4x6sofa Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed geholpen met uitzoeken van onze bank. De medewerker heeft ons goed begeleid bij onze keuze: eerst ervaren wat lekker zit en daarna pas kiezen welke opstelling en kleuren leuk zijn. Levertijd sn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben onze bank uitgezocht bij 4x6 sofa. Wat een verademing. Een showroom met 6 verschillende banken. Niet eindeloos struinen door woonwinkels en afgeleid worden door alle andere artikelen. Nee 6... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Door onze Binnenhuis Architect op 4x6 sofa gewezen en direct een bezoek aan de showroom ingepland. Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen.... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bezoek aan de showroom en levering waren goed geregeld. Daar waren we erg tevreden over en daarom slaat de beoordeling door naar 4 sterren. Het feit dat de bank na aflevering nog geïmpregneerd moest... Se mer

Företagsinformation

1. Soffbutik
  2. Möbelaffär
  3. Butik med vardagsrumsmöbler

Skrivet av företaget

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mooie bank

Mooie bank , levering volgens afspraak, op tijd en ze pakken alles uit en nemen t mee,
Ik ben heel tevreden en blij .

20 mars 2024

Hi Louise,

Dank je wel voor het geven van deze 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat alles zo goed verlopen is en dat je blij bent met je bank. Veel plezier ermee.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie bank, op tijd geleverd

We zijn blij met de bank, netjes volgens voorspelling geleverd. We hadden wel een klein defect aan de stof van een kussen, maar dat lijkt netjes opgelost te worden.

We waren NIET zo tevreden over de dienstverlening van de vervoerder, Nederick transport. Die waren nogal pietluttig en wilden niet meedenken.

Beste Martin,

Heel erg bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat alles goed verlopen is en dat we het naar tevredenheid voor jullie hebben kunnen oplossen.
Veel plezier met jullie bank.

Beter kan niet

Duidelijke communicatie. Realistische tijdsplanning. Personeel/eigenaren zijn in de winkel laagdrempelig aan te spreken, helpen op een fijne manier. We zijn gaan zitten en wisten gelijk dat het de juiste bank was. Wij hebben de x5 zeker een aanrader!

Hi Juliën,

Wat een positieve review! Heel erg bedankt hiervoor en hopelijk genieten jullie nog lang van jullie X5.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

goed hulp in showroom, heerlijke, mooie bank, goeie levering

Hele goede hulp bij het uitzoeken in de showroom, bestelling plaatsen verliep soepel. Bij de levering werd de bank helemaal in elkaar gezet. Echter hebben we na de bevestiging van onze bestelling nog aangegeven waar de verbindingsstukken moesten komen, het is tenslotte een elementenbank en dan is het wel handig als de juiste elementen aan elkaar gekoppeld kunnen worden, bij dat telefoontje werd gezegd dat het goed was dat we nog even belde hierover. Helaas bleek bij levering toch dat er in die communicatie iets mis gaat binnen het bedrijf. Zou ik het bedrijf aanraden, zeker wel, maar wees zelf scherp, en daarna nogmaals scherp….. :)

Beste Frenk,

Allereerst bedankt voor je terugkoppeling.
In je order staat vermeldt dat er een extra bevestigingselement bij de bank geleverd is waarmee er voldoende elementen zouden moeten zijn om de bank aan elkaar te koppelen. Mocht dit er toch niet bij hebben gezeten, stuur ons dan een mail en dan sturen we deze kosteloos aan je op.

Prachtige bank!

Alles is keurig en vlot verlopen. Hebben het pak materiaal netjes meegenomen. Enige wat jammer was, dat ze te grote grijze viltjes onder de zwarte poten plaatsten. Heb deze zelf vervangen.
Bank, zit en staat geweldig!!

Hi,

Bedankt voor je review. Heel veel plezier met je nieuwe bank!

Fijn geholpen, mooi product

Fijn geholpen. Super om te schuiven in de showroom en ideale opstelling te ontdekken.
Bank ziet er mooi uit en staat heel goed.
Hoop dat de stof lang mooi en strak blijft.
Ik zie wel een paar schoonheidsfoutjes in stoffering, maar ik ben ook erg kritisch.

Hi Femke,

Dank je wel voor je review! Het schuiven in onze showroom met de X6 is inderdaad een fijne manier om de juiste opstelling te vinden. Veel plezier nog met jullie bank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met mijn 4x6 sofa bank!

Klantvriendelijk en prachtige bankstellen voor een goede prijs! Afspraak inplannen voor aflevering ging makkelijk en de bezorging was vlekkeloos.

Hi Renate,

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Goed ook om te lezen dat onze service zo goed bevallen is.
Veel plezier met je nieuwe X3 bank.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een service en wat een mooie bank!

Ik heb een extra kussen besteld en deze wordt door een medewerker (Mieke) van 4x6Sofa bij mij thuis gebracht omdat ze toch wekelijks in mijn woonplaats komt. Wat een service!! Dank je wel Mieke!

Ik zou bijna vergeten te melden dat we zo blij zijn met onze nieuwe bank. Echt prachtig, hij staat heel mooi in ons nieuwe huis!

