Prima plek, enkele manden geleden naar toe gegaan om mijzelf te laten informeren over een simpele pod systeem. Caliburn G2 aangeraden, zeer tevreden mee. Van de week nieuwe pods, coils en e-liquid... Se mer
Det här tycker kunderna
De afgelopen 2 jaar heb ik mijn eliquids bestelt hier, en ik heb tot nu toe geen enkel probleem gehad. Alles komt in het algemeen de volgende werkdag binnen, ookal duurt het soms een dagje langer.... Se mer
Zwaar teleurgesteld in deze webwinkel. Van de bestelde artikelen heb ik er 1 direct retour gedaan op eigen kosten, aangezien het foutief besteld was. Nu wordt beweerd dat het artikel gebruikt is of s... Se mer
Haal hier altijd mijn coils. Prima producten, snelle levering! Had een keer een pakje coils waarvan er 1 defect aankwam (dat gebeurd), maar goed opgelost met klantenservice, kreeg er een extra bi... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Beginnen met elektrisch roken of gewoon op zoek naar e-liquids, mods en coils? Zwoofs heeft het grootste assortiment van de Benelux! Altijd gratis verzending!
Kontaktuppgifter
Caïrostraat 64, 3047 BC, Rotterdam, Nederländerna
- zwoofs.nl
Gisteravond besteld en vandaag bezorgd
Gisteravond besteld en vandaag bezorgd. Snel en betrouwbaar!
Bestelnummer 101351367
Heel fijn dat je hier geen verzendkosten hoeft te betalen. Dat nodigt zeker uit hier te bestellen. Ook voor een kleinere bestelling. Ik bestel al langere tijd bij hen. Wordt snel verzonden.
Goed geregeld
Snel besteld, snel geleverd, geen aparte verzendkosten en tóch concurrerend
Niet blij met de service.
Garantie zou vlekkeloos moeten verlopen en op de klant vertrouwen. Wil niet een paar dagen zonder vape zitten en verzendkosten zelf betalen/moeite doen voor mijn garantie maar zou juist andersom moeten niet? Daarbij een ticket aanmaken is niet fijn via Zwoofs. Ik reageerde op de e-mail maar kreeg geen reacties, pas als ik een nieuwe ticket aanmaakte. Er werd niet meegeleefd met mijn situatie ivm de garantie en niet kunnen vapen waardoor ik 2 ecigs moet gaan missen omdat ze willen dat ik het opstuur en kan ik niet dampen op die manier. Er werd dus niet meegeleefd dat ik dan zonder vape kwam te zitten in die paar dagen aangezien ik daar geen antwoord op kreeg. Beide batterijen laden niet vlekkeloos op. Jaren klant geweest, maar wil hier niet meer een bestelling plaatsen. Tweede keer dat mijn ecig het begeeft andere was al na 4 maanden kapot via Zwoofs die garantie was niet meer geldig omdat ze 3 maanden Max garantie geven. Uiteindelijk 2 andere vapes besteld elders en de bestelling is verstuurd zag ik. Hopelijk voldoen zei wel aan mijn wensen in de toekomst! Dus ik raad Zwoofs helaas af.
Goed klantenservice
Van de week nieuwe pods, coils en e-liquid online besteld, volgende dag thuis, maar toen bleek ik dat ik de verkeerde pods had besteld, had de verpakking niet geopend. Volgende dag naar de winkel gegaan en zij hebben gelijk omgeruild zonder issues, minuut later winkel uitgeloogd met juiste pods. Top service.
Bestelling komt beschadigd aan en…
Bestelling komt beschadigd aan en vervolgens mag je het retourneren zelf betalen. Ik bestel hier nooit meer.
Top Online winkel ...
Ben al jaren vaste klant Service is Top,
Altijd netjes te woord gestaan als er een probleempje
was, en worden dan ook fijn opgelost.
verder nooit problemen gehad.
hellaas PostNL kan daar en voorbeeld aan nemen daar gaat het af en toe MIS..
Zwoofs is mijn winkel 😉
Vandaag klein onderdeel nodig voor mijn…
Vandaag klein onderdeel nodig voor mijn Joytech Egrip 2, via whatsapp heel goed geholpen.
Onderdeel kon gratis mee met net gedane bestelling van mij Eliquids.. leveren altijd mooi op tijd . Goed bedrijf. Top
Bestellingen worden steeds later…
Bestellingen worden steeds later verzonden, dit is voor mij de reden om ergens ander te bestellen voortaan.
Zeer en zeer betrouwbaar. Bestel er al jaren!
Ik ben zojuist opgelicht voor €53 bij roken.nl. Ik heb er een negatieve recensie geplaatst, maar het heeft mij wel meteen doen laten realiseren hoe betrouwbaar en fijn zwoofs.nl is. Ik bestel er al jaren. Altijd telefonisch te bereiken, geen poespas en als ze je adviseren nemen ze er ook echt de tijd voor. 1 keer is mijn pakket niet geleverd, dit lag aan postnl. Zwoofs heeft meteen opnieuw een pakketje verstuurd en ze zijn zelf een onderzoek gestart bij postnl. Professioneel, klantvriendelijk en behulpzaam.
Ik heb 1 keer bij roken.nl besteld omdat zwoofs die batterijen niet meer verkochten en wat een contrast!
Zwoofs! Hulde aan jullie en aan jullie team!
Leveren enorm vaak te laat.
Leveren enorm vaak te laat.
Komen afspreken niet na....
Hele goede service
Hele goede service! Wart is echt een topper. Ik was een half uur te vroeg en toch kwam Wart mij helpen en gaf me alle informatie die ik nodig had. Wart echt zooo bedankt dat jij er voor mij was. Hij heeft mijn hele dag weer goed gemaakt 😘😘😘
e liquid besteld
e liquid besteld.
snel verzonden en goed verpakt. top
Altijd snel in huis
Altijd snel in huis
Bestel hier al jaren. Een keer kapotte tank glazen geleverd. Kreeg meteen nieuwe toegestuurd.
Top service!
Zeer goede service ,en altijd goedkoper…
Zeer goede service ,en altijd goedkoper als concurrenten!! Zeer tevreden!!
Gewoon snel
Alles altijd keurig netjes geleverd en een uitgebreid assortiment.
Fijne webshop
Bestel hier regelmatig. Altijd goede service en snelle verzending.
Koop hier al jaren
Koop hier al jaren. Gewoon erg betrouwbaar bedrijf. Goede producten en snelle levering.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.