Amazon.com, Inc. Omdömen 1 030

TrustScore 2 av 5

1,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos. Pakket door bezorger voor de deur gezet. Pakket is verdwenen en Amazon traineert eerst de boel met “onderzoek” en dreigt nu met het sluiten van t account omdat we ten onrechte het ge... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor de zoveelste keer komt Dragonfly een pakketje van Amazon veel te laat bezorgen. Op papier is er gestart met de bezorgronde maar er komt daarna dagen geen update in de track & trace. Ze staan uite... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het gaat om Amazon.nl in dit geval. Een artikel besteld maat XL en maat L ontvangen.Er bestaat geen klantenservice( 1 uur gezocht) Als dan iets wil retourneren, kun je een Chinees etiket krijgen en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eigenlijk nooit problemen met de levering en snelle oplossing als er een probleem ontstaat. Ik had laatst problemen met mijn ring systeem. Zonder problemen de hele set omgeruild en hoefde alleen defec... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats

Informationen kommer från olika externa källor

zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dragonfly, Waardeloos

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling van Amazon heb ontvangen sinds zij samenwerken met Dragonfly in mijn buurt, en helaas bevestigt deze levering precies waar ik al bang voor was vanwege al slechte ervaringen van anderen.

Het pakket is bezorgd zonder aan te bellen en vervolgens in de brievenbus gepropt, terwijl het daar duidelijk niet in paste. Daarnaast was de verpakking volledig opengescheurd bij de plakrand, wat de indruk wekt dat iemand heeft gekeken of de inhoud waardevol was. Gelukkig was het product zelf niet beschadigd en betrof het geen kostbaar artikel.

Het zogenoemde afgeefbewijs voegt niets toe: het bestaat uit een wazige foto van een met sneeuw bedekte grond, waaruit niet valt op te maken waar of hoe het pakket is bezorgd.

Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij Dragonfly, maar deze ervaring geeft mij onvoldoende vertrouwen om in de toekomst nog bij Amazon te bestellen, zolang zij gebruikmaken van deze bezorgdienst. Van een partij als Amazon verwacht ik een aanzienlijk hogere standaard in bezorging en zorgvuldigheid.

6 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Amazon schaadt het milieu onnodig…

Amazon schaadt het milieu onnodig ernstig!!!
Waar de meeste bedrijven allang de policy hebben om te compenseren als een artikel binnen de retourtermijn wordt afgeprijsd, wordt je bij Amazon geadviseerd het product opnieuw te bestellen en de duurdere variant te retourneren.
3 totaal onnodige transporten,die los van de transportkosten en tijd, vooral ook totaal onnodig het milieu belasten.
Ga je schamen Amazon!!!!

3 januari 2026

Dragonfly en Amazon.nl

Merkproducten zijn prima. Alleen de koeriersdienst Dragonfly die amazon nl gebruikt is dramatisch slecht. Deponeren pakketjes voor de deur. Op een onveilige plek. Dat je aangeeft dit niet te willen wordt volkomen genegeerd. Dit is nu de 4e keer dat ik dit met Dragonfly meemaak. Letterlijk een draak van een koeriersbedrijf.

30 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens de Black Friday week was de…

Tijdens de Black Friday week was de nieuwste iPad Air aan een zeer scherpe prijs te koop bij Amazon.nl. Ik heb even getwijfeld om het product aan te kopen, omdat ik nog nooit een Apple toestel bij Amazon heb gekocht.

Uiteindelijk heb ik toch beslist de iPad aan te kopen. De Ipad werd vroeger geleverd dan verwacht en kwam splinternieuw uit de doos. Ik gebruik het toestel nu al een maand en ben zeer tevreden, zowel van de tablet als van mijn aankoopervaring bij Amazon.

29 november 2025

Slechte bezorging!

