Tråkigt utbud, men var lätt att säga upp så får extra stjärnor för det. Tillagt: Jag fick ett meddelande efter skrivande att min abonnemang tydligen inte var uppsagt, snällt att det uppmärksammades,... Se mer
Tyckte det verkade bra men hade aldrig riktigt tiden och läsa något så får prova någon annan gång istället.
Massor att läsa till ett bra pris. Man kan unna sig att läsa "bara en intressant artikel" i en tidning som man inte prenumererar på. Det är bara att bläddra och se om det finns något intressant.

lnoggningsproblem!
E -post och postnummer som inloggning fungerar inte!
Skapar stor irritation och tidsspillan

Omfattande utbud av ämnesområde,
Finns alltid något intressant att läsa!

Svar från Wype
Jag har Readly idag och skillnaden på antal tidskrifter för samma pris är väldigt stor.

Svar från Wype
Jag fick ett erbjudande om en förmånlig prenumeration av Wype som jag tackade ja till. När bekräftelsen kom visade det sig inte alls vara så förmånligt som utlovat. De förklarade sig med att erbjudandet varit fel och skulle tas bort. När jag önskade någon form av kompensation så bryr de sig inte om att svara tillbaks. Känns oseriöst.
Bra affärsidé !
Det är dock lite svårt att få tillgång till all tidskrifterna som hela tide skaha password av e!

Svar från Wype
Varför är Militär Historia bortplockad?
Kan fortfarande inte läsa militär historia?!!! "Du saknar åtkomst" får jag som meddelande

Hej.
Jag kontaktade kundtjänst och frågade specifikt om hur jag skulle kunna få tag på äldre utgåva från 2017.
Jag fick som svar att jag behövde ordna Wype och sedan gå till arkivet och där skulle jag hitta det jag sökte.
Jag blev medlem och det visade sig att det inte gick att gå bakåt så långt som jag frågade om redan från start.
Jag fick då sagt att det inte går att gå så långt bakåt i efterhand.
Behövde då säga upp kontot utan att få tag på tidningen.
Historia var tidningen.

Svar från Wype
Har inte hittat min tidning ännu men för övrigt känns det rätt

Svar från Wype
Rätt smalt utbud, appen till iPad är dålig. Finns inget sätt att sätta tidningar som favoriter eller specifikt välja att ladda ner. Man måste gå in på varje tidning för att ladda ner den.
Men tidningarna som finns kan man ju läsa.