Yoisho Matcha  Omdömen 72

4,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een fantastische service. De bezorger claimde mijn pakje afgeleverd te hebben. Wat niet het geval was. Zonder moeilijk te doen werd direct gezegd dat er een nieuw pakket werd opgestuurd. Vlak voor... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg fan van de producten van Yoisho. Helaas was mijn pakketje niet aangekomen terwijl het wel bezorgd zou moeten zijn. Na fijn contact met de klantenservice hebben ze het opnieuw opgestuurd. Inmiddels... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn pakketje, de stainless steel bundle, was niet aangekomen door een fout bij GLS. Na contact en een snelle reactie is het netjes opgelost en heb ik een nieuwe order gekregen. De klantenservice he... Se mer

Företagsinformation

1. Tebutik

Skrivet av företaget

Yoisho Matcha is een hoogwaardig matcha-merk uit Amsterdam. Onze matcha is van ceremoniële kwaliteit en komt uit Kagoshima, Japan. De matcha is afkomstig van de eerste oogst, wat betekent dat de blaadjes als eerste worden geplukt en de thee het jongst is. Dit gebeurt slechts één keer per jaar! Naast matcha kun je ook hoogwaardige tools kopen om de perfecte matcha thuis te maken. De tools zijn niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging voor je eigen matcha-hoekje thuis!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Mijn favoriete matcha💚

Ik heb talloze soorten matcha geprobeerd, maar deze is echt mijn favoriet! De smaak is perfect in balans, niet te bitter en met een mooie, felle groene kleur. Kwaliteit dus! Voorheen dronk ik elke dag koffie maar ik kreeg er vaak hoofdpijn van. Nu geniet ik elke dag van deze matcha met kokosmelk... ondertussen is het al een maand geleden dat ik koffie heb gedronken 😋🥰

12 juli 2024
Logotyp för Yoisho Matcha

Svar från Yoisho Matcha

Bedankt voor je review Eostree! Super goed dat je bent overgestapt naar matcha! <3

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Yoisho is echt mijn LIEVELINGS voor…

Yoisho is echt mijn LIEVELINGS merk voor kwaliteit Matcha! Het heeft de felgroene kleur die goede matcha moet hebben en een super rijke, zachte smaak. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar hoogwaardige matcha! X

25 juni 2024

Yoisho Matcha is top!

Om aan mijn summer body te werken wilde ik wat bewuster op mijn voeding letten, ook wilde ik graag mijn koffie inname verminderen omdat ik me vaak onrustig voelde, zo ben ik gestuit op Yoisho Matcha. Ik had al vaker gelezen over de gezonde voordelen van matcha maar vond de smaak vaak wat bitter en tegenvallen. Yoisho Matcha smaakt heerlijk en geeft me hetzelfde geluk momentje die ik ervaarde met een kop koffie. Ik raad Yoisho Matcha daarom iedereen aan die bewuster wilt zijn met zijn lichaam en geest!

24 juni 2024

Groot fan!

Groot fan van matcha en lang op zoek geweest naar een kwalitatieve en lekkere matcha die je thuis kunt maken. Van Yoisho matcha was ik echt onder de indruk. Ik ben nieuwe vaste klant!!

13 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had een dm gestuurd met mijn order…

Ik had een dm gestuurd met mijn order nummer dat het om een cadeautje ging, ze hebben er een whisk bij gedaan en een super lief kaartje, zo leuk! De matcha zelf hoorde ik heel veel goeie verhalen over en die kloppen, heel erg blij dat ik jullie gevonden heb <3

8 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een van de lekkerste matcha's die ik…

Een van de lekkerste matcha's die ik ooit geproefd heb! Normaal schrijf ik niet echt reviews maar ik ben echt onder de indruk van de smaak, voor alle mensen die matcha niet lekker vinden, probeer deze.

24 juni 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.