De eettafel heb ik online besteld en kon snel worden geleverd. De tafel werd netjes op tijd bezorgd. De bezorgers waren vriendelijk en zorgvuldig. Voor een eettafel van boven de 1000 euro zou het e... Se mer

Företaget har svarat
De kast had ik niet in het echt gezien, zo uit de folder besteld dus was best ff spannend, maar dik tevreden het is zelfs beter als ik had verwacht Fijn contact met klantenservice gehad. Fijne bez... Se mer
Företaget har svarat
- Aankondiging verzending (track & trace) nooit per mail ontvangen, pas na telefonische info op dag van verzending 2 uur voor bezorging..... - Bezorger PostNL sprak/verstond geen Nederlands of wenst... Se mer
Företaget har svarat
Onlangs zeer goed geholpen door de customer care van Xoon. Hebben me verzorgd van zeer goed advies en waren top en gemakkelijk bereikbaar. De geadviseerde meubels ontvangen vandaag en waren precies wa... Se mer
Skrivet av företaget
Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.
Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!
Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!
Skrivet av företaget
Veel meubelen uit voorraad leverbaar
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Nederländerna

Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från XOOON Nederland
Prachtig boek om door te bladeren en ideen op te doen.

Svar från XOOON Nederland
Voor ons niet zo veel maar voor mijn schoondochter des te meer. Zij heeft het magazine mee genomes. Zij was erg enthousiast over een bankstel

Svar från XOOON Nederland
Snelle levering en zeer goed verpakt
Goede prijs kwaliteit

Svar från XOOON Nederland
Bank geleverd zonder poten. 6 weken op moeten wachten. Er was beloofd dat ze door de service eronder gezet zouden worden. Dus niet. Er werd gezegd dat ze terug zouden bellen. Maar ook dat gebeurde niet. Service was echt niet wat ik verwachtte

Svar från XOOON Nederland
Mooie stoelen, zitten heerlijk en goede (aambiedings)prijs.
Er zat wel een schroef van de zitting los, diie viel op de grond bij uitpakken en heb ik er zelf zo goed als lukte ivm draaisysteem terug ingedraaid. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit op langere termijn met zo'n draaisysteem... Ik ben er blij mee!!
Gr.Fiona

Svar från XOOON Nederland
Ik vroeg een brochure aan, deze werd zeer snel aan mij toegezonden.

Svar från XOOON Nederland
Eetstoelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Echter zijn wij niet te spreken over de communicatie rondom de levering van de eetstoelen of meer het gebrek eraan.
Zo was in eerste instantie aangegeven dat de eetstoelen binnen 2 weken geleverd konden worden. Dit werd uiteindelijk verlengd naar 12 weken, maar hier moesten wij zelf achter komen via de track & trace link. Daarna moesten wij zelf er weer achter komen dat we een levermoment konden kiezen, weer via dezelfde track & trace link. Extra mailcommunicatie of telefonisch met een excuses was hier wel op zijn plek geweest!
Kortom mooie producten maar klantcommunicatie is dramatisch tot beperkt.
*Review herzien na het ontvangen van een reactie waar ze min of meer aangeven dat het onze eigen schuld is, wat totale onzin is. Alsof ik voor de lol even 12 weken extra wil wachten op mijn bestelling, echt belachelijk.

Svar från XOOON Nederland
In de eerste kennismaking heeft XOOON zich aan alle gemaakte afspraken gehouden !

Svar från XOOON Nederland
Keurig aan hun afspraak gehouden ivm levertijd.
En door middel van mail op de hoogte gehouden.

Svar från XOOON Nederland
De chauffeur was alleen omdat zijn collega ziek was. Hij deed wel zijn best maar de doos met het dressoir was bijna 100 kg zwaar dus ik moest helpen anders was het niet gelukt.
En dat terwijl ik er wel voor betaald heb.

Svar från XOOON Nederland
J'ai commandé des chaises en décembre 2025 où on me disait qu'elles étaient disponibles de suite, j'ai donc payé la totalité de 1490€. Aujourd'hui le 13 avril 2026 , je rappelle pour la 3ieme fois oû l'on me dit que mes chaises arriveront au mois d'août pas avant. C'est scandaleux ! La publicité est mensongère et le service médiocre. Plus jamais ! En attendant j'attendais mes chaises avec impatience pour le mois de mai car j'ai un événement de prévu. 8 mois d'attente pour des chaises en prétendant qu'elles sont disponibles de suite😡 Sans connaître la suite puisque je ne les ai toujours pas reçues. Très déçue 😞

Svar från XOOON Nederland
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.