Blev ett fel, råkade skriva förnamn på efternamn pga autofyll, kändes som något som enkelt går att fixa men kundsupporten var urusel. Gick ej att få tag på telefon samt på mejl skickade de ändast en k... Se mer
Vårt flyg blev cancellerat . Kom SMS från BA 21.45 vid sänggående och sedan 2 mail . 2 telefonnummer angavs , men inget av dem har gått att nå ens idag , Inte en stavelse eller hint om detta från er... Se mer
Sämsta företaget någonsin Extern kass kundtjänst som inte kan något. Telefontjänst som stänger kl13 som bara hänvisar till mejl. Jag bokade en resa och försökte avboka inom 24 timmar. Fick även svar f... Se mer
Ett riktigt värdelöst bolag. Vi hade problem med de hela tiden. Bagaget bokades bara en väg och när man ville lägga till bagaget på hemresan kunde de inte fixa det. Dålig kundservice med 3 timmars öpp... Se mer

- Snabbt och enkelt
- Vi gör det enkelt för dig att hitta de bästa flygbiljetterna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår hemsida så att du snabbt kan hitta det du är ute efter.
- Billigt
- För att kunna erbjuda dig de bästa priserna har vi valt att koncentrera oss på det mest väsentliga på vår hemsida så att du ska kunna beställa din resa så enkelt som möjligt. Vi samarbetar med många leverantörer och erbjuder ett stort urval av resor. Om du beställer flyg och hotell samtidigt kan vi erbjuda dig ännu bättre priser än om du köper flyg och hotell separat.
- Säkert
- Airngo är en del av Ticket som har 25 års erfarenhet som en av de ledande resebyråerna i Skandinavien. Som kund är du skyddad av Svensk resegaranti. Vi arbetar alltid med att säkra att betalningar genomförs på ett tryggt sätt. Vi är givetvis anslutna till IATA.
Sverige
- airngo.se
Ber kunder att lämna omdömen
Först förvirrad men fick snabbt svar…
Först förvirrad men fick snabbt svar tillbaka
En skenor för mycket
Snabb och lättförstålig sida att boka…
Snabb och lättförstålig sida att boka din resa på.
Oseriöst bolag
Oseriöst bolag. Undvik dem. Betalar inte tillbaka trots inställd flygresa.
Se upp med de positiva omdömena. De kan vara producerade av företaget självt i syfte att väga upp dåliga omdömen. Anmäl till ARN och driv in er fordran via Kronofogdemyndigheten.
Riktigt fult att ta ut 1190 SEK för att…
Riktigt fult att ta ut 1190 SEK för att förmedla en återbetalning! Känner mig rånad. Aldrig mer.
Bra och smidig bokning!
Bra och smidig bokning!
Alltid bokar vi hos Airngo.se
Ibland kan biljetterna kommer lite försent dvs. inte i samma dag (men alltid inom ramen 48 h).
Kundservicen tar lite tid och svara (under Covid-19 tiderna, men vem som inte gör så ;) ) men annars alltid finns de där när det behövs.
Varning!
Inställd flygresa pga Corona i April. Väntat flera månader på ersättning. Först efter att ha fått veta på omvägar att Norwergian redan betalat ut köpta biljetter till dem så mailar jag och trycker på att jag vill ha min återbetalning! De meddelar att de kommer att betala ut så fort de får pengarna från Norwegian. Jag mailar tillbaka och frågar om de kan ärligt intyga att de INTE har fått pengar från Norwegian och att jag kommer att kontakta Norwegian och fråga om de betalat ut pengar till dem.
Vips! så landar ett svar i mailkorgen att min återbetalning är gjord och kommer att synas på kontot inom 3 bankdagar. Märkligt att efter flera månader så kunde de helt plötsligt betala ut mina pengar...?!?
Mindre kul är att de dragit av 1.185 kronor i så kallad "Hanteringsavgift, inställd förmedlad resa" Riktigt FULT att sko sig på inställda resor! Avgift för ombokning eller ändring av något slag kan jag förstå, men inställda resor? Riktigt dåligt Airngo!
Genom ruttet rakt igenom. Jag kommer aldrig någonsin att boka genom Airngo oavsett hur låga priserna är. Kommer givetvis aldrig att rekommendera dem heller, snarare varna för att använda Airngo!
Fick hjälp med ombokningsärende snabbt…
Fick hjälp med ombokningsärende ganska snabbt. Från början var det missförstånd om hur ombokningen skulle gå till, de hänvisade till flygbolaget och skrev (i automatiska svar) att de inte kunde hantera ombokningar pga Corona. Men jag kontaktade dem igen och dem var snabba och hjälpfulla vid ombokningen.
Fantastiskt
Får ingen info alls om återbetalning.
Enkel och bra hemsida .
Enkel och bra hemsida , prisvärda tilläggstjänster.
Snabbt och enkelt att genomföra en bokning.
Scam bolag?
Håller inne på pengarna från vårt inställa flyg. Svarar inte på Mail. Scam bolag?
Sämst på kundservice
Vårt flyg 4 April blev inställd pga Corona men det dröjde till 11 aug för att få tillbaka pengarna trots otaliga telefonsamtal och mail. Det går ofta inte komma fram när man ringer och när man väl få kontakt så får man vilseledande svar. Norwegian hade skickat pengarna till Airngo redan 2 april men Airngo sa hela tiden att de väntade på svar fr Norwegian. Dessutom har Airngo dragit av en avgift på 400 kr vilket de inte får göra.
Kommer aldrig att boka biljetter genom Airngo
Ger inga svar om återbetalning pga…
Ger inga svar om återbetalning pga Corona. Nu har det gått 4 månader sedan flyget ställdes in :-(. Svarar inte i telefon och mailsvaren är bara standardsvar som inte säger en något
Bokade billiga biljetter till kina o…
Bokade billiga biljetter till kina o Japan precis när covid-19 slog till. Blev avbokat då air china ställde in flygen. Bad om återbetalning och här är airngo under all kritik, kan inte kontakta dem på ett vettigt sätt och man får bara ett generellt Mail att de ska kolla på mitt ärende. Tog 5mån men fick betalning åter igår så tacksam för det.
Omöjligt att kontakta dem
Omöjligt att kontakta dem! Endast via formulär som de inte svara på förrän flera veckor senare! Väntar ännu på återbetalning för en resa som blev inställd i mars! Usel kundservice! Aldrig att jag bokar via dem igen!
Jag bokade ett flyg som blev inställt…
Jag bokade ett flyg som blev inställt för Covid-19 jag har fått mail från Norweigan att dom nu har betalt tillbaka pengarna men inga pengar från Airngo så dåligt. Jag har mailat och ringt men inga svar. Så dåligt bolag på alla sätt lura oss resenärer och ta pengarna själva.... USCH va dåligt!! KARMA TILL DOM!
Uselt, 0 stjärnor.
Skulle vilja ge 0 stjärnor med det går bara att ge 1 som lägst. Som folk har skrivit innan så är det extremt oseriösa. Jag har betalat för ombokningsbar biljett, men de bara hänvisar till flygbolag och går inte att kontakta på något sätt. Så ett riktigt scam-bolag. Airngo Ägs av Ticket Privatresor AB.
Oseriösa
Oseriösa. Kolla nätet för information och tänk efter innan du bokar, billigt men blir det problem som i Covid kommer de att stänga av sin telefon, ta bort möjligheten att maila in och bara skylla på flygbolaget som du ska resa med. Ticket som äger AirnGo kommer inte att hjälpa dig. Boka med alla andra.