Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nu har jeg ikke handlet så meget hos YSR.dk endnu. Men indtil videre er jeg yderst tilfreds med deres service.👌🏻 Stort tak til Christian Haarbo for den hurtige respons på spørgsmål, samt bestilling... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter nogle enkelte misforståelser, formår de at rette op på situationen og tager pænt imod vores feedback. De er løsningsorienteret omkring det hele, og handler omgående på de specifikke ting vi fik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem fantastisk oplevelse i butikken i Roskilde. Blev mødt af en ung gut som arbejdede der, som virkelig gav mig en købsoplevelse som jeg normalt skal lede længe efter. Enormt imødekommende, o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lejet en MC via YSR. Og oplevede helt fra start til slut en super god information og vejledning. Ligeledes gode valg muligheder efter behov. Det syntes som oprigtigt interesse der modtager... Se mer

4,6

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,6

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig rådgivning

Købte sidste år er monterings sæt samt sidetasker til min Yamaha, da vi samlede sættet kunne vi se der manglede noget at montere sættet på og jeg måtte bestille et ekstra. Efter vinteropbevaring sendte jeg den til min mekaniker og bad ham montere sættene samt tasker, men det viser sig det hele er til den forkerte model. Beskeden er at det skulle jeg have sagt indenfor 14 dage til trods for at sidetaskerne slet ikke er pakket ud og sættet kun er samlet for at konstatere det var forkert. Ingen mulighed for at returnere noget af det, og medarbejderen sluttede samtalen af med at spørge om jeg ville bestille det rigtige sæt, som i øvrigt kostede en tredjedel af det første de solgte mig, vildt dårlig stil . 1 stjerne og ingen anbefaling herfra.

20 juni 2024

Hej Kim

Jeg er ked af at høre om din oplevelse med vores butik.

Du må meget gerne uddybe din oplevelse til mig på martin@ysr.dk, så vi kan tage ved lære af din oplevelse!

Denmark Motorcycle Rental

The crew at YSR is friendly, super professional and very thorough. They made my motorcycle rental experience flawless and enjoyable.

10 juni 2024

Hi Ken

Thank you very much for your kind review of our motorcycle rental.

Best regards

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig venlig og god behandling..

Rigtig venlig og god behandling..
Fuldt tilfreds

8 juni 2024

Hej Tanja

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er glade for at være behjælpelige.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service da jeg skulle hente leje…

Super service da jeg skulle hente leje motorcykel.

9 juni 2024

Hej Henrik

Tusind tak for din gode anmeldelse.
Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med vores motorcykel udlejning.

De har alt.

De har alt.
God og letforståelig hjemmeside med komplette tegninger over motorcyklerne så man nemt kan finde de dele man skal bruge.
Flinke og imødekommende når man ringer.
Super godt sted.

24 april 2024

Hej Tim

Tusind tak for din gode anmeldelse af vores webshop og personerne bag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

har købt en tenere rally

har købt en tenere rally, og alt har bare kørt perfekt tak til patrick , glæder mig til at komme der fremover og få lavet service, jeg er en glad mand

12 april 2024

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse og jeg er glad for at vi kunne hjælpe med at få dig ud at køre på en fantastisk maskine!

Vi ser frem til at se dig i butikken.

Bedste service

Jeg kørte forbi med en jakke, hvor jeg har forlagt thermo foret. Ville hører om de kunne skaffe den. De kunne ikke få fat i noget igennem deres sælger, da jeg var en del år på bagen, købt da de lå i Ringsted.
Jeg prøvede sammen med en af deres ansatte og finde noget fleece eller andet, som kunne holde varmen. Men der var ikke lige noget som matchede mig.
De tilbød både kaffe, cola og pølser.
De er altid smilede og har åbne arme til alle.
Så de skal have 5 Store stjerner som Etta Cameron altid sagde ;)

24 mars 2024

Hej Paw

Mange tak for de rosende ord, på trods af at opgaven ikke kunne løses helt.
Jeg håber du har fundet noget der passer dig.

Bedste service hos YSR

Bekendtskabet med Yamaha Store Roskilde har været kort, men godt og upåklageligt!
De yder en fantastisk service, er klar til at hjælpe, hvor de kan, og man føler sig velkommen af de venlige medarbejdere.
Skal jeg have "cykel" igen en dag, vil jeg helt klart vælge YSR.

12 februari 2024

Hej Karina

Tak for den fantastiske anmeldelse og dit bekendtskab, som jeg håber vi kan gøre til mere end kort.
Det er altid en fornøjelse at få lov til at hjælpe hvor vi kan.

