Advokatfirmaet Lynggaard Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft en super oplevelse hos Advokatfirmaet Lynggard med god og professionel hjælp og vejledning. De hjalp os med testamente, samejekontrakt og køb af bolig. Vi har været i de bedste hænder og f... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We actually had lawyer Thomas to help for the property acquisition. Not successfully in first one purchasing, but Thomas worked for all documents review without any charge. Then we luckily to brought... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun anbefale dette firma. Vores sag, som varede ca 1 1/2 år, var en temmelig kompliceret sag, hvor der var en privat og en erhvervs afdeling, men Thomas beholdt overblikket og betalte de regning... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid i gode hænder med boligkøb Thomas og Maria har virkelig været gode at have på sin side under boligkøb. Prisen er virkelig fair, og de tager sig altid tid til at svare på spørgsmål, både på... Se mer

Företagsinformation

1. Rådgivare
  2. Överlåtelsetjänster
  3. Jurist – egendomsrätt
  4. Allmänpraktiserande advokat
  5. Advokatbyrå
  6. Jurist – fastigheter

Informationen kommer från olika externa källor

Tryg og professionel bolighandel. Gratis formøde. Ingen handel - ingen regning.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Very professional services

Very professional services. Being as a foreigner it was very confusing and difficult for me to understand the process but they helped me a lot. All my queries were addressed with great patience and i have been guided step by step through the process. The turn around time of response was super quick.
Highly impressed with the services. Thanks for all the help.

16 januari 2023

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Hello Ravi. Thank you so much for this fine review! We are happy to have been of service to you! Kind regards, Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som jeg skrev for et par år siden

Som jeg skrev for et par år siden. Vi kom tilbage til Thomas for at få hjælp igen til at købe vores forhåbenligt drømmehus.
Endnu engang et perfekt, hurtigt og dejlig professionelt arbejde udført af Thomas!
Vi kan kun anbefale at bruge ham til at hjælpe jer igennem jeres huskøb!!

18 juli 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Pelle. Det er super dejligt at læse. Tak for at vi endnu engang måtte bistå dig i en ejendomshandel, og tak for den meget fine anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kompetent og god hjælp i forbindelse…

Kompetent og god hjælp i forbindelse med ejendomskøb. Altid hurtige til at svare på telefon og e-mail. Meget fair og konkurrencevenlige priser. Klar anbefaling herfra!

14 augusti 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Louise. Vi siger mange tak for den fine anmeldelse og de pæne ord! Mvh Thomas Hjorth

Professionel og personlig

Vi fik en meget professionel og personlig rådgivning, der gav sikkerhed og ro i maven omkring vores hushandel. Vi kan medgive vores bedste anbefalinger til Advokatfirmaet Lynggaard.

30 november 2022

Professionelle

Venlig og hurtig svar på alle spørgsmål, meget professionelt.
Rigtig gode service 😊👌

17 november 2022

Kære Petru. Tusind tak for din pæne anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Venlig og professionel

Venlig og professionel. Hurtige svar på mail og opringninger.
Både til testamente og køb af sommerhus! Anbefaler!!

16 november 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Tanja. Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Mvh Thomas Hjorth

Kan varmt anbefales

Vi fik hurtig, kompetent og personlig hjælp til vores bolighandel. Det er anden gang vi benytter Lynggaard, og vi gjorde det gerne igen en tredje gang.

15 november 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Laura. Tusind tak for den pæne anmeldelse! Vi står naturligvis til rådighed tredje gang også :) Mvh Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rådgivning i forbindelse med køb af ejendom

Vi brugte Advokatfirmaet Lynggaard i forbindelse køb af vores nye hus.
Rådgivningen vi fik specielt fra Thomas Hjorth var yderst professionelt og meget tryghedsskabende. Dette var især perfekt for os, da vi var førstegangskøbende

Vi kan varmt anbefale dem til rådgivning ved køb af ejendom!

7 oktober 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Jesper. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vores rådgivning har gjort en forskel for jer! Mvh Thomas Hjorth

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Jeg var meget usikker og nervøs, men jeg blev vejledt og rådgivet så jeg kunne forstå det.
Kan varmt anbefales.

6 maj 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Hans. Det glæder os, at du har været tilfreds med forløbet! Tusind tak for din anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Effektiv hjælp med tvist efter huskøb

Thomas Lynggaard hjalp med at afklare en tvist med sælger vedr. vores huskøb. Selve købet var formidlet af en anden advokat, men vi vil helt sikkert vælge Thomas næste gang, da han i hele forløbet har ageret hurtigt og professionelt, således vi hele tiden har følt os i trygge hænder.

7 september 2022

Kære Brian. Tusind tak for den pæne anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God sparring og rådgivning hele vejen i mål..👍😀

Jeg kan på det varmeste anbefale advokatfirmaet Lynggard og Thomas som var vores kontakt… Professionel styring og gode råd hele vejen i forbindelse med køb af bolig og udarbejdelse af lejekontrakt… så helt klart 5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️… det kan ikke være anderledes…👍😃

14 augusti 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Robert. Jeg siger mange tusind tak for de flotte anmeldelse og de rosende ord. Det er stærkt værdsat! Dbh Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Amazing service with quick answers

Amazing service with quick answers - Sylvester and Thomas have helped us extremely well while buying our first property. They answered within minutes, and we're still surprised about the amount of service they gave within their basic package. Would highly recommend Lynggaard Laywers when buying a house!

12 augusti 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Dear Iwo. We are very grateful for your kind words. Thank you so much! BR Thomas Hjorth

Fremragende rådgivning og…

Fremragende rådgivning og sagsbehandling. Meget dedikeret og grundigt, selvom det blot var en almindelig bolighandel. Blev fulgt fra start til slut.

22 juli 2022

Kære Morten. Tusind tak! Det er jo en ren fornøjelse af læse. Mvh Thomas Hjorth

Stor anbefaling

Vi har benyttet Thomas som vores boligadvokat i en mere end 2 år lang føljeton ifm. boligkøb, hvor der var en byggesag på boligen, som trak ud. Selv til den faste pris lagde Thomas adskillige timer og god sparring med os i hele processen med sælger. Så vi giver en stor anbefaling til Thomas og teamet.

5 juli 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Christian. Ja, det var en hård nød at knække, men vi kom heldigvis i mål. Tusind tak for jeres pæne ord og flotte anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er haft en suveræn proffessionel god…

Vi er haft en suveræn proffessionel god oplevelse! Og vil helt klart bruge dem igen ved behov.

30 juni 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Farah. Det var da dejligt at høre! Tusind tak for den fine anmeldelse! Mvh Thomas Hjorth

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik meget god hjælp af Thomas og…

Jeg fik meget god hjælp af Thomas og Sylvester i forbindelse med køb af bolig. Kan varmt anbefale Advokatfirmaet Lynggard! Meget tilfreds!!

20 juni 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Ingrid. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores bistand, og vi siger mange tak for den pæne anmeldelse! God sommer! Mvh Thomas Hjorth

De er super professionelle

De er super professionelle, føler de er på opgaven og meget grundige.

Meget behagelige at tale med.

Jeg vil til enhver tid anbefale dem.

16 juni 2022

Svar från Advokatfirmaet Lynggaard

Kære Pia-Emilie. Dejligt at høre! Vi siger tusind tak for de rosende ord. Mvh Thomas Hjorth

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.