De running top en short zijn echt van goede kwaliteit, zit comfortabel en heeft een fijne pasvorm. De runningbelt is echt ideaal tijdens het hardlopen. Blijft goed zitten en biedt genoeg ruimte voor j... Se mer
Det här tycker kunderna
Hele nette service. Mijn bestelling bleek niet compleet op voorraad, maar netjes in delen ontvangen zodat ik een deel al snel had. Daarnaast was een set lampjes per abuis niet meegekomen, maar na ee... Se mer
Zeer tevreden over ZONE2! Ik ben vooral positief verrast door de kwaliteit van de producten. De bril ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook degelijk en comfortabel aan zonder aan te damp... Se mer
Absolutely loving my ZONE2 gear! The running vest is super comfortable, lightweight, and fits really well while running. It stays nicely in place and doesn’t get in the way, even on longer runs.... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Stijlvolle sport accessoires van hoogwaardige kwaliteit.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@zone2sportswear.com
- zone2sportswear.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uitstekende klantenservice
Bezorging ging niet vlekkeloos door DHL, maar zone2 heeft het razendsnel opgelost. Snel contact met de klantenservice ook over maatvoering.
Nu helemaal blij met het hardloopvest en snelle afwikkeling
Bedankt Zone 2 (Daan in het bijzonder)
Deze review ben ik moreel verplicht te schrijven. Omdat Daan dit gevraagd heeft en na alles wat Daan voor mij heeft gedaan is dit het minste wat ik kan terug geven.
Het is eigenlijk heel simpel : de t-shirts zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. Daar zit veel kennis en begrip van noden in.
De kwaliteit is dusdanig goed dat ik eraan gehecht ben geraakt. Ze voelen onnoemelijk natuurlijk en je voelt dat ze vocht vasthouden zonder dat het storend is. Bijzonder fascinerend.
Dus daarom is het heel simpel : wil je het beste, omdat iedereen die inspanningen levert dat ook verdient, en wil je ongezien comfort, dan zou ik enkele t-shirts kopen. Niet teveel en niet te snel want anders blijft er voor mij niks meer over !!
Bij de eerste bestellingen kreeg ik een paar sokken cadeau, ook deze zijn een vast onderdeel van mijn outfit geworden.
Voor mij persoonlijk vragen de inspanningen zeer veel. Dat ik dankzij Zone 2 betrouwbare, kwaliteitsvolle en comfortabele kledij heb, dat doet bijzonder veel. Dat is het gevoel van thuis komen. Dat voelt vertrouwd aan.
Het t-shirt en de sokken uit de kast halen en aantrekken, dat is bijna als meditatie voor de sessie en dat gevoel dat Zone 2 met zo'n kwaliteit daarrond heeft gemaakt, daar kan ik enkel maar zeer dankbaar voor zijn. Een acteur brengt zichzelf ook in zijn rol door zijn kledij aan te trekken.
Het zijn meer dan enkel sokken en t-shirts. Het is een deel van mijn identiteit geworden. Het baken van rust in goede en twijfelachtige trainingsessies.
Als je dat als bedrijf kan realiseren dank denk ik dat iedereen daar onnoemelijk goed bezig is.
Communicatie is uitgebreid, gericht en transparant. Bestelling komt snel toe.
Het bedrijf is aan het groeien dus mijn pointe om af te sluiten : kopen, kopen, kopen ! Laat ze verder groeien. Dat verdienen zij in de eerste plaats maar dat verdienen ook wij. Zonder Zone 2 zal je meer zorgen en minder comfort hebben. Er is geen merk die Zone 2 kan benaderen in kwaliteit. En als minder comfort ons deel is zonder Zone 2, dan zou ik daar bijzonder triest om zijn. De sessies zijn al lang en zwaar genoeg. Neem onderweg alle comfort mee dat men je aanrijkt. Neem Zone 2 onderweg mee en je zal steeds een betere versie van jezelf worden !
Bedankt aan iedereen binnen Zone 2 ! Blijf het goede werk verder zetten en blijf de t-shirts op de markt brengen !
J.
Heel gerichte en duidelijke…
Heel gerichte en duidelijke communicatie. Snel antwoord bij vragen en oplossingsgericht
Eindelijk de perfecte 2-in-1 short!
Ik had 2 broekjes besteld, de 2-in-1 short voor dames. In eerste instantie per ongeluk 1 broekje ontvangen, maar binnen 2 werkdagen is dit gelukkig snel opgelost. 1 kleine tip voor Zone2: een automatische reply of melding als het contactformulier of de mail naar support is verzonden. Dan is het duidelijk dat het bericht goed is aangekomen.
