Omdöme om Van Mossel Autoschade Groep - Bergen op Zoom

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slordig werk

Hele aardige mensen die je netjes te woord staan. Wel miste ik wat communicatie over vertraging en is er bij het opleveren na mijn feedback toch nog een klein deel ter plekken bijgewerkt, terwijl ik dit nog duidelijk bij aflevering had gemeld.
Update: nadat ik de auto nogmaals heb nagekeken was de motorkap niet goed uitgelijnd. Weer laten maken en breken tijdens deze montage mijn kap boven de gril. Nieuwe besteld waar ik 12 weken op heb gewacht. Vandaag eindelijk voor de laatse keer de auto gebracht”dacht ik” en nu weer bij het bestuderen bij thuiskomt is het onderdeel zeer slordig gespoten. Er zitten druipers op. Ik ga morgen weer terug bellen en kijken wat er geregeld kan worden.

27 augusti 2025

Svar från Van Mossel Autoschade Groep

Beste Yannick,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u onze collega’s als vriendelijk en netjes heeft ervaren, dat waarderen we enorm.

We begrijpen uw opmerkingen over de communicatie en de oplevering. Soms kan het, zeker tijdens drukke periodes, wat stroever verlopen dan we zouden willen. Maar eerlijk is eerlijk: drukte mag nooit een excuus zijn. Onze klanten horen altijd goed op de hoogte te zijn en te blijven, en dat nemen we serieus.

Uw ervaring laat zien dat daar nog ruimte voor verbetering is. We zijn hier dan ook hard mee bezig, onder andere door onze interne processen aan te scherpen en beter te monitoren wat er bij iedere klant speelt.

Dank voor uw vertrouwen en dat u dit met ons deelt, daar leren we van.

Mvgr,

Irfan