Jeg blev klippet af Ebru i Zenz, Frederiksberg centret. Jeg har altid været glad for frisørerne og behandlingerne i Zenz. Ebru klippede den bedste frisure til mit hår og min livsstil (Gider ikke bruge... Se mer
Det här tycker kunderna
Høj kompetence, altid god service og fantastiske produkter. Jeg har brugt Zenz produkter og frisør gennem de sidste 5 år, både farve og klip og har altid været glad for resultatet. Min frisør i Roski... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig sød frisør, dejlig hårvask med massage. Desværre lykkes det ikke at lave den glidende overgang jeg bad om, så nu har jeg total hak ind midt på håret og det kan ikke nå bag om ørerne, selvom vi... Se mer
Min foretrukne salon. Jeg føler mig altid velkommen i salonen og går derfra med dejlig klip og altid gode råd om pleje. Er også rigtig glad for salonens fantastiske produkter. Stol med massage og en l... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos ZENZ byder vi hver måned mere end 6.000 tilfredse kunder velkommen i vores saloner. Siden 1999 har vi arbejdet ud fra en vision om at skabe en moderne og mere bæredygtig tilgang til skønhed – til gavn for både mennesker og planeten. Vi tror på, at naturlig skønhed og sundhed hænger uløseligt sammen. Derfor vælger vi naturlige og økologiske ingredienser, når det er muligt, og vi arbejder hver dag for at minimere brugen af skadelig kemi. Bæredygtighed er ikke en trend hos os – det er en langsigtet forpligtelse og en integreret del af hele vores virksomhed og arbejde med FN’s Verdensmål. Alle ZENZ saloner har siden 2005 været certificeret Grøn Salon. Det betyder, at vi tager hensyn til både miljø og sundhed i alle led – fra produkter til behandlinger. Vi undgår potentielt skadelige stoffer i alle produkter, også i vores egne Svanemærkede og AllergyCertified produkter fra ZENZ Organic Products. I dag er ZENZ Danmarks største grønne frisørkæde. Hos os får du ikke bare smukt og sundt hår – du får en oplevelse med fokus på velvære, kvalitet og omsorg. Nyd friskbrygget økologisk kaffe eller te, afslappende hovedbundsmassage og et roligt øjeblik i en travl hverdag. Vores milde hårfarver kan anvendes af både allergikere og gravide, fordi vi mener, at lækkert hår ikke kræver skadelig kemi. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ZENZ.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Professionel og yderst kompetent
Yderst professionel klipning og behandling. Slutresultatet var meget bedre end jeg turde håbe på. Vil bestemt bruge samme frisør igen. Jeg blev klippet af Celina på Nordre Frihavnsgade. Stor anbefaling herfra
Bedste frisør i byen!
Jeg fik god behandling fra da jeg kom ind til jeg gik igen. Produkterne var gode, min gloss var helt perfekt og Simone gjorde et fantastisk stykke arbejde. Kommer aldrig til at skifte frisør fra Zenz!
Kunderådgivning og viden mangler i Grønnegade
Skulle klippes hos elev i Zenz Grønne gade. Woolfcut,havde hun aldrig klippet og jeg bad om assistance, ved anden udd. Frisør. Evt bud på andet klip i mit hår. Ingen forslag kom fra hende, blot at woolfcut ikke kunne lade sig gøre og mine krøller kommer ikke frem, der blev nævnt alt det, der Ikke kunne lykkes med mit hår. Hvor de vedblev at sige, at jeg havde valgt en elev, sagde jeg at jeg gerne ville betale og klippes af en fuldt udd.
Frisør hvis de blot kunne give et bud
på en klipning. Der var ingen
rådgivning og jeg betalte 350kr for en
vask af eleven der ikke fik shampoen
ud af hårbunden. Det må da være første lektion at vaske shampoo ordentlig ud. Med shampoo i hovedbunden lykkes det ikke at få hår til at sidde!
Man kender vel bedst selv sit hår.
De har ingen forstand på
kunderådgivning samt at "Tale" med om en eventuel frisure og derfor blev jeg heller ikke klippet af en udd. Frisør. (ingen tilbød sig). !!jeg
efterspurgte en klipning samt
produkters brug. Eleven brugte
produkter men fortalte intet om dem.
350kr mener jeg skal returneres da
jeg måtte vaske det hele ud hjemme da håret hang i laser Pga shampooen i hovedbunden.
De kunne have solgt mig produkter til
et fint krøllet hår og en klipning, men ikke hvis man ikke er interesseret i kunden.

