Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har haft Asseca Advokater til at hjælpe os med udarbejdelse af to fremtidsfuldmagter. Rebecca har gennem hele forløbet været yderst behagelig og tålmodig og vejledt os til fuld tilfredshed. Hu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Håndtering af dødsbo. Vi følte os holdt godt i hånden fra start til slut. Aldrig nogle løse ender eller manglende svar. Hurtig besvarelse af alle vores løbende spørgsmål. God, tæt og personli... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået hjælp af dygtige Lasse hos Assecca af to omgange. Første gang da vi skulle have udarbejdet et samlevertestamente og senere da vi skulle købe vores første hus. Begge forløb har været hel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusinde tak til advokat Lasse Plambeck. I en svær og følsom situation ved min moders boopgørelse, gjorde Lasse Plambeck en stor indsats, hvilket lettede en stor byrde for os 4 børn. Det er bestem... Se mer

Företagsinformation

1. Jurist – egendomsrätt
  2. Rådgivare
  3. Advokat – familjerätt

Skrivet av företaget

Lasseco Advokater er et advokatkontor med speciale i privatlivets juridiske udfordringer, herunder bl.a. testamente, ægtepagt, fremtidsfuldmagt, dødsbo og bolighandel.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Familien benyttede Lasse Plambeck i…

Familien benyttede Lasse Plambeck i forbindelse med en arvesag. Sagen forløb uden komplikationer og med stor tillid blandt alle. Tak for det.
Finn Christiansen

29 mars 2026

Kære Finn

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I oplevede processen uden komplikationer. Vi sætter stor pris på tilliden, I har vist os, og det har været en fornøjelse at hjælpe jer gennem sagen.

Klar anbefaling herfra

Jeg har haft den store fornøjelse at samarbejde med Lasse og Pernille omkring et dødsbo. Hele vejen igennem har der været stor hjælpsomhed og professionalisme. Altid hurtige og grundige svar på alle mine spørgsmål og min usikkerhed omkring dette emne.
Jeg giver Lasse og Pernille mine allervarmeste anbefalinger.

23 januari 2026

Kære Bettina

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at du har været glad for vores samarbejde.

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt hjulpet gennem hele forløbet.

Vi værdsætter din anbefaling og står selvfølgelig til rådighed, hvis du får behov for hjælp i fremtiden.

Kompetent, professionel og empatisk

Har benyttet Lasse & Co. I forbindelse med en arvesag. Jeg er blevet mødt med interesse og forståelse. I gennem hele forløbet har Lasse hurtig og effektivt svaret på alle henvendelser og ydet en fantastisk rådgivning.
Regningen er også helt i orden.
Jeg vil helt klart benytte mig af Lasses ekspertise en anden gang, ligesom jeg varmt vil anbefale ham til andre.

9 december 2025

Kære Karen

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har oplevet forløbet som kompetent, professionelt og empatisk, og at du har følt dig mødt med interesse og forståelse gennem hele processen.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og på den tillid, du har vist os i forbindelse med sagen.

Skulle du få behov for hjælp i fremtiden, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Professionelt

Professionelt, trygt, hjælpsomt og effektiv vejledning og samarbejde omkring fremtidstestamente.

4 december 2025

Kære Helle

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for, at du har følt dig godt vejledt gennem hele processen, og at du oplevede den som både professionel, tryg, hjælpsom og effektiv.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du får behov for juridisk assistance i fremtiden.

Fremragende juridisk bistand

Advokaten Lasse Plambeck har guidet os gennem processen med at udarbejde vore testamenter. Han har været fremragende til at forklare de juridiske aspekter og rådgive os undervejs. Samtidig har han vist stor menneskelig forståelse og den nødvendige tålmodighed. Vi giver ham vores højeste anbefalinger.

29 september 2025

Kære Trine

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at I har oplevet klar og grundig rådgivning i forbindelse med udarbejdelsen af jeres testamenter. Vi bestræber os altid på at kombinere juridisk faglighed med forståelse og tålmodighed, så vores klienter føler sig trygge og godt vejledt gennem hele processen.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og står altid til rådighed, hvis I skulle få behov for hjælp i fremtiden.

Køb af bolig

Har brugt Assecca Advokater før i en anden anledning, og kan kun sige det er mit fremtidig advokat firma.
Lasse og Pernille er fantastisk mennesker med styr på tingene.
Gennemgangen med Lasse vedr boligkøb som varede en time var en fantastisk oplevelse, man er virkelig i trygge hænder hos dem !
Også kæmpe ros til Pernille, når man ringer og har spørgsmål til tingene møder man nærvær, empati og forståelse samt en kompetent behandling.
Kan kun varmt anbefale dem, de er et rigtigt godt team og er så professionelle og engagerede i deres arbejde !
Tak for hjælpen med køb af bolig, jeg kommer tilbage hvis jeg skal bruge juridisk rådgivning!