Superinterssant foredrag

Superinterssant foredrag af Henriette, hos YSR. Fin forplejning, og så var det fedt at sparke dæk og sludre med de andre gæster. Det må I gerne gentage.

30 januari 2024

Hej Anders

Tak fordi du deltog og tak for din flotte anmeldelse.

Det var en fornøjelse at have Henriette og alle jer på besøg.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi afholder er foredrag i den format.

Fantastisk service og problemhåndtering

Jeg havde den fornøjelse at benytte deres vinteropbevaring. Det hele kørte, som det skulle. Jeg fik bestilt service og smidt nyt batteri i, ved udleveringen.

Ved udlevering glemmer jeg dog, at få min oplader med. Jeg kommer tilbage efter noget tid, for at få min oplader igen, men den er desværre blevet væk i processen. Jon beklager meget og tilbyder med det samme en oplader på deres regning.

Denne oplader passer desværre ikke til det stik, som jeg har monteret og igen tilbyder Jon at montere det nye stik på min mc med det samme.

Jeg får nyt stik og ny oplader på deres regning.
Fantastisk service og problemhåndtering

16 mars 2023

Hej Daniel

Tusind tak for den flotte anmeldelse og din tillid til os.

Det er vigtig for os at alt er i orden, når vi får lov til at opbevare noget så betydningsfuldt som din motorcykel.

Dejligt sted at handle

Dejligt sted at handle !

Tag fat i Patrick når du ankommer til butikken, så er du garanteret god kundeservice fra start til slut.

Grundet at jeg bor langt væk, så blev alt klaret på mail og telefon inde for få timer - og Patrick var ærlig, høflig og punktlig hele vejen igennem.

5 oktober 2023

Hej Thor

Tak for den flotte anmeldelse.
Jeg sørger for at dele den fortjente ros med Patrick så han kan læse det selv.

God service og vejledning

God service og vejledning, og god overholdelse af indgåede aftaler, store som små.

23 juni 2023

Hej Anders

Tak for den gode anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kørte fra Nordjylland til Roskilde…

Jeg kørte fra Nordjylland til Roskilde for at prøve en bestemt Tracer 7. Der var virkelig en god overraskelse. Bestemte mig efter få km, at den måtte jeg have. Der ud over fik jeg virkelig god service og vejledning i købet. Positiv oplevelse.

30 juni 2023

Hej Berit

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med at få drømmecyklen.

SUPER SERVICE

SUPER SERVICE. Idag fik jeg skiftet en EL-del der stod af efter 4 år. på garantien. Og der blev lavet ekstra ud over det aftalte. J kan anbefale YSR Jon og team.

21 september 2023

Hej Bo

Tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Det sker jo at ting kan holde op med at virke, og vi er glade for at vi kan få lov til at hjælpe dig videre ud at køre.

føles som hjemme

føles som hjemme, når jeg besøger ysr, når jeg får så venlig service og nyder miljøet inde i motorcykelverdenen inde i ysr . Tak for super fedt mc og service 🇩🇰❤️

8 augusti 2023

Hej Prabin

Tak for din gode anmeldelse og at du gider være en del af YSR-familien.

Yamaha ZR1 SA

Har taget turen helt over til Roskilde fra Jylland af. Var virkelig overrasket. En mega lækker cykel jeg får købt mig. Super flinke medarbejdere Og virkelig god service, fik ekstra ting med og monteret mobil holder uden problemer. Og da jeg kom helt fra Jylland fik jeg også en hel tank fuld benzin med i handlen
Er fuldt ud tilfreds både for cykel og handlen hos de.

15 september 2023

Hej Casper

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Synes egentlig det er flinke folk

Synes egentlig det er flinke folk - ærgerligt at de sælger en nogle ting og lader som om de ved hvad det er, når de ikke ved det - jeg ved godt, at man ikke kan vide der hele om motorcykler generelt - men i ramte rigtig skævt på nogle helt nye Yamaha-specifikke dele, som i solgte mig forkert - næste gang, så bare sig at i ikke ved det, i stedet for at sælge noget modelspecifikt, som ikke engang er til Yamaha… og det er sket nogle gange efterhånden… øv.

1 juli 2023

Hej Carsten

Jeg beklager meget at du har haft dårlige oplevelser med vores service.
Jeg vil meget gerne høre mere omkring hvad præcist der er gået galt, så vi kan forbedre os og gøre det bedre fremadrettet.

Du må meget gerne skrive til mig på mail:
Martin@ysr.dk

god service

god service, og venlige ansatte.

23 maj 2023

Hej Casten

Mange tak for de rosende ord.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.