Airngo.se Omdömen 864

TrustScore 2 av 5

2,1

Blev ett fel, råkade skriva förnamn på efternamn pga autofyll, kändes som något som enkelt går att fixa men kundsupporten var urusel. Gick ej att få tag på telefon samt på mejl skickade de ändast en k... Se mer

Vårt flyg blev cancellerat . Kom SMS från BA 21.45 vid sänggående och sedan 2 mail . 2 telefonnummer angavs , men inget av dem har gått att nå ens idag , Inte en stavelse eller hint om detta från er... Se mer

Sämsta företaget någonsin Extern kass kundtjänst som inte kan något. Telefontjänst som stänger kl13 som bara hänvisar till mejl. Jag bokade en resa och försökte avboka inom 24 timmar. Fick även svar f... Se mer

1. Söksida för flygresor

Snabbt och enkelt
Vi gör det enkelt för dig att hitta de bästa flygbiljetterna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår hemsida så att du snabbt kan hitta det du är ute efter.
Billigt
För att kunna erbjuda dig de bästa priserna har vi valt att koncentrera oss på det mest väsentliga på vår hemsida så att du ska kunna beställa din resa så enkelt som möjligt. Vi samarbetar med många leverantörer och erbjuder ett stort urval av resor. Om du beställer flyg och hotell samtidigt kan vi erbjuda dig ännu bättre priser än om du köper flyg och hotell separat.
Säkert
Airngo är en del av Ticket som har 25 års erfarenhet som en av de ledande resebyråerna i Skandinavien. Som kund är du skyddad av Svensk resegaranti. Vi arbetar alltid med att säkra att betalningar genomförs på ett tryggt sätt. Vi är givetvis anslutna till IATA.

2,1

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Får ingen hjälp med att lägga ett…

Får ingen hjälp med att lägga ett spädbarn till bokningen. Helt värdelös bolag som jag inte rekommenderar att använda. Har t.o.m. skaffat och skickat info till de om hur de kan göra för att hjälpa mig. De behöver bara kontakta flygbolaget men de vägrar hjälpa till med mitt ärende.

27 augusti 2024

Ett riktigt värdelöst bolag

Ett riktigt värdelöst bolag. Vi hade problem med de hela tiden. Bagaget bokades bara en väg och när man ville lägga till bagaget på hemresan kunde de inte fixa det. Dålig kundservice med 3 timmars öppettider per dag, långa väntetider och de kan ändå inte hjälpa till med någonting. Rakt igenom dålig upplevelse. Kommer aldrig använda de igen och vill varna andra för att göra det.

27 maj 2024

Otroligt dåligt bolag

Otroligt dåligt bolag, använd ej. Köpte till incheckat bagage för 600kr, fanns inga alternativ, endast Ja eller Nej. De glömde nämna att det är endast för EN VÄG och är det enda alternative. Varför ska jag ha en väska på hem resan om jag inte kan ta med den på utresan.

Men inte ens incheckat bagage på hemresan fick jag, då det inte finns med i bokningen på flygbolagets sida.

Riktigt risig kundtjänst på det. Pengar i sjön, får köpa till incheckat bagage på flygbolagets hemsida utöver Airngo:s 600kr.

30 mars 2024

dålig kundservice och hemsida

Otroligt dålig kundservice, priserna stämmer inte överhuvudtaget och därefter erbjuds man orimligt många tillägg. Ett flyg på 800kr kan lika gärna sluta på 5000kr bokstavligt talat. Vill man ha med en väska och ev välja plats, då är det 500kr för en kabinväska? Det är 2000kr tur och retur för 2 personer och ingår alltid annars och lika mycket för att välja plats… Hemsidan är dessutom katastrofal och när den felar så får man ingen hjälp hos kundservice som inte ens verkar förstå problemet..

14 mars 2024

Helt fruktansvärt!

