Blev ett fel, råkade skriva förnamn på efternamn pga autofyll, kändes som något som enkelt går att fixa men kundsupporten var urusel. Gick ej att få tag på telefon samt på mejl skickade de ändast en k... Se mer
Vårt flyg blev cancellerat . Kom SMS från BA 21.45 vid sänggående och sedan 2 mail . 2 telefonnummer angavs , men inget av dem har gått att nå ens idag , Inte en stavelse eller hint om detta från er... Se mer
Sämsta företaget någonsin Extern kass kundtjänst som inte kan något. Telefontjänst som stänger kl13 som bara hänvisar till mejl. Jag bokade en resa och försökte avboka inom 24 timmar. Fick även svar f... Se mer
Ett riktigt värdelöst bolag. Vi hade problem med de hela tiden. Bagaget bokades bara en väg och när man ville lägga till bagaget på hemresan kunde de inte fixa det. Dålig kundservice med 3 timmars öpp... Se mer

- Snabbt och enkelt
- Vi gör det enkelt för dig att hitta de bästa flygbiljetterna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår hemsida så att du snabbt kan hitta det du är ute efter.
- Billigt
- För att kunna erbjuda dig de bästa priserna har vi valt att koncentrera oss på det mest väsentliga på vår hemsida så att du ska kunna beställa din resa så enkelt som möjligt. Vi samarbetar med många leverantörer och erbjuder ett stort urval av resor. Om du beställer flyg och hotell samtidigt kan vi erbjuda dig ännu bättre priser än om du köper flyg och hotell separat.
- Säkert
- Airngo är en del av Ticket som har 25 års erfarenhet som en av de ledande resebyråerna i Skandinavien. Som kund är du skyddad av Svensk resegaranti. Vi arbetar alltid med att säkra att betalningar genomförs på ett tryggt sätt. Vi är givetvis anslutna till IATA.
Sverige
- airngo.se
Ber kunder att lämna omdömen
Vi har fått så mycket problem med…
Vi har fått så mycket problem med resan. Först i Landvetter Göteborg, sedan i Frankfurt, Tyskland. Allt på grund av er . Vi blev helt kört över resan.
Tog sex försök och flera timmar att…
Tog sex försök och flera timmar att boka resan, precis efter jag hade godkänt via bankid fick jag varje gång ett felmeddealde om att flygen kanske inte var tillgängliga. Sämsta upplevelsen någonsin. Oerhört slöseri med tid och noll respekt för kundernas tid.
Var lätt att navigera och fick snabb…
Var lätt att navigera och fick snabb bekräftelse på mail.
Kunde inte hitta möjlighet för tillägg av extra benutrymme??
Hade bokat en resa till Polen Gdansk…
Hade bokat en resa till Polen Gdansk fått biljetter med alla uppgifter på
Försökte checka in on line men misslyckades pga krångligt system
När vi skulle hem fanns inget bokning till oss fick betala igen för att komma hem
Har försökt via mejl att få tag i Airengo men de svarar ej
Känns inte tryggt att åka med dem och Ryanair
Aldrig mer
Avråder å det bestämdaste
Otroligt undermålig kundstjänst ifall…
Otroligt undermålig kundstjänst ifall du skulle behöva ändra något i bokningen. Väntar fortfarande med hjälp för mitt ärende. Man ska också vara medveten om att om du köper ombokningsbar biljett och avbeställningsgaranti så får du ändå betala en kostnad!
Svårt att komma fram i kundtjänst och…
Svårt att komma fram i kundtjänst och ändra på resa. Mycket stress kring detta. Rekommenderas inte
Snabbt och enkelt att boka biljett
Betalning
Betalning gick smidigt.
Fick bekräftelse mejl direkt. Super nöjd
Airngo ljög om att hotellet hade pool…
Airngo ljög om att hotellet hade pool vilket alltså inte alls stämde när vi anlände till hotellet. Sedan har vi försökt få tag på Airngo och begärt ersättning för detta men de "ghostar" oss bara. Vi har skickat ett flertal mail och även skickat in formulär via deras egna sida om detta men utan resultat.
Bedrövligt och under all kritik!
Cancellerad resa av flygbolaget. Ingen ombokning
Bokade biljetter 8 Juni för en resa 18e Aug. Tre veckor efter bokning så cancellerade flygbolaget resan och jag har väntat i två månader på att få ombokade biljetter. Fick snabbt svar till en början men sedan har kommunikationen varit katastrof och inga nya biljetter har de gett. Nu är det en vecka kvar till att jag ska resa och fortfarande inga biljetter. Helt sanslös dålig kundupplevelse.
Att terminales stog på biljetten
Hej Airngo!
Hej Airngo!
Jag blev väldigt besviken på att det hotell som jag hade bokat INTE hade en Pool så som ni hade delgett på er sida! Det kändes som att man blev lurad iom att det var en sak som jag verkligen ville ha med i mitt boende iom det varma vädret!Så jag vill gärna ha er återkoppling kring detta. Mycket tveksam till att boka med er igen iom att man då inte kan lita på det som står specifiserat via er sida.
//Håkan
Luras och överpris.
Dom sade att incheckat bagage inte ingick så jag la till det för 500kr. När jag väl får biljetten så har jag 2x incheckat bagage!
Så jag surfade till flygbolagets sida och tittade. Såg att jag fått en "business class"-biljett där 2x incheckat bagage ingår. Den kostade 3178 där men jag betalade 3717 hos Airngo för samma biljett.
Det gick smidigt att boka min resa.
smidigt var det att boks och enkelt
Otydligt hur det funkar
Otydligt hur det funkar. När man får info om att boka sittplats finns tex inga kvar?
Boka inte med dom!😡
Boka inte med dom!! Betalade 60 x 2 euro extra för incheckat bagage, Air France kunde ej se det så vi fick betala 60 till. Försökt nå dom per mail och telefon - inget svar!! Uselt!!😡
Återresa nästa vecka och vill verkligen inte betala för incheckat bagage igen!
Katastrof bemötande
Katastrof bemötande, agressiv personal som vägrar att lyssna, ångrar stort att jag köpt flygbiljett från er, ALDRIG MER.
Nöjd
Lätt att boka och smidigt att betala med faktura och perfekt med avbokningsgarantin!