Blijkbaar hebben ze nu een eigen bezorgdienst, Dragonfly. Ze leggen pakjes voor de voordeur en lopen gewoon weg. Nu zelfs een bestelling niet ontvangen, volgens Amazon app ook nog niet geleverd. Ben al een week aan het wachten. Maar het is wel de laatste keer dat hier iets besteld heb.

27 december 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Spullen worden geleverd zonder afhaalcodes

De bestellingen worden tot nog toe op tijd en correct geleverd.
Waar ze achterlopen op hun concurrenten is de moderne afhaal-labeling.
Ze sturen in hun bezorgings-mail geen barcode of QR-code mee. Alleen dat je het kunt ophalen bij het afhaalpunt.
En dat vinden de medewerkers van het afhaalpunt niet fijn. Dan kunnen ze het moeilijker terugvinden. En dan zeggen ze al gauw: we kunnen het niet vinden het zal nog wel in de pipeline zitten.
Verder is het een Amerikaans bedrijf realiseer ik me nu.

12 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb via Amazon.nl een elektrische…

Ik heb via Amazon.nl een elektrische rolstoel gekocht. Het pakket werd achtergelaten op het tuinpad naast ons huis terwijl wij niet thuis waren. Toen we ongeveer 30 minuten na de bezorging thuiskwamen, lag alleen de accu er nog – de rolstoel zelf was verdwenen.

Ik heb dit meerdere keren gemeld aan zowel Amazon.nl als de klantenservice van DHL. Zij vertelden mij dat het pakket is afgeleverd en dat ze denken dat het gestolen is. Ik heb gevraagd hoeveel pakketten er precies zijn afgeleverd en wat de afmetingen en het gewicht van de pakketten waren, maar zowel Amazon als DHL heeft hier nooit antwoord op gegeven.

Ze vroegen mij om aangifte te doen bij de politie, wat ik ook heb gedaan. Maar weken later reageren ze nog steeds niet op mijn e-mails of berichten; ze lezen ze niet eens. Ik ben helemaal klaar met hun belachelijke systeem. Ze blijven mij vragen om de accu terug te sturen, maar het adres dat ze geven bestaat niet eens in Nederland! Ik schrijf dit, stuur screenshots mee, maar een paar dagen later sturen ze weer precies dezelfde instructies en hetzelfde onjuiste adres.

Ik koop niets meer bij Amazon en ik raad het ook niemand aan.

Waarschijnlijk gaan ze hieronder weer zo’n standaardreactie plaatsen met “neem contact met ons op”, maar er komt toch geen oplossing!

Bestelling geplaatst:
6 november 2025
Bestelnummer: 407-7726496-7524345

---

6 december 2025

Bezorging door Dragonfly

Nu al de vijfde en zesde zending die verdwenen is door de door Amazon.nl ingeschakelde Dragonfly.

Heb hier vorige week contact met klantenservice Amazon over gehad.. Ja we hebben veel klachten over Dragonfly en nee uw bestelling wordt niet meer via hen verzonden.
Kunt u op rekenen.

Tot ik gisteren 2x iets bestelde en Dragonfly deze 2 items dus kwijt is.

Als eea afgehandeld is ga ik niet meer bij Amazon bestellen.

22 december 2025

Shocking company

Shocking company, my sister ordered something from them , wanted to return it they will not answer emails!! Completely ignoring her request for refund, now going to take this matter further shocking company don’t buy from
Them

19 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onvolledige terugbetaling van retour gezonden producten!

Amazon heeft mij de verkeerde Parodontax tandpasta gestuurd die ik op 21 november besteld had. Het betreft 7 doosjes met elk 2 tubes. Na melding hiervan heb ik ze teruggestuurd. Ik heb echter maar voor 6 verpakkingen geld terug ontvangen. Amazon stuurt je voor elke verpakking een "restitutiebevestiging". Heel onoverzichtelijk dus en in mijn geval geen 7 maar 6 van terugbetalingen. Je kunt deze restitutie-mails niet beantwoorden en Amazon stuurt je via de website het bekende bos in. Ik ben voor € 11,26 benadeeld.

