4GEEKS Omdömen 176

TrustScore 3.5 av 5

3,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

zijn oplichters, bij defecte producten krijg je niemand te pakken, en als je met geluk iemand krijgt is diegen nog agressief en brutaal ook

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

While pricing was okay, do not buy videogames at this store if you want sealed games. The shops open the videogame cases and store the actual cartridge/disc behind the counter, thus breaking the pac... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Funko Pop! Marvel: Deadpool as French Painter besteld, levering super goed al zijn de bezorgkosten naar NL wel wat duur (10 EUR). Geen contact nog gehad met de customer service. Na de reviews op tr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na veel negatieve reviews gelezen te hebben hier, toch 3 funko's besteld die ze verkochten voor een hele goede prijs. En de levering is beter dan verwacht. Vanuit Belgie naar Nederland binnen 3 dagen... Se mer

Företagsinformation

1. Presentbutik

Skrivet av företaget

Bent u op zoek naar een Marvel versie van Monopoly? Of naar een toverstok van Harry Potter? Of toch liever een badjas van Batman of een popcornmachine van Star Wars? 4Geeks is dé referentie voor POP-Cultuur en merchandising, van Adventure Time tot Zelda. On onze Geekshop kan u terecht voor originele en exclusieve geschenken, merchandising, t-shirts, collector items, een seletie van Manga & Comics en nog veel meer!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

kocht een legend of mana spel vıa…

kocht een legend of mana spel vıa websıte toen ık dıe gıng halen kreeg ık de spel als code ın box terwıjl dat de foto van cover van de spel zonder code ın box was op de websıde

11 december 2022

Svar från 4GEEKS

Eerlijk gezegd snap ik niet goed wat probleem is. Als de game als code in a box wordt uutgebracht dan kunnen wij daar niets aan doen. Maar ok als U vindt dat wij hiervoor verantwordelijk zijn....

Super bestelervaring bij 4Geeks

Ze hadden precies de items die ik wilde dus kon alles in 1 shop bestellen. Bestelproces was makkelijk en snel, items waren goed verpakt en snel verzonden en bij mij binnen. Kortom, een super ervaring!

6 januari 2023

Verkeerde bestelling

Toen ik perongeluk het verkeerde bleek besteld te hebben en dit vertelde in de winkel vroeg ik of het mogelijk was om mijn bestelling in te wisselen voor iets anders of een tegoed bon maar als antwoord kreeg ik dat dit onmogelijk was en dat het te nemen of te laten was. Later als ik thuis kwam zag ik in een mail van jullie dat het blijkbaar wel mogelijk is om online bestelling te annuleren, volgens de winkelbediende ging dit niet want ik had geen kassaticket... dit terwijl het item online besteld was en nog niet afgehaald in de winkel lag

28 december 2022

Beste,
Ik weet niet of de medewerker alle info was en of het duidelijk was dat dit om een online bestelling was. Het is me ook niet echt duidelijk of U het item nu hebt of niet? U had ook perfect een mail kunnen sturen daaromtrent denk ik dan want hiervoor een negative review schrijven zal het probleem ook niet oplossen mss dat U dit op die manier denkt.
Trouwens bent U het artikel op 29 Dec gaan afhalen in de winkel dus begrijp niet goed wat het probleem is met een beeldje van nog geen 6 euro dat U zelf bestelde en vroeg voor pick up in onze winkel.
Als U dan de nodige info kan mailen naar webshop@4geeks.be dan kunnen we dit ook bekijken. Alvast dank
PS: toevallig is dit een redelijk nieuwe medewerkster en kan ze niet elk detail weten en kennen en is dan mss een klein beetje begrip ook welgekomen voor haar.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering in winkel van keuze

Snelle levering in winkel van keuze, supervriendelijke ondersteuning in winkel.
1 artikel niet naar verwachting, het zou helpend zijn om bij sommige producten (vb pencilcase) afmetingen te vermelden.

7 december 2022

Zeer goede service

Zeer goede service!
Dinsdag 20 december bestelling geplaatst en zoals gezegd vrijdag 23 december netjes geleverd. Net op tijd voor de feestdagen.

22 december 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle verzorgde levering .

Snelle verzorgde levering .. Disney loungefly ears zijn super 😊....goede prijs kwaliteit ...

24 december 2022

Svar från 4GEEKS

Dank je voor de review en veel plezier met je aankoop. Alvast een geweldig 2023 gewenst

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mooi gamma aan producten

Mooi gamma aan producten, zelden ergens verkrijgbaar. Wel zeer lange levertijd, meer dan 7 weken. Dit door gebrekkige communicatie. Na 2 telefoontjes, telkens op een zeer vriendelijke manier, dan toch geleverd gekregen in de aangeduidde winkel

11 november 2022

Topservice

Vlotte bestelling en vlot geleverd in winkel van voorkeur en ter plaatse door een vriendelijke juffrouw geholpen

1 december 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Waren vriendelijke werknemers maar vind…

Waren vriendelijke werknemers maar vind het spijtig da ik een poppetje had besteld da toen nog in stock was en als ik mijn poppetjes wauw gaan afhalen krijg ik te horen dat er een poppetje niet meer in stock is. Vind het raar dat dit kan want ik had het al besteld toen het nog in stock was mijn vriendin had krak het zelfde probleem.

27 november 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.