Zaterdag melding vandalisme wat gerepareerd moet worden. “U wordt maandag teruggebeld” Vervolgens maandag niks Dinsdag krijg ik te horen “u wordt woensdag teruggebeld” woensdag (u raadt het... Se mer

Wat een woningbouwvereniging is dit. Schuld bij bewoners neerleggen geen vervangende exact hetzelfde woning aanbieden nee je moet maar 2 jaar in de schimmel leven ach ja het is je gezondheid maar... Se mer

Niet huren bij Ymere. Heb een stroomstoring (vandaag 16 april). Komt er pas leuk 25 april een monteur… Tot die tijd zitten we in het donker. Betaal extra servicekosten maar daar staat natuurlijk nik... Se mer

Ymere is een onbetrouwbare organisatie die tot doel heeft zoveel mogelijk winst te maken over de ruggen van de huurders. Onderhoud en reparatie wordt niet of onvoldoende uitgevoerd. Afspraken... Se mer

1,4

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

1,4

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ymere komt afspraken nooit na

Het is wederom bevestigd: het voorheen fijne woonbedrijd Amsterdam nu Ymere is gewoon een grote lege holle " we don't care" verhuurbedrijf.
De laatste jaren telkenmale 0 op rekest bij vragen en zeer traag in oplossen klachten, mankementen aan onze woningen.
Helaas slaat het meest recente voorval alles.
11 ( elf) weken geleden zijn er bij ons in de Jordaan 2 ruiten ingeslagen. Voordeur en binnendeur. Er zijn houten panelen op getimmerd die je zo los trekt. Glasbesrijf heeft glas besteld maar blijft echter beweren dat het er nog steeds niet is. Ondertussen is het glasbedrijf al 2 x (!) langs geweest en bij de laatste maal vertelde men dat het glas er is en geplaatst zou worden , men wist echter niet of dat die dag nog ging lukken.
Daarna kregen we weer bericht van ymere ( nadat ik zelf om update vroeg) dat het glas nog niet aangekomen was.
Ons huis zit er zo zeer verloedert uit met hout platen die je er zo vanaf trekt. Het biedt geen enkele zekerheid, je trekt het er zo af.
Ik voorspel dat we zeker nog een half jaar moeten wachten tot medio feb 2024. Service verlening ho maar.
Er zou gekeken worden naar een snelle oplossing. Daar kunnen we naar fluiten. Het is constant afschuiven op andere partijen.
Wij weten dat er problemen met leveringen zijn vanaf de fabriek, maar de beloofde snellere oplossing komt maar niet.
Het is afschuwelijk te merken dat de afstand naar de huurder vanuit ymere zo lang is geworden en men geen enkele belangstelling of deive heeft iets voor haar huurders te willen doen!

25 augusti 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis