn personeel meer moet vertrouwen want ik ben er flauw van dat die gasten allemaal foto's van mijn woning nemen elke keer. Hoe zit dat met de AVG?
Maar goed, ik betaal nu dus hetzelfde bedrag en ik krijg er minder voor terug. Dragonfly geeft je geen enkele indicatie hoe laat ze komen. Je kan niets naar een locker of afhaalpunt laten brengen want die hebben ze niet en je kan zelfs niet een andere dag of tijd kiezen.
Vind dat dit niet zou moeten mogen. Dragonfly is zo'n grote achteruitgang, objectief gezien ook. Je krijgt veel minder en betaald hetzelfde.
Hallo Bol en Coolblue, doei doei Amazon.
Ik zie dat bijna alle negatieve ervaringen hier te maken hebben met Dragonfly. Hopen maar dat er iemand bij Amazon wakker is anders gaan ze veel klanten verliezen. Meeste mensen gaan hun klacht niet posten op een website maar bestellen gewoon elders. 1 klagende klant representeert 100 klanten met dezelfde klachten die geen review posten.
I paid for a new product, but received a used product
I ordered a new product. I also had two options to order warehouse products (returned products) with a discount. I chose a new product, but I received a package that was already opened and closed again with tape. The box was also damaged. So obviously I received a used/returned product but paid for a new product. Bad customer service!
Amazon en Dragonfly geen succes
Als klant van Amazon.nl vaak besteld en meeste keren gaat het ook goed echter nu hebben ze voor een cruciaal onderdeel gebruik gemaakt van een kleine niet bekende transportpartner Dragonfly. Het resultaat is dat het product na bestelling op 9 november nog steeds geleverd moet worden terwijl het op 10/11-11 geleverd zou worden. Dragonfly beloofd veel aan de telefoon en zelfs dat maken ze niet waar. Daarmee maken ze de toezegging van Amazon.nl ook niet waar van levering de volgende dag. Heb daarom ook besloten dat als een bestelling bij amazon.nl door Dragonfly wordt uitgevoerd ik deze bestelling voortaan direct zal annuleren totdat ze wel een van de betrouwbare partijen kiezen. Misschen dat Dragonfly in Canada groot is maar hier presteren ze niet.
inmiddels heeft Amazon.nl ht aankoop bedrag terug gestort. Amazon.nl treft geen blaam mbt de performance van Dragonfly maar zouden niet meer met deze partner moeten werken.
Amazon geeft aan morgen geleverd maar…
Amazon geeft aan morgen geleverd maar ben nu al 4 dagen aan het wachten. Ook 0,0 mogelijkheden om contact te leggen met Amazon. Spullen worden nu geleverd door dragonfly waar niet mee te communiceren is. Voortaan naar Alliexpres daar kan ik bezorg dienst wel selecteren
4 november google pixel buds pro 2…
4 november google pixel buds pro 2 besteld. Deze hadden een gegarandeerde volgende dag aflevering.
De volgende dag kwam er niks.
De dag daarna contact opgenomen, amazon beloofde de volgende dag te leveren.
De dag daarna weer niks.
Weer contact opgenomen, ze gaven aan dat ik tot 12 november moest wachten omdat ze dan pas een onderzoek konden starten...
12 november, nog steeds niks ontvangen, amazon geeft aan dat ik een vragenlijst moet invullen om mijn geld terug te krijgen, ze weigeren het product te leveren, houden mijn geld vast, en geven geen compensatie.
De klantenservice zijn een soort robots die slecht nederlands praten en weigeren mee te werken.
Altijd met af en toe een hapering de…vroegere bezorging
Altijd met af en toe een hapering de spullen van Amazon op tijd en thuis gekregen, nu hebben ze echter een nieuwe bezorger Dragonfly het meest beroerde bedrijf dat je maar kunt bedenken.
Sturen No Reply mails zodat je niet kunt reageren laten je een hele dag wachten om te vertellen dat ze toch niet komen dan bericht volgende dag dat ze niet komen en later weer wel komen.
Ik heb mijn Prime opgezegd en de App verwijderd en dat blijft zo totdat ze weer een "normale" koerier gaan gebruiken.
Amazon heeft de website niet op orde!
Twee weken geleden een bestelling geplaatst en betaald via Amazon, product staat op de site op voorraad via een Chinese leverancier. Na enkele dagen kreeg ik bericht van de leverancier dat het product niet le erbaar was en moest annuleren bij Amazon. Na enkele dagen werd het geld weer op mijn rekening gestort.
Een week later zocht ik hetzelfde product op Amazon, tussenleverancier in Duitsland. Product staat op de site als zijnde op voorraad. Dus bij deze leverancier besteld en via Amazon betaald. Echter na enkele dagen opnieuw bericht dat ik de bestelling volgens de leverancier moest annuleren, was niet op voorraad. Vandaag weer gekeken op de site, staat nog steeds te bestellen en op voorraad, bij beide leveranciers!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.