De eettafel heb ik online besteld en kon snel worden geleverd. De tafel werd netjes op tijd bezorgd. De bezorgers waren vriendelijk en zorgvuldig. Voor een eettafel van boven de 1000 euro zou het e... Se mer

Företaget har svarat
De kast had ik niet in het echt gezien, zo uit de folder besteld dus was best ff spannend, maar dik tevreden het is zelfs beter als ik had verwacht Fijn contact met klantenservice gehad. Fijne bez... Se mer
Företaget har svarat
- Aankondiging verzending (track & trace) nooit per mail ontvangen, pas na telefonische info op dag van verzending 2 uur voor bezorging..... - Bezorger PostNL sprak/verstond geen Nederlands of wenst... Se mer
Företaget har svarat
Onlangs zeer goed geholpen door de customer care van Xoon. Hebben me verzorgd van zeer goed advies en waren top en gemakkelijk bereikbaar. De geadviseerde meubels ontvangen vandaag en waren precies wa... Se mer
Skrivet av företaget
Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.
Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!
Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!
Skrivet av företaget
Veel meubelen uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bezorging verliep prima. Montage werd ook netjes gedaan. Afvoer van karton en plastic werd keurig meegenomen.

Svar från XOOON Nederland
Makkelijke website, kon meteen een datum aangeven voor levering. Kreeg keurig 3 dagen van te voren een bericht tussen welke tijd ze zouden komen. Kreeg een half uur van te voren een belletje. Kasten super goed verpakt. Kasten zijn heel stevig, mooi en super blij mee!

Svar från XOOON Nederland
Wij hadden een zeer zware grote eettafel besteld die ze met 2 personen kwamen afleveren.
Desondanks dat ze met 2 personen waren moest ik met mijn handicap (eenarmig) de tafel aan één zijde zelf op-& aanpakkek & naar binnen dragen (verwacht dat deze gewoon te zwaar was voor de 2de persoon).
Dat vond ik wel echt een dingetje omdat je er ook simpelweg voor deze service een aardig bedrag betaald.
Betreft het bestellen van de tafel en de levering aan huis (tot uit de bakwagen) was prima.
Levering van buiten naar binnen dat het zeker wel anders opgelost mogen of zelfs moeten worden.

Svar från XOOON Nederland
In april 2025 zijn de meubels geleverd.
Melding gemaakt dat er meerdere gebreken waren. Mail terug ontvangen ze zouden onderzoek doen. Nooit meer iets gehoord. Zelf na een half jaar wederom een service melding gemaakt want doordat er geen actie ondernomen wordt nemen de klachten alleen maar meer toe. Helaas weken later geen reactie.
0 communicatie.

Svar från XOOON Nederland
Brochure werd snel toegezonden en zag er heel goed uit.

Bestellen ging eenvoudig.
Levering was naar tevredeheid en netjes.

Svar från XOOON Nederland
Mooi boek met goede ideeën. Het brengt je op ideeën en zo kun je plannen gaan maken

Svar från XOOON Nederland
Mooi boek, geeft inspiratie, van de banken staan ook duidelijk alle mogelijke modules erin, dat is via de site lastig bekijken in het boek heb je daar mooi een overzicht van.

Svar från XOOON Nederland
Fantastisch mooi boek met heel veel inspiratie maar wel overzichtelijk. Super!

Svar från XOOON Nederland
Het is een prachtig lookbook, kon hiermee een prachtig moodboard maken voor ons nieuwe huis

Svar från XOOON Nederland
Uit het boek leuke ideeën opgedaan. Nu nog niet mogelijk er iets mee te doen. Maarkomt t.z.t. van pas in nieuwe woning

Svar från XOOON Nederland
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.