Företaget har svarat
Ondertussen al een paar meubels van Zuiver, en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Onze tuintafel werd ook nog een keer binnen de dag geleverd en de communicatie hierover was perfect.
Företaget har svarat
05 01 26 besteld gezien het slechte weer,dacht ik.Het zal even duren voor tafel Jacub komt. Vergissing volgende dag 13.30 netjes afgeleverd Mooie tafel walnoot hout vlug in elkaar gezet. Mooie... Se mer
Företaget har svarat
Achat de la table Glimps extensible en janvier 2022. Le plateau s’est effondré en novembre 2024. L’aggloméré du plateau se délite bien que la maison soit parfaitement sèche… cela ne supporte pas le... Se mer
Företaget har svarat
Zuiver wil mooi design toegankelijk maken voor iedereen. Het merk staat bekend om zijn authentieke en tijdloze collectie die voor een breed publiek bereikbaar is. Zuiver maakt meubels, verlichting en accessoires die je interieur zowel letterlijk als figuurlijk naar een hoger niveau tillen - allemaal met zorg ontworpen in Nederland.
Schoot 2, 1551NB, Westzaan, Nederländerna
Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede communicatie. Bezorgdienst snel en vriendelijk, product goed verpakt en netjes geleverd. Vandaag besteld morgen in huis.

Svar från ZUIVER
Makkelijk reserve onderdelen besteld voor onze stoelen. Snelle levering.

Svar från ZUIVER
De bank ik elkaar zetten en de doos afvoeren. Tegen betaling prima. Zelf knutselen en afvoeren is een gedoe van niks voor zo n kwaliteitsbank

Svar från ZUIVER
Bestel proces is heel eenvoudig. Bezorging is idd de dag erna. En bij vragen wordt er heel snel gereageerd. Top!!!

Svar från ZUIVER
Mooie tafel maar is beschadigd. Eerste reactie van klantenservice was snel. Maar daarna al lang niets meer gehoord

Svar från ZUIVER
Duidelijk bij online-aankoop, goede prijs en service. Correcte en snelle bezorging.

Svar från ZUIVER
We zijn via AI een zoektocht gestart naar onze ideale eetkamerstoelen. Door diverse vragen te stellen en te beantwoorden kwamen wij uiteindelijk uit op drie resultaten waarvan één op de website van de meubelmakelaar. Ik deed via de button een offerte aanvragen en ben een dag later gebeld. De vriendelijke medewerker verwees mij door naar de website van Zuiver. Hier konden we heel eenvoudig de stoelen bestellen. Een dag later geleverd! Ze zijn perfect! Zitten heerlijk en staan mooi bij onze eettafel. Aanrader!

Svar från ZUIVER
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.