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Jeg fik klippet mit hår hos ZENZ i…
Jeg fik klippet mit hår hos ZENZ i salonen beliggende på Ndr. Frihavnsgade 26. Desværre lever klipning slet ikke op til mine forventninger.
Jeg viser frisøren et tilsvarende billede af, hvordan jeg ønsker klipningen. Jeg har langt hår og ønskede lange men synlige etager i det, hvilket billedet afspejlede og som frisøren var indforstået med. Derudover aftaler vi hvor meget af længden jeg vil af med - dette viser frisøren direkte på mit hår.
Jeg kan dog konstatere, at etagerne ikke er synlige og mit hår egentlig bare har en ensartet længde udover et par tilfældige totter, som er kortere end resten af håret. Jeg må lægge til grund, at frisøren godt selv lagde mærke til dette, da hun til slut fortæller mig, at jeg kan ringe ind til salonen, såfremt etagerne skal være kortere. Jeg fik et indtryk af at frisøren var lettere forhastet til sidst, da hendes næste kunder var ankommet.
Derudover har frisøren klippet for meget af længden af, det vil sige kortere end hvad vi aftalte, hvorfor jeg på nuværende tidspunkt ikke ønsker at få det rettet, da mit hår nu er blevet for kort.
Jeg skriver efterfølgende en mail til Zenz og fortæller om min oplevelse, hvorefter jeg 2 uger efter endnu ikke har hørt fra dem.

Skamferet
Zenz frederiksbergcentet.
Jeg havde tidligere ringet ind og spurgt, hvem der var mest kompetent til at klippe mit meget tynde, krøllede hår, og fik anbefalet en med samme navn som mig.
Jeg bad om at få klippet spidser og lag til mine krøller, for at få lidt liv i dem.
Jeg gik derfra med det værste klip, jeg nogensinde har haft i mit liv. Hun har klippet et enkelt lag hele vejen rundt på mit hoved, helt lige, så det stopper ved kindbenet. Mit hår ser nu tyndere ud, end det nogensinde har gjort før.
Det eneste salonen kunne tilbyde var, at hende der først havde klippet det, kunne prøve at kigge på det igen, men det skulle jeg absolut ikke bede om.
Dagen efter gik jeg til en anden frisør, ikke hos Zenz, hun var helt enig i, at det var et håbløst klip, slet ikke egnet til krøller.
Hun sagde, at jeg lignede en svamp..
Det er muligt, at Frisøren, med samme navn som mig, er rigtig dygtig til andre ting, men lad hende ikke røre jeres hår, hvis i har krøller!!

ZENZ i Frederiksberg centret
Jeg var hos ZENZ i Frederiksberg centret, hvor jeg blev klippet af Natasja Maria P.
KÆMPE anbefaling herfra. Fantastisk god service og flot resultat. Hun viste mig forskellige måder jeg kunne style mit hår på samt gav mig en masse tips og råd. Derudover bare super skønt personale, som får en til at føle sig tryg og tilpas i stolen. Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg kommer der.
Skøn oplevelse 🎀
Amazing experience
I got my hair cut today, I was at Zenz Nørrebrogade. My stylist was Ayoe, This was the best hair cut and experience. I left it up to her; I just explained "kind of" what I was going for and asked her opinion based on my hair type. She was amazing, easy to talk to, and knew exactly what to do with my hair! I don't have the easiest hair to work with, but she did it! This was an amazing experience. I would highly recommend this place and, of course, Ayoe! I also got great tips and tricks for my crazy hair. I thank her so much! See you in 6 months :) I 100% recommend it!
Søde og dygtige frisør hos ZENZ Nrd…
Søde og dygtige frisør hos ZENZ Nrd Frihavnsgade Kbh. Ros og tak til både Michael og Amina :-)
At gå hjem med det største smil.. ❤️
At gå hjem med det største smil over sit nye fantastiske flottese hår, at gå hjem fra en salon hvor servicen er i top. Blive mødt af glade og imødekommende ansatte, at få et fodbad mens frisøren udføre magi. At føle sig som centrum når man sidder i stolen. Jeg har intet dårligt at sige. Jeg går i aften i seng med det absolut flotteste hår og et absolut fantastisk humør.
Eminent oplevelse
Som ALTID fik jeg en virkelig skøn behandling hos Zenz i Århus.
Farven og klipningen sidder lige i skabet og servicen er i top.
Fik serveret flere gode kopper kaffe og chokolade😊 frisøren (Helle) tager sig altid god til til både klipning, farvning, hårvask og styling
Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra😊
Det er så utroligt befriende
Det er så utroligt befriende, når man kan møde op hos frisøren med en totalt forsømt og stedvis misfarvet manke, uden at høre en eneste kommentar, andet end en forsikring om, at vedkommende ved og vil gøre præcis hvad der skal til, så det bliver flot igen.
Sådan en oplevelse fik jeg hos Zenz i Frederiksberg Centret i dag, hvor jeg blev klippet og lysnet af Natasja Pryds.
Kæmpe plus at Zenz tager ansvar for fremtiden, med deres økologiske produkter og fravær af kemi. Især det genanvendelige stykker, der erstatter al det staniol, jeg altid har krummet tær over - det er jo bare et kæmpe plus.
Så helt igennem en fantastisk oplevelse, som afgjort fortjener alle fem stjerner. Jeg har allerede bestilt tid igen :)
Jeg har været der flere gange i flere…
Jeg har været der flere gange i flere saloner og givet dem chancer, da jeg godt kan lide det økologiske naturlige univers. Men nok er nok efter adskillige dårlige oplevelser, der har været uafhængige af hinanden. Efter en rasende dyr lysning og hårfarvning, som mislykkedes, hvilket blev bekræftet af en anden Zenz-salon + en halvdyr hårklipning der tog 15 minutter i alt (så meget for en umage og luksuriøs oplevelse) + gyldige rabatkoder og gavekort der bliver afvist når man vil betale ved kasse 1 (på trods af man spammes med rabatkoder i mailindbakken)…
Nu gider jeg ikke mere. Jeg betaler gerne en god sum penge for en dygtig frisør og frisøroplevelse, og derfor er der heldigvis et væld af andre frisører at vælge imellem.

