De reis zelf was oké, maar de klantenservice? Die trekt nergens op. Bij het boeken heb ik het huren van skimateriaal erbij gepakt. Uiteindelijk (2 maand voor vertrek) besloten om toch mijn eigen gerie... Se mer
Det här tycker kunderna
Slecht georganiseerde organisatie. Ze wisten zelf niet wanneer wat was. Ze stuurden berichten in onze groep terwijl het niet eens voor ons bedoeld was. De sleutelregeling was ook heel vaag. Kortom was... Se mer
Fantastische organisatie! Aan zeer democratische prijzen een fenomenale ski vakantie gehad verzorgd door de Yoonly organisatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd van verblijf tot ski act... Se mer
De Yoonly Crew was niet behulpzaam, praatte erg slecht engels en reageerde niet/nauwelijks op vragen. We hebben tot 8 uur s'avonds moeten wachten totdat we het appartement in mochten, omdat er niet w... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Yoonly offre à tous la possibilité de pouvoir voyager et vivre des aventures inoubliables entre amis. Nous proposons aux jeunes des séjours à la Montagne... le tout au meilleur prix et personnalisable pour vivre les meilleurs moments.
Kontaktuppgifter
19 Rue Emmy Noether, 93400, Saint-Ouen-sur-Seine, Frankrike
- 0153632828
- contact@yoonly.eu
- yoonly.eu
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Onduidelijk en onaangenaam
Yoonly is misschien wel de slechtste reisorganisatie ooit. Wij zouden om 12:00 onze hotelkamer in kunnen, toen hebben wij tot 18:00 moeten wachten in de kou totdat we onze sleutel kregen, ook zouden wij pas om 17:30 hoeven uitchecken echter kregen wij om 9:45 een bericht dat we om 10:00 moesten uitchecken. Hierdoor hebben wij de laatste dag niet meer kunnen skiën. Niks is goed geregeld, er is constant onduidelijkheid en iedereen baalt van onze vakantie keuze. Medewerkers hebben totaal geen respect of enige vorm van behulpzaamheid over voor hun gasten. Wij zijn diep teleurgesteld dat deze trieste reisorganisatie ons zo veel geld heeft gekost.
Communicatie is echt rampzalig
Communicatie is echt rampzalig. Veranderen constant de informatie, en sturen lauter hele agressieve en bedreigende berichten. We moesten plots om 08:30 uitchecken terwijl eerder 10:00 was gecommuniceerd. Vervolgens kwam de bus pas om 01:00 zonder enige vorm van compensatie of geboden onderdak, we moesten maar op een terras gaan zitten. Ik raad iedereen ten strengste af om met deze organisatie te boeken.
Trip to Risoul in 2024
Trip to Risoul in 2024
Organisatie zou zichzelf eigenlijk geen organisatie mogen noemen. Behalve de aardige buschauffeurs was er niks goed geregeld. Bus kwam wel ook nog een stuk te laat. We konden pas heel erg laat onze kamers in. Tot die tijd moesten we ons vermaken in Risoul, en eigenlijk is er naast souvenir winkeltjes bekijken niks te beleven in het dorp. Kamers zaten ook nog onder de schimmel. Het regelen van spullen verliep alles behalve soepel. Het afgesproken programma werd door Yoonly nog op de avond zelf gewijzigd. Yeti bar apres ski is een aardig grimmige bar waar de muziek veels te hard staat en ze met pepperspray de hele kroeg laten huilen. Kortom, wil je een goed georganiseerde ski vakantie die niet om te janken is? Ga dan lekker naar Sauze d'Oulx met Totally Snow :)
Yoonly is de meest onprofessionele partij ooit.
1. Communicatie, zowel via mail als via telefoon, is bar slecht. Via mail krijg je geen reactie of pas weken later en de telefoon nemen ze niet op. Zowel het hoofdkantoor als lokale reis leiding.
2. De buschauffeurs waren Roemeens, reden als gekken, reageerden niet op onze klachten, zodoende hebben wij de 24u dienst moeten bellen. Vervolgens waren de chauffeurs boos op ons dat wij hadden gebeld. Hebben op de berg 2.5u vastgestaan doordat de buschauffeur de bus in een hoop sneeuw reedt. Vervolgens moest de aanhanger worden afgekoppeld, en werden er gevaarlijke acties ondernomen met het duwen van de bus door de reizigers onder leiding van de chauffeurs. Uiteindelijk heeft de Franse politie zich ermee bemoeit en kwamen we los.
3. Wij kwamen eindelijk om 11u aan, mochten onze spullen ergens neerleggen, waar ze vervolgens om 15:30 ineens weg moesten en wij dus onze plannen moesten afbreken om 1.5u op de gang te wachten tot we de sleutels kregen van de appartementen (om 17u).
4. In de appartementen geen linnengoed aanwezig en daar lang op gewacht. Organisatie van hoofdkantoor en lokale leiding is bedroevend. Eindelijk gekregen was het een soort haarnetje als laken. Yoonly probeert het onderste rendement uit de kan te halen en op deze manier lukt dat aardig. Ik raad je af om met yoonly te boeken, gebruik lekker sunweb of totally snow, waar wij voorheen veel betere ervaringen hebben gehad.
Kortom, uiterst onprofessioneel qua communicatie, planning en klantvriendelijkheid en dat op je vakantie. Misschien scheelt het een paar tientjes, maar dat is het echt niet waard.
Erg slechte ervaring met dit bedrijf
Erg slechte ervaring met dit bedrijf. Verwarrende communicatie, erg brakke appartementen en mensen moeten uren in de kou staan zonder nieuws.
Honderden slechte reviews op Google worden gewoonweg gewist.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.