VIND Boligadvokater Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået hjælp til en sag om ægtepagt, og har haft advokaten Sebastian François Gade Heller på sagen, og viste en fremragende indsats og arbejdede ihærdigt hele vejen igennem. Ham vil jeg ærli... Se mer

Företagsinformation

1. Jurist – fastigheter
  2. Överlåtelsetjänster
  3. Rådgivare
  4. Jurist – egendomsrätt
  5. Advokatbyrå

Informationen kommer från olika externa källor

Vi er et advokatkontor til dig, der ønsker professionel, veluddannet juridisk rådgivning samt juridiske ydelser til en fast lav pris – Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du engagerer os, får du et stærkt og dynamisk team af uddannede jurister, advokater og advokatsekretærer, der – på en nem og overskuelig måde – sørger for, at du får den juridiske hjælp, du har behov for.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Professionel hushandel

Vi har købt nyt hus i Valby og har i den forbindelse fået meget professionel vejledning af Marie fra Vind Boligadvokater. Meget tryg gennemgang og overblik - præcis hvad vi havde brug for i handlen, der forløb nemt og hurtigt.

18 september 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel og tryg rådgivning hver gang!

Jeg har brugt advokat Marie hos VIND Boligadvokater til flere ejendomshandler, og hun har hver gang været dybt professionel, ekstremt grundig og utrolig serviceminded. Hun formår at skabe tryghed i hele processen og leverer en kundeoplevelse ud over det sædvanlige.
Jeg kan til enhver tid varmt anbefale Marie og VIND Boligadvokater til andre, der ønsker en sikker og kompetent håndtering af deres boligkøb.

5 september 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tryg og grundig rådgivning i vores første boligkøb

Som førstegangskøbere fik vi virkelig god og kompetent hjælp fra Vind Boligadvokater i forbindelse med vores huskøb i Valby. Maria var vores advokat og fulgte os tæt hele vejen igennem – en proces, der strakte sig over cirka seks måneder.

Vi følte os trygge og godt vejledt fra start til slut. Særligt vil vi fremhæve, hvordan Maria holdt fast i nogle vigtige forbehold, som hun anbefalede at få skrevet ind i købsaftalen. Det viste sig senere at spare os for både en større udgift og unødvendige bekymringer.

Vi har oplevet et meget professionelt og tillidsfuldt samarbejde og kan varmt anbefale Vind Boligadvokater til andre i samme situation.

1 mars 2025

Svar från VIND Boligadvokater

Tusind tak for jeres anmeldelse.

God oplevelse med VIND Boligadvokater og Bünyamin Kocer

Vi kontaktede VIND Boligadvokater i forbindelse med vores huskøb, og det var en fremragende beslutning fra starten. Det bedste var, at Bünyamin Kocer overtog vores sag — og vi kunne ikke være mere tilfredse.

Da vi er nye i Danmark, og det var vores første boligkøb, var vi lidt nervøse. Men Bünyamin Kocer håndterede alt fra begyndelsen og gav sig ikke, før vi stod med nøglerne i hånden. Gennem hele processen fik vi ikke kun værdifuld service, men også rigtig god rådgivning, som gjorde, at vi lærte meget om boligmarkedet i Danmark og de juridiske procedurer. Takket være ham sparede vi en betydelig sum penge og undgik mange potentielle problemer.

Jeg vil helt klart anbefale VIND Boligadvokater — og især Bünyamin Kocer.

3 mars 2025

Topprofessionelt advokatarbejde

Giver gerne Frederiksberg Boligadvokater 5 stjerner for en topprofessionel og effektiv håndtering af en sag i forbindelse med salg af ejerlejlighed. Peter Lindgren er meget løsningsorienteret, følger op, og man er hele tiden vel informeret om, hvor sagen er henne.

25 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We can only highly recommended Marie’s…

We can only highly recommended Marie’s services. We bought 2 apartments with her over 5 years.
Unfortunately, with the second one we had some issues with the seller.

Marie really guided us well and really helped us through the tough time. She is really competent, patience and really care for her clients rights.

Extremely happy to have her on our case. It’s always pleasure to talk to her. She is really professional and kind.

We definitely look forward to use her services for the future as well. Thank you so much Marie for all your support and time. Really appreciate your help.

All the best😊

4 april 2025

Svar från VIND Boligadvokater

Thank you so much for your review.

Vi kommer igen

Det er nu anden gang, Marie har bistået os med en bolighandel, og vi vender med glæde tilbage en tredje gang – forhåbentlig om mange år.

Marie leverer en særdeles detaljeorienteret og serviceminded rådgivning. Hun er yderst behagelig, forstående og formår at skabe tryghed i en ofte kompleks proces.

Jeg kan på det varmeste anbefale VIND – og især Marie

Hilsen
Johanne og Christian

17 november 2024

Hej Christian

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vindboligadvokater har været til…

Vindboligadvokater har været til uvurderlig hjælp under mine seneste tre bolighandler. Jeg kan varmt anbefale dem af tre primære grunde: deres omhyggelighed, punktlighed og høje serviceniveau.