11 augusti 2025

Kære Benjamin

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse med både vores advokat Lasse Plambeck og vores sagsbehandler Pernille Korneliussen.

Det er altid vores mål at møde vores klienter med både faglighed og nærvær, og det glæder os at høre, at du oplevede netop det.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for juridisk rådgivning i fremtiden.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, de tog sig god tid til at forklare og komme med gode foreslag. kan kun anbefale Assecca Advokater

2 juli 2025

Kære Lars

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og det glæder os meget, at du følte dig godt vejledt og fik nyttige forslag.

Kæmpe anbefalelse herfra

Vi har fået lavet et testamente og børnetestamente og det gjorde Lasse utrolig nemt for os. Efter et online møde var der styr på det. Han var god til at forklare hvad ting betød og evt situationer så det hele gav mening. Der var hurtig service og det hele var meget professionelt. De får en stor anbefaling herfra. Jeg vil benytte dem igen.

22 juli 2025

Kære Maria

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for, at udarbejdelsen af testamente og børnetestamente føltes nem og tryg, og at vores advokat, Lasse Plambeck, gjorde processen klar og overskuelig. Det glæder os også, at I oplevede både hurtig service og høj professionalisme.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe igen, hvis behovet opstår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik nødvendige og rigtige hjælp 😁

21 juli 2025

Kære Anders

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde en positiv oplevelse og fik den nødvendige hjælp.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En tryg og kompetent behandling.

Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp af Lasse og Pernille i forbindelse med behandlingen af et dødsbo. De har begge leveret en meget kompetent og professionel rådgivning som gjorde, at jeg følte mig helt tryg gennem hele processen.
De har begge været utrolig hjælpsomme og besvaret alle spørgsmål med den største forståelse, imødekommenhed (og ikke mindst tålmodighed)…

Herfra de varmeste anbefalinger og en stor tak for en uvurderlig hjælp i en rigtig svær tid.

Henrik Haarsløv.

14 juli 2025

Kære Henrik

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har følt dig tryg og godt hjulpet gennem hele processen. Behandlingen af et dødsbo er ofte forbundet med både praktiske og følelsesmæssige udfordringer, og det betyder meget for os at vide, at vores rådgivning har kunnet gøre en forskel i en svær tid.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af både den faglige indsats og den menneskelige tilgang, som vi lægger stor vægt på i vores arbejde.

Skulle du få behov for hjælp igen, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel, imødekommende og kompetent

Vi har nu haft fornøjelsen af at få hjælp af Lasse hele tre gange – først i forbindelse med en samleveroverenskomst, sidenhen et testamente, og senest i forbindelse med køb af hus. Hver gang har han leveret en utrolig kompetent og professionel rådgivning, samtidig med at kommunikationen har været både behagelig og effektiv.

Denne gang har vi også haft kontakt med Pernille, som ligesom Lasse har været utrolig hjælpsom, imødekommende og super professionel. Det har været en kæmpe tryghed at have dem med i processen.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger og kommer uden tvivl til at vende tilbage, hvis vi får brug for juridisk hjælp igen. Tusind tak for et fantastisk samarbejde!

3 juli 2025

Kære Vanessa

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder utrolig meget for os, at I har følt jer trygge og godt rådgivet gennem hele processen - både af vores advokat Lasse Plambeck og vores juridiske sagsbehandler Pernille Korneliussen.

Vi sætter stor pris på den tillid, I har vist os, og det har været en fornøjelse at kunne hjælpe jer i forbindelse med både samejeoverenskomst, testamente og huskøb.

Vi stræber altid efter at skabe en tryg og effektiv oplevelse for vores klienter, og det glæder os at høre, at det har været jeres oplevelse.

I er altid meget velkomne til at kontakte os igen, hvis I får brug for vores hjælp i fremtiden.

Ophævelse af uskiftet bo

Ophævelse af uskiftet bo
Det var et fint samarbejde med Lasse Plambeck gennem hele sagen og stor lydhørhed for mine egne indspark til fremgangsmåde på udvalgte områder. Det hele forløb tidsmæssigt efter planen, og der var god kommunikation og klar rådgivning til både mig og mine involverede børn.

15 maj 2025

Kære Bent

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at læse, at du oplevede et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores advokat, Lasse Plambeck.

Det betyder meget for os, at du følte dig hørt og inddraget i processen, og at kommunikationen og rådgivningen har været klar for både dig og dine børn.

Skulle du eller din familie få brug for rådgivning igen i fremtiden, er I altid meget velkomne til at tage kontakt.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Utilfredsstillende rådgivning

I forbindelse med udarbejdelse af testamente har vi fået en uacceptabel rådgivning. Ingen hensyntagen til vore ønsker og prøvede at gennemtrumfe egne holdninger. Det var ikke hans testamente vi skulle lave.