Det här bolaget är under all kritik. Vi bokade en flygresa till Japan. Vi har fått vårt flyg ombokat 6 gånger. Flygtiden har förlängts med ca 10 timmar och vi får ingen kompensation. Vi får inte heller någon kontakt med kundsupport. De hänvisar till e-post, men svarar inte på några mail eller ger något svar. Vi beställde våra flygbiljetter för mer än 2 månader sedan. Vi har fortfarande IDAG 2 MÅNADER SENARE INTE FÅTT VÅRT FLYG BEKRÄFTAT. Allt är oklart. Jag rekommenderar verkligen ingen att använda detta bolag. Håll er undan! Det är inte värt att riskera att betala någon tusenlapp mindre. UNDVIK!!!!

22 februari 2024

Mkt dålig service

Mkt dålig service, dom svara inte på mail mm . Det går inte att få kontakt. Airngo kommer jag dig att köpa resor från igen. Köp inte en resa hos AIRNGO

1 februari 2024

VARNING! INGEN INFO, INGEN HJÄLP

ingen info, varken vid bokning, på kvitto eller på biljetter, om att en flygsträcka flygs av Transavia och inte av KLM som har biljetten och trots att flightnummer är KLMs. Ingen info heller om att detta innebär restriktioner beträffande bagagebokning och specialbagage. Detta fick jag reda på först när jag loggade in på mitt Flying BLUE konto hos KLM. jag har ägnat 20 timmar åt att försöka lösa detta då det gäller en skidresa till alperna och familjen ska ta med skidor. Har varit i kontakt med AIRNGO, KLM och Transavia och alla hänvisar till varandra och ingen vill hjälpa oss. KLM bokade vårt bagage för hemresan men jag kan inte få några garantier för att vi får med vårt bagage på utresan eller vad det i så fall kommer att kosta. Får bara besked att bagaget bara går att boka på Arlanda vid utresan. Otroligt dålig service. AIRNGO går endast att kontakta genom ett callcenter i Asien där de är helt förvirrade och inte vet eller kan något. Omöjligt att få kontakt med någon ansvarig person trots att det är ett svenskt bolag, dotterbolag till Ticket.

10 januari 2024

Jätte DÅLIGA

Jätte DÅLIGA! DE DEBITERAR PENGAR SOM INTE FINNS PÅ PRIS LISTAN. DROG 580 IFRÅN MITT KONTO. KÖPPER ALDRIG MER FRÅN DEM. KÖP EJ!! LIARS!! AKTA ER FÖR DEM!!!!

9 januari 2024

Bra priser

Bra priser, tydlig sajt, enkel beställning och hantering. Fick precis vad jag ville ha utan knussel.

8 januari 2024

Bokade min resa till Bali mycket pengar…

Bokade min resa till Bali mycket pengar drog från mitt konto fick sedan ett meddelande att min resa inte gick att bekräfta pga att det är högefter frågan på just denna biljett och att pengarna vill återbetalas inom några bank dagar. pengarna drogs trotts att ingen biljett fanns. Då borde det komma upp direkt innan man drar pengarna. Så dåligt. kommer aldrig boka med dessa igen.
Höst oseriöst!
Har nu inga pengar till boka en annan biljett!!!!

17 december 2023

Sjukt dåliga

Sjukt dåliga! Bokade ombokningsbar biljett vilket jag har gjort innan på andra bolag och har funkat jättebra. Nu när jag vill boka om med airngo så är det helt hopplöst. Dom vill att jag ska betala med dubbla mellanskillnad som egentligen skall vara. Boka ALDRIG med dessa! Ringt dom på telefon och dom är tyknare än en bortskämd 5 åring. Mail kontakten med dom är helt hopplös då dom svarar maximum en gång om dagen med ett svar som inte ens är ett svar på frågan. Jag är nu inne på vecka 5 med att försöka boka om.

BOKA ALDRIG MED AIRNGO! Ett skämt bolag som bara mjölkar pengar

28 november 2023