Adverteren super snelle levertijden (volgende dag in huis), krijg je vervolgens een e-mail dat het een halve maand duurt.
13 januari 2026
Omdöme utan inbjudan
Svar från Elektramat
Beste,
Wat vervelend om te lezen dat je teleurgesteld bent over de levertijd. Ik begrijp heel goed dat je hiervan baalt, zeker als je rekende op een levering de volgende dag.
We vinden het belangrijk om duidelijk te zijn over onze levertijden. Op de website geven we de verwachte leverduur in werkdagen aan. Het klopt inderdaad dat je een gewenste afleverdatum kunt selecteren. Dit proberen we altijd te halen, maar dit is wel afhankelijk van de actuele beschikbaarheid.
In dit geval lijkt het erop dat het product helaas net uitverkocht is geraakt, zowel bij ons als bij de leverancier. Hierdoor kunnen we de snelle levering nu niet waarmaken en dat spijt ons oprecht. Het is nooit onze bedoeling om verkeerde verwachtingen te wekken. We doen ons uiterste best om je bestelling alsnog zo snel mogelijk bij je te krijgen.
Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.