Het broekje zelf is super! Na een testrun van 10km kan ik zeggen: Een fijne elastische platte tailleband, binnenbroekje blijft perfect zitten, en het buitenbroekje is flatterend. En eerlijk: zelfs beter dan de dure Fusion broekjes uit Denemarken, waarvan de pijpjes net iets te lang zijn, de tailleband niet glad is en het buitenbroekje vrij veel stof bevat. Ieder zijn voorkeur natuurlijk, maar ik ben heel blij met Zone2!
Pakketje kwijtgeraakt
Pakketje was kwijtgeraakt. Erg snel en goed geholpen door Rosalie!
Top kwaliteit
Top kwaliteit. Zeer tevreden over de levering, na service maar toch vooral over de kwaliteit/prijs. Kan deze producten alleen maar aanraden.
Onwijs blij met het product
Onwijs blij met het product, levertijd was niet helemaal duidelijk maar doormiddel van de klantenservice er snel uitgekomen en alles goed opgelost! Zeer tevreden!
Uitstekende service!
Uitstekende service!
We hadden bij Zone 2 een product van Ten Miles besteld, maar helaas raakte het pakket zoek bij PostNL. Na meerdere vergeefse pogingen om contact op te nemen met PostNL, hebben we ons probleem uitgelegd aan Zone 2. Zij hebben ons meteen vriendelijk en professioneel verder geholpen.
Zonder moeilijk te doen hebben ze het product opnieuw opgestuurd, en deze keer werd het netjes geleverd.
We zijn heel tevreden over de klantgerichte service en de snelle oplossing. Bedankt, Zone 2! We bestellen hier zeker opnieuw.
Omdat het zoeken makkelijk gaat,
Omdat het zoeken makkelijk gaat,
Als je vragen hebt gesteld krijg je snel reactie.
En goeie en snelle levering.
En als er iets fout gaat lossen ze dit super snel op heb ik ervaren.
Snel geleverd
Snel geleverd. Makkelijk mijn producten gevonden. En goede kwaliteit. Echte aanrader!
Zeker waard!
Topmerk, goede kwaliteit producten en super klantenservice!
Bestelling Zone2
Ik had een bestelling geplaatst iets voor de periode van Koningsdag in Nederland. Hierdoor was er best wel wat vertraging op mijn pakketje gekomen, maar ik werd heel goed geïnformeerd door de klantenservice over de verschillende stappen van mijn pakketje tot de levering. Daardoor toch 5 sterren, want de producten zelf waren ook een 10/10. Ik raad iedereen de loopvest aan!
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke service
Vlot geleverd
Top service
Top service. Mail gestuurd ivm pakket dat vertraagd was (kan gebeuren!), heel vriendelijk en snel antwoord gehad met een duidelijk antwoord. Aanrader!
Hele goede en snelle klantenservice
Hele goede en snelle klantenservice! Ik had een verkeerde belt geleverd gekregen en kreeg meteen een nieuwe + een gift als excuus opgestuurd. Super!!
Zone2 is wat je nodig hebt
Zone2 is wat je nodig hebt! Zowel in conditie als in materiaal. Hoogwaardige kwaliteit en maakt je runs net wat makkelijker. Minder nadenken over waar je je eten en drinken laat, gewoon in het jassie of in je band. Klantenservice is ook snel en vriendelijk. Top!
Fijne en goede service na ontvangen van kapotte bril...
Ik had een mooie hardloopbril besteld bij Zone 2, helaas kwam deze volledig kapot binnen door het vervoeren van de bril. Het hele pakket was ingedeukt en ingescheurd. Ik heb toen contact gezocht met Zone 2 en de situatie uitgelegd met foto's van het pakket erbij. Zij gingen gelijk met mij meedenken. Er is contact geweest tussen alle partijen. Uiteindelijk heeft Zone 2 de reactie van DHL over de schadevergoeding niet afgewacht en gelijk besloten dat ik mijn kapotte bril kosteloos naar hun terug kon sturen en dan een nieuwe bril opgestuurd zou krijgen, omdat ze het zo vervelend vonden. Hierdoor heb ik niet lang hoeven wachten op een nieuwe bril en ben ik ontzettend blij dat we het zo hebben kunnen oplossen. Na de hand hebben ze mij nog een update gegeven dat ze zelf geen schadevergoeding ontvangen wat ik erg vervelend vind, maar daardoor waardeer ik nog meer hoe goed ze mij direct geholpen hebben. Een dikke 10 voor de service van Zone 2! Bedankt.
De running belt zit heerlijk
De running belt zit heerlijk, een goed kwalitatief merk!
Waarvan ik zeker geloof dat dit een groot merk wordt!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.