17 juni 2025

Kære Søren

Vi har gennem hele processen gjort vores bedste for at sikre, at testamentet afspejler jeres ønsker og samtidig opfylder de juridiske krav.

Vores tilgang er altid at udarbejde testamenter, som vi fagligt og juridisk kan stå inde for. Det kan derfor i visse situationer være nødvendigt at fraråde bestemte valg - ikke for at tilsidesætte jeres ønsker, men for at sikre et resultat, som er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi har forståelse for, at I har en anden oplevelse af forløbet, og vi beklager, hvis det er blevet opfattet som manglende forståelse. Det har aldrig været vores intention.

Nyt testamente

Nyt testamente
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lasse om at omarbejde mit testamente. Han spurgte ind til alt det, jeg ikke havde tænkt på, gik ind på de tanker og ideer jeg selv havde medbragt, og gav i det hele taget fin rådgivning. Tak også til Pernille for god telefonbetjening.

22 april 2025

Kære Pi

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt vejledt i forbindelse med opdateringen af dit testamente.

Vi lægger altid stor vægt på at tage udgangspunkt i vores klienters egne ønsker og samtidig skabe overblik over de forhold, man måske ikke selv har overvejet.

Imødekommende og dygtig

Igennem en periode har jeg som klient arbejdet med advokat Lasse Plambeck, omkring oprettelsen af et nyt testamente og en større arvesag. Det har været en fornøjelse, såvel menneskeligt som professionelt. Jeg kan kun anbefale at benytte Lasse fra Assecca Advokater. Imødekommende og dygtig.
Jørn Nielsen

10 maj 2025

Kære Jørn

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Vi er utrolig glade for at læse, at du har haft en positiv oplevelse, både menneskeligt og professionelt, i forbindelse med oprettelsen af testamentet og arvesagen. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet og tryg i processen.

Vi sætter pris på din anbefaling og står naturligvis klar til at hjælpe igen, hvis behovet skulle opstå.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik lavet testamente og…

Vi fik lavet testamente og fremtidsfuldmagter. Lasse er meget venlig og rigtig god til at forklare tingene. Vi ville bruge ham igen

13 mars 2025

Kære Jette

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at læse, at I har haft en positiv oplevelse i forbindelse med udarbejdelsen af både testamente og fremtidsfuldmagter. Det glæder os, at vores advokat, Lasse Plambeck, kunne være med til at gøre processen både nemmere og mere forståelig for jer.

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis behovet skulle opstå igen.

Professionelt firma

Hurtig, korrekt og hjælpsom. Gode råd fra Lasse Plambech der løste sagen på professionel måde. Min varmeste anbefaling.

14 april 2025

Kære Kadijo

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hos Assecca Advokater bestræber vi os altid på at levere professionel rådgivning, der er både effektiv, præcis og med fokus på vores klienters behov. Det glæder os derfor at høre, at du har haft en god oplevelse med vores advokat, Lasse Plambeck.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står naturligvis klar til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for juridisk assistance i fremtiden.

Fint samarbejde.

Afklaring af testamentariske forhold omkring en Bo-opgørelse sikrede at et arvefrafald bliver behandlet efter hensigten hos Skifteretten.

4 april 2025

Kære Tom

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har oplevet samarbejdet som positivt, og at afklaringen omkring boopgørelsen sikrede, at arvefrafaldet bliver behandlet efter hensigten hos skifteretten.

Vi sætter pris på din tillid, og står altid klar til at hjælpe igen, hvis behovet skulle opstå.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået udfærdiget en…

Vi har fået udfærdiget en fremtidsfuldmagt af SS fra advokatfirmaet Assecca, og det har været en rigtig god oplevelse. SS er en meget venlig, imødekommende og kompetent person, som skabte tryghed gennem hele processen. Vi følte os godt vejledt og i trygge hænder hele vejen. Vi kan derfor kun give vores varmeste anbefaling af både SS og advokatfirmaet Assecca.

5 april 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at læse, at I har haft en tryg og god oplevelse i forbindelse med udarbejdelsen af jeres fremtidsfuldmagt.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og anbefaling. Skulle I få brug for yderligere juridisk assistance i fremtiden, er I altid meget velkomne til at tage kontakt.

Tålmodighed og forståelse

Lasse har været utrolig behagelig som advokat i forbindelse med en dødsbosag. Han har svaret meget prompte på alle henvendelser og har til punkt og prikke overholdt alle aftaler. Han har været meget forstående og udvist stor tålmodighed. En god oplevelse i en lidt svær tid.
Jutta hørlyck

22 mars 2025

Kære Jutta

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at læse, at du har følt dig godt hjulpet i en svær tid. Vi bestræber os altid på at skabe tryghed og klarhed for vores klienter, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Hvis du får behov for hjælp i fremtiden, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.