Vi bestilte takeaway til et arrangement. Super fin dialog om bestillingen. Vi har altid fået lækker sushi, og denne gang var ingen undtagelse. Super lækker crispy Ebi, og nigiri'er i top. Altid lækker... Se mer
Det här tycker kunderna
Kommet der i mange år og lige siden de åbent på ros torv, syntes selv det er et af de bedste steder i Roskilde, altid glad og tilfreds, uanset om jeg tager takeaway eller spiser i restauranten
Företaget har svarat
Havde lige glædet os til lækker sushi, men blev fælt skuffede. Vi køre gerne til zhiki sushi og henter take away. Denne gang dog med en meget skuffende oplevelse. Når man køber for over 800 kr. su... Se mer
Æv vi havde glædet os til lækker sushi og havde store forventninger, specielt når prisen er så høj. I stedet får vi sushi der smager af ingenting og sindsyg tørre og hårde ris. Eneste positive var de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Zhiki Sushi er en familieejet virksomhed, som har serveret gourmet sushi i Roskilde siden 2011.
Kontaktuppgifter
Ro's Torv 1, 4000, Roskilde, Danmark
- info@zhikisushi.dk
- www.zhikisushi.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi kører gladeligt turen til Roskilde…
Vi kører gladeligt turen til Roskilde for at få Zhiki sushi. Faste kunder i mange år og fortsætter med at støtte et af Roskildes bedste spisesteder (og uden tvivl det bedste sushi sted). ❤️
Lækker og top kvalitet
Lækker og top kvalitet. Smager altid lækkert og friskt. Byens bedste sushi med den sødeste betjening i byen.
Bedste kvalitets sushi
Bedste kvalitets sushi, søde tjenere der altid er imødekommende og de dejligste ejere! Altid er besøg værd ❤️
Sødeste ansatte og lækker mad
Sødeste ansatte og lækker mad - vi kommer ofte😀 klart et besøg værd
Bedste sushi i Roskilde!
Kører ofte fra København for at få…
Kører ofte fra København for at få deres sushi i Roskilde. Virkelig lækkert!
Altid frisk og lækkert sushi
Altid frisk og lækkert! Det er helt klart Roskildes bedste sushi!
Altid super lækkert
Takeaway
Takeaway: Altid venlig betjening. Altid god kvalitet. Ingen svipsere. Enkelte gange lidt længere ventetid ved meget travlhed. Veldrevet butik, selv under Corona. Altid vores foretrukne i Roskilde

Svar från Zhiki Sushi

Svar från Zhiki Sushi
Sindssygt lækkert sushi til gode priser…
Sindssygt lækkert sushi til gode priser og et altid sødt og smilende personale.
Zhiki er intet mindre det bedste…
Zhiki er intet mindre det bedste sushisted jeg kender - og jeg har prøvet en del forskelligt ;)
Altid dejlig mad, med store stykker og lækker kvalitet. Køkkenet gør det simpelthen så godt og tjenerne har jeg kun haft positive oplevelser med.
Et sted jeg gerne kommer igen og igen til!
Mad fra Zhikisushe
Vi har lige spist mad fra Zhikisushe. Vi betalte omkring 300,- for en menu. Der var 33-34 stykker. Det er simpelhen tyveri på højlys dag. Alle stykker var efter min mening fuldstændig ens i smagen. Min kone fik vel 10 stykker og jeg spiste resten. Efter ca. en halv time måtte jeg smøre et par rugbrødsskiver for jeg blev overhoved ikke mæt ( jeg er en mand på 53 kilo ).
Aldrig vil jeg købe noget så smagløst makværk .
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service, altid god og frisk mad. Har aldrig oplevet dårlig mad eller dårlig betjening / service på trods af at jeg gerne spiser/henter mad derfra én gang ugentligt. Tak for jer!
Altid dejlig sushi og god service
Altid dejlig sushi og god service! Helt klart det bedste sushisted i Roskilde og kan varmt anbefales.
Fantastisk mad og service!
Jeg har været stamkunde hos Zhiki Sushi i mange år, og det er simpelhen fantastisk! Søde tjenere, dygtige kokke og en rigtig hyggelig restaurant. 5 Stjerner herfra!
Lækkert frisk mad
Lækkert frisk mad, sød og hurtig betjening! Klart det bedste sushi i Roskilde!
Fantastisk sushi
Fantastisk sushi - smager himmelsk og personalet er altid søde og i mødekommende -♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Herfra
Bedste sushi.
Bedste sushi.
Kvaliteten holder hver gang og afhentnings tidspunktet overholdes altid.
Utrolig dårlig service.
Nu har vi spist hos Zhiki sushi efterhånden rigtig mange gange i løbet af de sidste par år.
Vi har generelt været glade for både mad og service.
Vi plejer at bestille en menu og spørger altid om vi kan få byttet nogle af dem ud med nogle andre(også nogle der ikke er i menuen i forvejen), det plejer sagtens at kunne lade sig gøre, medmindre køkkenet vudere at have for travlt til dette, hvilket kun er sket én gang ud af de mange gange.
Det er helt i orden hvis det ikke kan lade sig gøre grundet travlhed.
Personalet plejer altid at spørger køkkenet om dette.
Idag mødte man så en medarbejder i telefonen som hårdnakket påstod at det aldrig har været aktuelt(Nu kender vi flere der har fået lov til det), jeg nævnte om hun kunne spørge køkkenet og det kunne hun overhovdet ikke.
Det der gør mig skuffet og vred er at vi så mange gange har fået det gjort, og personalet har spurgt i køkkenet hver gang.
Og så møder man så dårlig service og en der indirekte påstår jeg lyver.
Det super ærgerligt da vi ellers nød at komme der.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.