2 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerd product ontvangen en geen oplossing

Ik bestelde een hoodie met een afbeelding van Miles Morales, maar ontving een hoodie met een klavertje vier. En toen begon de ellende.

Terugsturen was onmogelijk, want ik kreeg een verzendlabel dat alleen in de UK gebruikt kan worden. Zelf terugsturen via Post NL zou maar liefst 19 euro kosten. De verkoper reageerde alleen maar met vragen en niet met oplossingen.

Via de klantenservice van Amazon kreeg ik uiteindelijk een oplossing geboden. Als het probleem op 19 december niet opgelost was, dan zou de medewerker een terugbetaling in orde maken. Maar toen ik vandaag contact opnam ontkende men ineens deze toezegging. Er moet nu een A-Z claim worden ingediend en ik moet nog eens 7 dagen wachten op de uitkomst. Ondertussen moet de rekening aan Riverty natuurlijk wel betaald worden en dat geld zie ik dus nooit meer terug.

Wat een verschrikkelijk bedrijf met een waardeloze klantenservice. En een klacht indienen blijkt ook niet mogelijk. Ik heb mijn klacht nu neergelegd bij Thuiswinkel Waarborg. En 1 ding is zeker: bij Amazon.nl bestel ik nooit meer iets.

19 december 2025

Top service

9/10 keer gaat alles goed, en die ene keer dat je ze nodig hebt staat de klantenservice voor je klaar en is alles binnen no time geregeld. Top service.

17 december 2025

Compleet verkeerd artikel geleverd tot 2x toe

Op 22/11 een kerstblouse besteld. Wordt er een hele andere geleverd. Restitutie aangevraagd en opnieuw bestelling gedaan op 4 december en ja hoor gisteren weer precies dezelfde verkeerde blouse geleverd. Waarschijnlijk staat er in het magazijn een hele pallet verkeerd maar niet leren van de klachten hoor, gewoon lekker blijven uitleveren totdat de pallet leeg is. Die orderpickers zijn ook niks waard want kunnen blijkbaar niet waarnemen dat het een heel ander artikel is dat ze pakken en opsturen. Klacht indienen lukt niet want geen telefoonnummer, email of chat in NL beschikbaar. Lekker blijven verschuilen ! Chapeau Amazon, goed bezig maar ik koop niets meer bij jullie!!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Amazon, de eigen bezorgdienst is een ramp evenals de telefonische helpdesk !!!

In 2 weken tijd werd 4 x het pakket buiten op de grond gedeponeerd. De bezorger belde aan, binnen 2 seconden was ik bij de deur en de bezorger was in geen velden of wegen te bekennen. 1x werd het pakket zelfs in de regen gedropt.
Ik heb het hier over 4 verschillende leveringen. 4 x gebeld met Amazon.nl, kreeg medewerkers aan de lijn waarvan enkele heel slecht Nederlands spraken en telkens betuigden ze hun spijt en ze vonden het verschrikkelijk. Dat ze erbij niet huilden, verbaasde me. Telkens, dus 4x, verzekerden ze me dat ze het probleem meteen zouden gaan aanpakken.
Echter........ze doen niets, helemaal niets, en ik kan dan ook blijven klagen tot ik een ons weeg,
Resumerend: zeer klantonvriendelijk. Zowel de bezorger(s) alsook de telefonische helpdesk in het kwadraat.

