Omdöme om Maisonroze

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dropshipping

Dropshipping, product rechtstreeks uit China (weet ik via de track&trace). Had ik dit bij voorbaat geweten had ik hier nooit besteld.
Verder, niet conform de beschrijving op hun website (minimalistische kerstboom met ledverlichting). Geen ledverlichting maar losse lichtjessnoeren op batterijen (type dat je in elke zeeman, wibra, kruidvat... kunt kopen).
Laat u niet verleiden (zoals ik deed) door mooie website... is allemaal blablabla.

15 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Maisonroze

Beste,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Bij Maison Roze streven wij ernaar om elk product zo transparant en zorgvuldig mogelijk te presenteren. Het is dan ook nooit onze intentie geweest om hierover onduidelijkheid te laten ontstaan. Wij begrijpen dat dit u dit als teleurstellend heeft ervaren.

Wij nemen uw feedback hierover zeer serieus en gebruiken deze om ons in de toekomst verder te verbeteren.

Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Wij komen daarom graag persoonlijk met u in contact om samen tot een passende oplossing te komen. U kunt ons bereiken via info@maisonroze.nl, onder vermelding van uw ordernummer.

Wij hopen dat wij u alsnog mogen laten ervaren waar Maison Roze voor staat: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Maison Roze Customer Care Team