Købte skiundertøj som skulle bruges på sæson som instruktør og det holdte op til alle forventninger, har enda mulighed for at tage det med på den kommende sæson. 10/10 kan kun anbefale
Det här tycker kunderna
Hyrtig levering som dog var forkert. Havde bestil 2 par skisokker af en type og et par af en anden, men fik 3 par ens.
Företaget har svarat
Super god service - hurtig levering og effektiv ombytning. Gode produkter, som lever op til det lovede. Personlig kontakt med Jeppe ved spørgsmål fungerer godt!
Meget hurtig levering, også selv om der stod på hjemmesiden, at der ville gå længere tid pga. juleferie. Super lækkert og blødt skiundertøj.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos XTM Performance handler alt om at komme ud – over bjergene, gennem sneen og ud i naturen – med udstyr, der præsterer, når det virkelig gælder. Født på kysten af Torquay i Australien og betroet af både olympiske atleter, weekendens eventyrere og hverdagens opdagelsesrejsende, er vores mission enkel: at skabe højtydende, planetvenligt udstyr, der inspirerer mennesker til at komme ud i naturen og gøre en positiv forskel undervejs. Vi mener, at teknisk outdoor-tøj aldrig bør ske på bekostning af planeten. Derfor er vi stolte af at være en certificeret B Corporation og CO₂-neutral siden 2008 – med genanvendte og ansvarligt fremstillede materialer, etisk produktion og bæredygtig emballage i alt, hvad vi laver. Fra skijakker og handsker til vandreudstyr og hverdagsbeklædning er hvert eneste XTM-produkt designet til at holde dig varm, tør og klar til eventyr – uanset om du krydser bjerget eller bare jagter følelsen af frihed. XTM = Cross The Mountain DO GOOD. BE FREE. HAVE FUN. Det er dét, der driver os – og det er syet ind i alt, hvad vi laver.
Kontaktuppgifter
Vedelavej 29, 2610, Roedovre, Danmark
- jeppe@xtm.dk
- xtm.dk
Nem at bestille og hurtig levering☺️
Rigtig godt undertøj!
gode handsker til en fin pris
gode handsker til en fin pris. Nem hjemmeside og hurtig levering
Hurtig levering og god service.
Meget vel setup fra denne virksomhed.
Meget vel setup fra denne virksomhed.. 5 ud af 5 :)

Svar från XTM Performance
Hyrtig levering som dog var forkert

Svar från XTM Performance
Blev ringet op da farven på blusen…
Blev ringet op da farven på blusen viste sig at være mere vinrød end lilla. Men det var en fin farve og en dejlig varm og ikke krassende uldbluse. En rigtig god oplevelse.
Købte skiundertøj som skulle bruges på…
10/10 kan kun anbefale
God info om forsinkelse i efterårsferien
De havde efterårsferie da jeg bestilte. Jeg fik robotsvaret at de var i gang nwd at pakke varen. Men dagen efter personlig mail om ferien.
Varen kom onsdag efter ferien.
Det er en dejlig kvalitet uld. Tæt og fast så den virker slidstærk. Uden at den er stiv eller kradser.
Meget hurtig levering

God og hurtig service
God og hurtig service. Kan klart anbefale XTM.
Super service og kvalitetsprodukt
Meget anbefalelsesværdig
Super god service - hurtig levering og effektiv ombytning.
Gode produkter, som lever op til det lovede.
Personlig kontakt med Jeppe ved spørgsmål fungerer godt!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.