Ødelagt afbleget hår…
For første gang i mit 57 årige liv skulle jeg til en dyr og dygtig frisør - 1.800 kr for studsning/kort klip og lyse reflekser. Salonchefen stod for behandlingen. Jeg endte ud med, at hele hårbunden (4 cm) var mørkegul, og ikke kunne reddes af selvsamme salonchef, der mente, at hun let kunne tone hele bunden lidt lysere uden at lave striber/reflekser. Jeg har nu brugt yderligere 1.300 kr på at få hele mit hår lysnet hos anden (almindelig) frisør. Jeg har klaget over mit ødelagte hår/udseende til ejeren uden tilfredsstillende resultat😔 Find og brug de almindelige frisører …..!!

Meget tilfreds
Havde en super god oplevelse i salonen på Islands Brygge. Meget tilfreds med klipningen og rigtig god service.
Altid meget tilfreds på Bryggen
Salonen på Islands Brygge leverer altid pæne resultater og super kundeservice. Kan varmt anbefales.
Bad attitude with customer
I booked an appointment for colouring hair at Islandsbrygge salon and I was 10 min late. The reason that I was late because I didn’t get any confirmation for my appointment and I tried to call them before going to double check. (My appointment was at 08:00) since nobody answered I showed up anyway because I don’t live far but I was 10 min late. And oh yeah I got scolded that I am late and they cannot attend my hair. I asked her to look at my hair first before making the decesion. She gave me attitude the whole time and after looking my hair she said she cannot gaurantee that she can cover my grey hairs. She was having attitude the whole time and I left

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Total verdensklasse oplevelse i Aarhus.
En dejlig velkomst af de sødeste piger, efterfulgt af den lækreste hårvask, dernæst en fremragende herre klip med et fuldstændig formidabel resultat😍 Utroligt niveau af Lea, og hendes magiske saks.
Chokoladen var kronen på værket, vi ses helt sikkert igen!!!
Fantastisk service i ZENZ Bryggen.
Virkelig god service af Isabella på Bryggen!
Hun farvede mit hjemmefarvet organge hår til en lækker lysebrun farve. Dejlig med råd og vejledning under besøget.
Mit hår er så glansfuldt.
Kæmpe anbefaling herfra!
Flot resultat - sparsom service.
Flot resultat i lyngby ! - det er så også det eneste positivt at sige om den oplevelse. Jeg følt mig meget som et nummer i rækken, der skulle lige smækkes noget farve i, så jeg kunne komme ud af porten igen. Jeg var i hænderne på 2 medarbejdere og fik hverken tilbudt vand eller kaffe.
Når man betaler for at gå til en god og anerkendt frisørkæde, så forventer jeg hvertfald, at man betaler for helhedsoplevelsen - og den formåede de ikke at løfte. Øv!

Super fantastisk oplevelse!
Super fantastisk oplevelse og dejlig behandling af Tabia C 😊 .
Jeg er helt vild med at da jeg bookede aftalen fik jeg mulighed for at vælge at få råd til styling under min aftale - det gjorde mig super tryg!
Kommer klart tilbage til Zenz i Roskilde! 😄
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.