5 januari 2024

Hej Philip

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har i flere år brugt VIND…

Jeg har i flere år brugt VIND Boligadvokater i forbindelse med køb og salgs af ejendomme. Senest har de hjulpet mig i forbindelse med at min landbrugsejendoms blevet omkategoriseret til ejerbolig, og at den foreløbige ejendomsvurdering var helt forkert. VIND Boligadvokater er dygtige og formår at håndtere komplicerede sager, så jeg som klient føler mig tryg og hjulpet bedst muligt.

29 september 2023

Kære Nina

Tak for din anmeldelse!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse ad flere omgange

Vi har brugt VIND Boligadvokater to gange - begge gange med fuldstændig fantastisk rådgivning og assistance.

Vores advokat har været hurtig til at svare på vores spørgsmål, har været grundig i gennemgangen af vores hushandel og har fulgt op med os løbende.

De bedste anbefalinger fra os.

4 oktober 2023

Hej Anna

Mange tak for anmeldelsen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We bought our house back in 2017 with…

We bought our house back in 2017 with the help of this company (and Marie Høymann Laursen) and she was extremely professional and helpful. She also helped us to sell our house recently and managed to stop the real estate agent (a few times) from cheating.
I highly recommend them.

1 september 2023

Dear Sasan

Thank you so much for taking the time to review us!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Marie tog os igennem en byggesag der…

Marie tog os igennem en byggesag der kørte helt af sporet., der var rådgivning om alt fra retshjælp til ting vi skulle være opmærksomme på og reagere hurtigt på.

Denne hjælp resulterede i vi slap ud af pinen.

Derefter guider hun os sikkert gennem vores næste træk som var huskøb.

Stor anbefaling herfra.

1 augusti 2023

Hej Michael

Mange tak for anmeldelsen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu for anden gang anvendt Vind…

Jeg har nu for anden gang anvendt Vind Boligadvokater i forbindelse med køb og salg af ejendom. Marie Høymann Laursen har været enestående dygtig, præcist kommunikerende og særdeles kompetent. Anbefaler derfor på det varmeste at anvende Vind Boligadvokater

26 maj 2023

Hej Jan

Tak for din anmeldelse!

Fantastisk Boligadvokat

Vi har været meget, meget glade for Vind Boligadvokaters (Marie) hjælp og assistance i vores boligkøb. Det kan være lidt en jungle at finde en god boligadvokat, men det får man i den grad med Vind Boligadvokater. Virkelig imødekommende, kompetent, ordentlig og med rigtig god rådgivning på “husets præmisser”. Vi har følt os sikkert guidet igennem hele processen. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Vind Boligadvokater og føler os heldige over, at de var vores boligadvokater.

31 maj 2023

Hej Kristian

Uovertruffen service

Fantastisk service. Vi havde en hastesag ifm. boligkøb. Marie fik sammen med banken rykket lynhurtigt, og vi fik vores drømmebolig!!!

10 maj 2023

Hej Niclas

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

No go!

De advokatetiske regler bliver ikke overholdt.
Manglende information, kreativ bogføring.
Et enmandsfirma ledet af en kvinde,hvor advokatstuderende er ansat til at gøre arbejdet.
Jeg betalte aconto, men fik ingen opgørelse eller afregning. Firmaet beholdt alle pengene, også min erstatning på 50.000 kr.

26 april 2023

Kan klart anbefales!

Vi brugte Vind Boligadvokater ifm. køb af ny ejerlejlighed.
Der var ikke noget at sætte en finger på, og det var hver en krone værd!

Jeg kommer klart tilbage!

1 april 2023

Hej Lucas

Tak for din anmeldelse.

Top professionel og fleksibel

Top professionel og fleksibel
Jeg har efterhånden været en række advokater igennem i min tid vedr. boligkøb mv., men ingen slår Marie Høymann Laursen. Hun har netop hjulpet mig med mit boligkøb og jeg kunne ikke forestille mig en bedre advokat til jobbet - lang udover hvad man får andre steder. Marie var ekstremt professionel, fleksibel og erfaren og tog mig i hånden fra A-Z. Der var ikke et spørgsmål, hun ikke kunne besvare, og ikke en tanke, som hun ikke havde set før. Man skylder sig selv at gå med Marie, hvis man skal købe bolig!

27 mars 2023

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse.

Struktureret og super tjekket

Struktureret og super tjekket!
Marie får karakteren 12 for hendes hjælp i forbindelse med køb af bolig. Enorm struktureret, dybdegående og gav super god vejledning og rådgivning igennem hele processen som gjorde at det hele kørte på skinner. Vi havde fuldstændig ro i maven med hende på sidelinjen, i et førstegangsboligkøbsunivers der kan være meget svært at finde rundt i. Vi kommer helt sikkert til at bruge Marie igen, hvis vi en dag køber ny bolig.

1 mars 2023

Hej Josephine

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.