4x6sofa Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed geholpen met uitzoeken van onze bank. De medewerker heeft ons goed begeleid bij onze keuze: eerst ervaren wat lekker zit en daarna pas kiezen welke opstelling en kleuren leuk zijn. Levertijd sn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben onze bank uitgezocht bij 4x6 sofa. Wat een verademing. Een showroom met 6 verschillende banken. Niet eindeloos struinen door woonwinkels en afgeleid worden door alle andere artikelen. Nee 6... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Door onze Binnenhuis Architect op 4x6 sofa gewezen en direct een bezoek aan de showroom ingepland. Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen.... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bezoek aan de showroom en levering waren goed geregeld. Daar waren we erg tevreden over en daarom slaat de beoordeling door naar 4 sterren. Het feit dat de bank na aflevering nog geïmpregneerd moest... Se mer

Företagsinformation

1. Soffbutik
  2. Möbelaffär
  3. Butik med vardagsrumsmöbler

Skrivet av företaget

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede communicatie, relaxte sfeer, geen nummer maar een klant

Fijne winkelervaring (niet onder druk gezet. Mederwerker denkt met ons mee), makkelijke bestelprocedure, goed op de hoogte gehouden over de voortgang, levering snel en professioneel.

Hi Peter,

Wat een positieve review! We hechten veel waarde aan onze service en vinden het dan ook heel fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is.
Veel plezier ermee.

de perfecte bank!

Plezierig en ontspannen de perfecte bank kunnen samenstellen, totaal niet opdringerig en goed geholpen. De miniatuurtjes maken het helemaal af, heel fijn om opstellingen te kunnen bekijken.
De levering iets minder, hadden niet het gereedschap mee om de bank/poten te kunnen monteren. Er werd niet echt meegedacht in oplossingen dus dan zelf maar het juiste gereedschap in huis halen en de bank monteren.

20 december 2024

Hi Mirjam,

We zijn blij te horen dat je de service in onze showroom als prettig hebt ervaren. Jammer alleen dat de levering minder goed verliep. We hebben hiervan geen melding gekregen anders hadden we het voor je kunnen oplossen. Fijn dat het toch nog goed gekomen is en dat je nu kunt genieten van de bank.
Veel plezier ermee!

Perfect

Perfect
De levertijd die beloofd was. Kwamen ze ook na .
En de levering was prima .
De mannen hielpen in elkaar zetten en namen al het verpakkingsmateriaal mee

Hi Coby,

Wat leuk om te horen dat alles zo goed bevallen is. Dat vinden wij natuurlijk heel fijn. Hopelijk geniet je nog heel lang van je mooie bank.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en vriendelijke reactie op vraag

Vraag via app gesteld of het ook mogelijk was om losse stof te bestellen. Dat was mogelijk. Snel antwoord gekregen. Super goede service.

30 december 2024

Hi Lilian,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! Goed om te horen dat onze service zo goed bevallen is.
We wensen je veel plezier met je bank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top winkel, top service en top banken!

We hadden een fijn en makkelijk contact met 4x6sofa. Het was makkelijk om een afspraak te maken in de winkel, het persoonlijk contact was ontzettend fijn. Er werd de tijd voor ons genomen en we hebben echt veel verschillende banken en opstellingen mogen proberen. Ze werken met kleine miniatuur modellen waardoor je heel veel kan proberen en het ook even kan zien. De bank werd zelfs eerder geleverd dan afgesproken, de levering was vlot en ook heel makkelijk om te plannen. Ook de klantenservice die we konden bellen, nadat we toch even paniek hadden over de kleur waren heel behulpzaam en snel te bereiken. Kort om een fijne winkel, goede en persoonlijke service en een top bank!

Hi Marije,

Wat een positieve uitgebreide review heb je geschreven!
Leuk om te lezen dat je onze service zo gewaardeerd hebt, daar doen we het uiteindelijk voor ☺
Veel plezier met je bank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Naar aanleiding van mijn bericht op 9…

Naar aanleiding van mijn bericht op 9 januari heeft 4x6 Sofa het probleem van mijn doorgezakte bank verholpen dus keurig opgelost. Kan niet meer op de review reageren dus daarom een nieuwe.
Hartelijk dank voor de oplossing 4x6 sofa, ik waardeer het enorm en zit weer goed op mijn mooie bank👌🏼

28 januari 2025

Hi Sylvia,

Bedankt voor je reactie!
Wat fijn om te horen dat we het voor je hebben kunnen oplossen en je weer volop kan genieten van je bank.