3 mars 2024

Hi Pauline,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en natuurlijk ook met jullie mooie, nieuwe bank!
We wensen jullie heel veel plezier ermee.

Heel tevreden!

Mijn nieuwe bank is bezorgd en ik ben er heel erg blij mee! Hij is mooi en zit lekker, precies zoals verwacht. De service in de showroom was heel fijn en vriendelijk. Eigenlijk waren ze dicht, maar hielpen ons toch. En bij het leveren van de bank bleek er een vlekje op te zitten en ook hierin werd direct meegedacht en een oplossing geboden en waren ze heel vriendelijk! Goede service!

1 februari 2024

Beste Anneleen,

Heel erg bedankt voor je reactie. We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat de bank zo goed bevalt. Veel plezier ermee!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn een tevreden klant

Na een ontzettend fijn verkoopgesprek met Laurens waarbij we onwijs geholpen werden met de styling van ons nieuwe huis. Hebben wij een bank gekocht bij 4x6. Deze werd vrij vlot geleverd in 2022. Tot op heden zijn we erg blij met de bank. De stevigheid in de kussens nam wel iets af. Hierover heb ik contact opgenomen en voor ik het wist werd het opgelost. Vandaag kwamen ze de vulling vervangen en de bank zit weer ontzettend lekker. Wij zijn erg tevreden over de bank en met 4x6 als bedrijf. Ze nemen de klachten serieus en zijn meer dan klantvriendelijk! Echt een aanrader dus!!!

31 januari 2024
Omdöme utan inbjudan

Beste Sharona,

Heel erg bedankt voor deze uitgebreide review. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn dan ook blij te horen dat jullie dit zo positief ervaren hebben.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn ontvangen in de winkel

Fijn ontvangen in de winkel. Alle tijd genomen om te luisteren naar m’n ideeen en de mogelijkheden
Vervolgens levering op een moment wat perfect past
Levering tegen prettig verlopen
Mooie bank!

Beste Jeannine,

Wat fijn te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je bank.

Prachtige bank

Het is een prachtige bank en goed geleverd. De kussen zaten er helaas niet bij, maar die zijn z.s.m. opgestuurd. Ik ben heel tevreden!

Beste Rosa,

Dank je wel voor het geven van deze 4-sterrren review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de bank en dat je de kussens inmiddels ontvangen hebt.

Tevreden

Zeer tevreden

16 december 2023
Omdöme utan inbjudan

Beste Justin,

Dank je wel voor het geven van deze 5-sterren review.

Hartelijke groet,

Team 4X6SOFA

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede advies gekregen bij de keuze van…

Goede advies gekregen bij de keuze van mijn hoekbank

28 november 2023

Hi Evelyn,

Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen om een uiteindelijke keuze te maken. We hopen dat je nog heel lang plezier zult hebben van je X3 hoekbank.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

4x6 sofa, een absolute aanrader!

Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen. Keuze is ruim, maar toch de mogelijkheid om jouw unieke bank(opstelling) te vinden.

In de showroom onze voorkeursopzet neergezet met verkoopster en waren direct verkocht.

Snelle levering (5 weken), goed verpakt en in de huiskamer in elkaar gezet zoals wij wensten.

Afval meegenomen en oh wat zit hij lekker.

Echt een eyecatcher in onze huiskamer.

Hi Marcel,

Wat leuk deze uitgebreide review! Heel erg bedankt hiervoor en we wensen jullie heel veel plezier met jullie bank.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Levertijd klopte met de voorspelling…

Levertijd klopte met de voorspelling wat naruurlijk erg fijn is. 15 min van tervoren werden we netjes gebeld dat de bank er bijna was, alles netjes uitgepakt in elkaar gezet ook fijn dat al het karton en plastic weer werden meegenomen. Er ontbrak alleen 1 kussen maar daar werdt door de bezorgers melding van gemaakt en binnen een paar dagen had ik een mail dat ze er achter aan gaan. Bank zit top en staat prachtig!

Hi Jip,

Fijn om te horen dat de bank zo goed bevalt! Het kussen is naar je onderweg.

Overzichtelijk

Overzichtelijk. Duidelijk

Beste Henriette,

Dank je wel voor deze review! Veel plezier met je X2 bank.

Mooi concept!

Wij zijn erg blij met onze bank.
Ideaal dat je zelf delen kunt samenstellen.
Service is ook goed!

Beste Geralda,

Fijn te horen dat de bank zo goed bevalt. Dank je wel voor het geven van deze 5-sterren review.

Leuke winkel, goed bezorgd

We vonden het erg fijn dat je langs kan komen om jouw bank alvast bij elkaar te zetten en te voelen en zien hoe de stoffen zijn. Het bezorgen kon nog binnen 8 weken alleen we waren niet op de hoogte gehouden tot 2 week voortijd

Hi Daniel,

Dank je wel voor je review en veel plezier met de bank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader, zowel qua banken als qua service!

Leuk bedrijf. Goed assortiment. Leuke mensen. Uitstekende (customer) service. Super tevreden!

Beste Gert-Jan,

Heel erg bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je alles zo positief ervaren hebt. Veel plezier met je bank.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.