1 ster voor klantgerichtheid

In de samenvatting van de beoordelingen van Amazon op Trustpilot staat: “Consumenten zijn over het algemeen ontevreden over de bezorgservice en de klantenservice. Er is een sterke consensus over deze negatieve ervaringen.”
Dat is precies de ervaring waar ik me helaas bij moet aansluiten. Het product, verkocht door een externe verkoper via het Amazon platform, is wel verstuurd maar niet bij de koper bezorgd. Handtekening voor ontvangst is vervalst en daar is bij de politie aangifte van gedaan. Mails over de bezorging zijn niet verstuurd door Amazon, dat daar volgens de verkoper wel verantwoordelijk voor is. Op de website stond de bezorging als ‘vertraagd’ genoteerd. Toen het te lang duurde heeft de koper contact opgenomen met Amazon en toen werd de melding plotseling veranderd in ‘bezorgd’ (maar dus niet bij de koper). De klantenservice schuift de verantwoordelijkheid af op een ‘hogere afdeling’. Die checkt alleen bij de transporteur, ondanks het vervalsen van de handtekening en neemt geen verantwoordelijkheid voor het niet versturen van berichten over de bezorging. Telefonisch contact wordt geweigerd. Op de argumenten van de koper wordt niet gereageerd.
Hoe kan dit bedrijf verbeteren, vraagt Trustpilot: door klachten van kopers serieus te nemen, ook als het product via het Amazon-platform bij een externe verkoper is gekochtt.
Triest!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop geen producten via onderverkopers

Robotstofzuiger/dweil via onderverkoper gekocht. Ging stuk (maakt opeens geen contact meer met WIFI verbinding, waardoor alleen nog de aan-uit knop werkt en lekt daarnaast veel water) en ik word niet geholpen door Amazon omdat het 90 dagen verder is. Onderverkoper zit in het buitenland, weigert om het probleem op te lossen, dus nu zit ik met een duur kapot product en geen hulp.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

'n Vreselijke webwinkel.

Kort samengevat: 'n vreselijke webwinkel

Amazon.nl heeft een ontzettend breed assortiment en -voor zover ik gezien heb- redelijk lage prijzen.
Productinformatie is redelijk.
Wat niet deugt, is het aanmaken van een account. Dat is verplicht én vreselijk om te doen. Zo moet je een puzzel "oplossen" wat niet kan; er is geen beweging in de puzzelstukjes. Uiteindelijk na een 6-tal pogingen, is aanmaken gelukt. Toen pas werd een mogelijkheid via mail- en smartphone-verificatie aangeboden. Dat, terwijl het verplichten om een account aan te maken niet meer van deze tijd is!
Het gedoe eindigt hier niet. Betaling d.m.v. ideal moet ik na betaling bevestigen, anders wordt de order gecancelled. Bevestigen?? Hoe?? Geen idee. En vreemd, want het aankoopbedrag is van mijn rekening afgeboekt.
Daarom toch maar 'n paar dagen op zijn beloop gelaten om te zien wat er verder gebeurt. En warempel, een mail meldt: "je bestelling is verzonden".
Kort samengevat: 'n vreselijke webwinkel.

2 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Amazon laat malafide verkopers hun gang gaan – consument wordt niet beschermd

Amazon laat steeds vaker malafide Chinese verkopers toe op zijn platform. Productbeschrijvingen zijn misleidend, de kwaliteit klopt niet met wat beloofd wordt, en wanneer je wil retourneren, wordt de Europese consumentenwetgeving gewoon genegeerd.
Het ergste: Amazon laat dit allemaal toe, zolang er maar geld verdiend wordt. De consument staat alleen tegenover verkopers die zich niets aantrekken van onze regels.
Dit is geen incident meer, maar een systeemprobleem. Voor een bedrijf dat beweert klantgericht te zijn, is dit ronduit schandalig.
-1 ster – en dat is nog te veel.

1 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Let op: geretourneerde producten worden als nieuw verkocht

Ik heb een Sophie la girafe gekocht. Amazon.nl stuurt me een tweedehands product. Het was bedoeld als cadeau voor een pasgeboren baby — natuurlijk kan ik dat zo niet geven.
Eerder dit jaar heb ik een elektrische tandenborstel van Amazon.nl ontvangen die was duidelijk al eerder gebruikt. Dat was voor mij de reden om het product terug te sturen.
Dit is heel teleurstellend en niet wat ik van een betrouwbare webshop verwacht.

10 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.