Vi bestilte takeaway til et arrangement. Super fin dialog om bestillingen. Vi har altid fået lækker sushi, og denne gang var ingen undtagelse. Super lækker crispy Ebi, og nigiri'er i top. Altid lækker... Se mer
Det här tycker kunderna
Kommet der i mange år og lige siden de åbent på ros torv, syntes selv det er et af de bedste steder i Roskilde, altid glad og tilfreds, uanset om jeg tager takeaway eller spiser i restauranten
Företaget har svarat
Havde lige glædet os til lækker sushi, men blev fælt skuffede. Vi køre gerne til zhiki sushi og henter take away. Denne gang dog med en meget skuffende oplevelse. Når man køber for over 800 kr. su... Se mer
Æv vi havde glædet os til lækker sushi og havde store forventninger, specielt når prisen er så høj. I stedet får vi sushi der smager af ingenting og sindsyg tørre og hårde ris. Eneste positive var de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Zhiki Sushi er en familieejet virksomhed, som har serveret gourmet sushi i Roskilde siden 2011.
Kontaktuppgifter
Ro's Torv 1, 4000, Roskilde, Danmark
- info@zhikisushi.dk
- www.zhikisushi.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi havde bestilt drikkevarer og skulle…
Vi havde bestilt drikkevarer og skulle til at bestille sushi, da vores lille søn på knap 3 måneder vågner og bliver ked af det. Vi spørg så personalet om det er ok hvis vi går en lille tur med ham, og kommer tilbage til vores bord - det er helt fint siger de, og vi har kun taget en enkelt tår af vores drikkevarer på det tidspunkt.
Da vi kommer retur har de givet vores bord til nogle andre, og smidt vores drikkevarer ud?! endnu værre er at de kræver betaling for de drikkevarer, som de har smidt ud?!
Hvis i vil have ødelagt jeres aften (for mit vedkommende fødselsdag), så tag endelig forbi dem og spis. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så elendig service.

Svar från Zhiki Sushi
900 kr, direkte ud af vinduet. Øv
Jeg har aldrig nogensinde af de mange mange sushi steder jeg har været, prøvet at få så tørre ris? Det var så tørre at de smuldrede ubehageligt I munden og nærmest splintrede. Derudover var der så meget ris i alle stykkerne at de var svære at få i munden og samtidig smagte de ikke af meget fordi fisken blev domineret af risene.
Vi blev også yderst skuffet over special stykkerne tippede maki som så rigtig gode ud på billedet, men smagte KUN af ris og lidt pankorask fra rejerne. Vores forretter var også fuldstændig ligegyldige. Tun tataren var bare Grove stykker hakket tun som ikke var rørt, kun puttet ned i en form med phillidelphia og støbt på tallerkenen efter. Lakse carpaccioen car druknet i den der goma sauce, på en rigtig ubehagelig måde og laksen smagte fersk.
Vi brugte over 900 kr på ligegyldig mad.. Øv!
Tjeneren virkede desuden også mere som om vi irreterede mere end gavnede. Vi får sjældent så kedelig betjening.
Det ENESTE plus vi vil give, er at de servere cola på glasflaske, mega lækkert. Men intet af maden, overhovedet, var godt.
Kedelig mad
Tuntatar helt uden smag, uspiselig syrlig kimchee og kedelig maki. Er kommet her i mange år, men kvaliteten er bare blevet ringere for hvert år.
Tjenerne var søde, men ikke spor proaktive. Man blev placeret på en halvtom restaurant i alt for små borde, hvor al mad en gang ikke kan stå på. Der er det godt at være proaktiv og fjerne brugt service hurtigst muligt, så man selv ikke behøver at gøre det. Når man løber tør for drikkevarer , skal man længe vente på tjeneren som hygger sig med kollega.
Top kvalitets sushi
Altid smilende medarbejdere og god service.
Top kvalitets sushi :-)
Fremragende og lækker sushi som altid…
Fremragende og lækker sushi som altid og skøn service 👌🏼😋
Zhiki Zhiki i Roskilde giver en god oplevelse hver gang
Zhiki Zhiki i Roskilde giver en god oplevelse hver gang - uanset om der spises i restauranten eller man gør brug af Take Away.
God betjening og fantastisk mad.
Overraskende godt og hurtigt betjening,
Velsmagende og Takeout-funktionen…
Velsmagende og Takeout-funktionen fungerer upåklageligt.
Roskildes bedste sushi!!
Altid lækker mad
Vi var desværre på ingen måde tilfredse…
Vi var desværre på ingen måde tilfredse med den mad vi fik fra Zhiki Sushi, som vi ellers havde valgt at købe hos på baggrund af mange positive anmeldelser.
Rispapirsrullerne var nærmest uden smag da salat, avokado og agurk jo ikke i sig selv smager af særligt meget - og anden i rullerne var så knastør, at man kom til at tænke lidt i retning af skosåler. Kimchien smagte meget stærkt af chili men uden andre smagsnuancer og var slatten i konsistens. De forskellige sushiruller, vi havde bestilt, smagte ikke synderligt godt og var rullet “sjusket”, så det æstetiske indtryk var også i bund. Sticks med kammuslinger var marineret i en vandet teriyaki sauce uden sødme og goma dressingen smagte billigt, som den man selv kan købe i et supermarked. Kvaliteten af maden mindede om den man finder hos et middelmådigt running sushi sted og vi var både overraskede og skuffede over oplevelsen. Vi endte med at smide det sidste sushi ud, da det bare på ingen måde var lækkert.

Svar från Zhiki Sushi
Her får man rigtig god sushi hver gang
Her får man rigtig god sushi hver gang, det er en ren fornøjelse
Virkelig lækkert og velsmagende sushi
Virkelig lækkert og velsmagende sushi. Jeg har prøvet et par andre steder, men vender altid tilbage til Zhiki sushi. Lidt til den dyre ende og der køres aldrig kampagner eller tilbud.
Holder altid et tårnhøjt niveau
Holder altid et tårnhøjt niveau! En fornøjelse at spise i restauranten og ligeså "mad med hjem".
Store portioner - pris / kvalitet hænger perfekt sammen.
Sød og god betjening
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.