Dorine 4x6 sofa

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Binnen 2 jaar compleet doorgezakt

Ik heb een prachtige bank gekocht in Naarden bij 4x6 Sofa. Zeer vriendelijk en fijn geholpen eerlijk is eerlijk. Helaas binnen een paar weken moest de bank al opgevuld worden en nu na nog geen 2,5 jaar is de bank compleet doorgezakt over het hele gedeelte en ik ben de enige die er voornamelijk op zit en weeg ook geen 150 kilo 😉. Zo jammer want vind de bank nog steeds heel mooi maar krijg er vreselijk pijn in m’n rug van helaas dus moet nu al op zoek naar een andere😔

9 januari 2025

Beste Silvya,

Wij vinden het natuurlijk heel vervelend om te horen dat de bank niet aan je verwachtingen voldoet en willen je dan ook vragen om contact met ons op te nemen zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.
Zou je ons alsjeblieft een mail willen sturen naar het volgende mailadres: service@4x6sofa.com.
Alvast bedankt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige bank en fantastische service

Vandaag is onze bank geleverd, veel sneller dan verwacht! We zijn ontzettend blij met het resultaat. Ons bezoek aan de showroom was al een fijne ervaring. Het team neemt de tijd, geeft geen opdringerig advies, en helpt je rustig de beste keuze te maken. We zijn echt super tevreden met onze nieuwe bank!

8 januari 2025

Hi,

Wat ontzettend fijn om te horen. We waarderen deze reactie enorm en zijn blij te horen dat jullie onze service zo hebben gewaardeerd en natuurlijk ook om te horen dat jullie bank zo goed bevalt!
Veel plezier ermee.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en prettige communicatie

10 december 2024

Hi Lonneke,

We zijn blij met deze positieve 5-sterren review! We hopen dat de bank goed bevalt en staan altijd klaar mochten er nog eventuele vragen zijn.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel vriendelijk ontvangst in de…

Heel vriendelijk ontvangst in de showroom, goed geholpen. De banken zelf zijn allemaal heel mooi, met alle mogelijke indelingen. We zijn ook erg tevreden met de bank die we uiteindelijk gekozen hebben. Levering etc liep allemaal heel soepel.

Hi Matthias,

Hier worden we blij van! Wat een fijne en positieve review ☺
Heel erg bedankt hiervoor en veel plezier met jullie bank.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ze dachten goed mee met het uitzoeken…

Ze dachten goed mee met het uitzoeken van de juiste bank voor ons

Hi Anita,

Bedankt voor het geven van deze 4-sterren review. We wensen jullie veel plezier met de bank.

Heel tevreden

Goede service en uitleg in de winkel, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Komen afspraken na. Levering ook heel goed en netjes. Goed te bereiken voor vragen. Aanrader.

Hi Nelleke,

Wat fijn dat je ons een 5-sterren review geeft! Heel erg bedankt hiervoor en we wensen je veel plezier met je bank.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goed verlopen en helemaal naar…

Super goed verlopen en helemaal naar wens echt een aanrader

28 november 2024

Beste Aukje,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is en dat de bank zo goed bevalt.
Veel plezier ermee!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen bij het uitzoeken van de…

Goed geholpen bij het uitzoeken van de bank. Daarna goede communicatie betreft de levering. En de bank is echt fantastisch mooi en superkwaliteit.

28 november 2024

Hi Kim,

Wat een fijne positieve review! Heel erg bedankt hiervoor en nog veel plezier met je bank.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prettig advies in de winkel

Prettig advies in de winkel, levering van de bank precies in de te verwachten week, bank zit heerlijk

Hi,

We zijn heel blij te horen dat onze service zo goed bevallen is en dat je blij bent met de mooie bank. Bedankt voor de positieve review en veel plezier ermee.

Prima ervaring met 4x6Sofa

Het gehele traject van keuze maken in de showroom tot aan het bezorgen en installeren van onze hoekbank top!

Beste Jacob,

Wat fijn om te horen dat onze service zo goed bevallen is. We hechten hier dan ook veel waarde aan. Heel veel plezier met je mooie X4.

Medewerkers hebben goed meegedacht

Medewerkers hebben goed meegedacht. Ik twijfelde erg over het feit of ik nu voor kleur wilde gaan. Dolblij met mijn keuze en geniet er nog dagelijks van. De vlekkenspray was niet meegeleverd, na 1 keer te hebben gebeld is deze ook meteen de volgende dag bezorgd. Top service en hele mooie bank

21 november 2024

Beste Aicha,

Wat leuk om te horen dat de kleur roest uni zo goed bevalt! Geniet van je mooie bank.

Goede ervaring

Goede ervaring! altijd fijn contact, open & eerlijk en veel met dezelfde mensen contact zodat ze weten waar het overgaat!

14 november 2024

Hi Clara,

Bedankt voor je positieve reactie! We hopen dat je inmiddels volop kan genieten van de bank.

Fijne service

Fijne service, zorgvuldige en duidelijke voorbereiding van de bestelling, heldere communicatie, snel geleverd, mooie bank uiteraard!

14 november 2024

Hi Tamara,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Heel fijn dat je tevreden bent met je keuze en terugkijkt op een prettige ervaring.
Veel plezier met je bank!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.