zjoos Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Børnesko Hummel købt i Løgstør i juli 2024. Velcro allerede ødelagt i starten af oktober. Forretningen vil ikke erstatte skaden. Ubehagelig kundeservice og ingen mulighed for at tale med nogen fra ho... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg bestilte 2 par sko på hjemmesiden. Fik løbende mails om, hvor langt ordren var og 2-3 dage efter både mail og sms om at min ordre kunne afhentes på det aftalte sted. Helt fantastisk god service, k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte et par Ecco smutters som blev meget hurtigt leveret. Desværre synes jeg ikke at pasformen var så god, så jeg returnerede købet - også her har der været hurtig ekspedition. Sendte dem retur onsda... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Køb og modtagelse af det købte har indfriet alle forventninger. Sko og støvler blev "prøvet" og det ene par blev konstateret for lille i størrelsen. Intet problem, tænkte jeg, der er jo fri retur - så... Se mer

Företagsinformation

1. Skobutik

Informationen kommer från olika externa källor

Lækre sko og støvler til hele familien. Se de mange smarte nyheder indenfor støvler, damesko, herresko og børnesko. Altid mange modesko hos zjoos.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig og korrekt handel

Jeg bestilte et par sneakers og 3 dage efter var de klar til afhentning i swipe boksen - Let og uproblematisk og størrelsen passede perfekt, samt kvalitet og pris. Jeg handler afgjort igen hos Zjoos.

28 juli 2016
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Irriterende....

Det er irriterende at når en vare returneres gr. forkert størrelse så kan der ikke byttes lige over,dvs. at man skal igennem bestillingen igen...det er tungt.Desuden fremgår det ikke tydeligt at det koster at returnere varen det kommer som en overraskelse...det bryder jeg mig ikke om..

27 juli 2016
Logotyp för zjoos

Svar från zjoos

Hej hej

Ja, vil godt give dig ret i, at det er en smule tungt at skulle lave en ny bestilling, når der skal ombyttes. Desværre kan vores system ikke håndtere en direkte ombytning.

Vi tager 19 kroner i returfragt, men man har altid mulighed for at returnere gratis i en af vores butikker. Jeg er ked af, hvis det ikke fremgår tydeligt, men vi gør opmærksom på det både i handelsbetingelser og i fakturaen. Vi er altid åbne over for forslag til, hvordan det kan gøres tydeligere - send evt. en mail til kundeservice@skoringen.dk.

De bedste hilsner

Julie, kundeservice

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super

Hurtig levering og godt udvalg som man ikke kan få i butikken

31 maj 2016
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Sandaler

Jeg syntes at det alt er gået meget hurtigt og fuldt tilfredsstillende, men sandalerne var desværre i stykker -og jeg opdagede det først efter at jeg havde haft dem på 1 dag.

29 maj 2016
Logotyp för zjoos

Svar från zjoos

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse.
Det er meget ærgerligt, at sandalerne allerede er gået i stykker.
Du må meget gerne returnere dem til webshoppen med vedlagte returlabel og skema. I returskemaet skal du vælge årsagskode 2 (produktet har en fejl), så betaler du ikke returfragt, da det er en reklamation.
Du kan også returnere i en af butikkerne. Bare husk fakturaen :)

Rigtig god dag.

Venlig hilsen

Janni, kundeservice

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.