Het was voor ons een prettige ervaring omdat we niet meteen werden geconfronteerd met een opdringerige verkoper. Er werd ons netjes koffie aangeboden met de boodschap dat als we vragen hadden we een s... Se mer

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL
Företaget har svarat
Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Se mer
Företaget har svarat
We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!
Beneluxweg 3, 4904 SJ, Oosterhout, Noord-Brabant, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lindsay heeft alle tijd genomen voor ons en heeft als kennis in huis om ons voldoende te informeren. Een realistisch advies en niet dwingend.

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Ik ben fantastisch geholpen door Sjaak en Lion (Ernie en Bert).

Svar från Woonsquare - Oosterhout
TDe helpende Rebecca is zeer behulpzaam niet dwingend ruim de tijd om bankstellen te bekijken

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Goed geholpen met het kiezen van de juiste bank voor ons. Ook met huisdieren de juiste stof. En qua opstelling.

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Lindsey heeft ons zeer fijn geholpen!
Ze beantwoordde onze vragen duidelijk en liet ons in alle rust de vele mogelijkheden overwegen.

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Prima service door Rebecca en goed meegedacht in maat en kleur

Svar från Woonsquare - Oosterhout
We zijn 2x geweest en 2x geslaagd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en heel hartelijk behandeld door Rebecca

Leuke bank gekocht bij Richard. Snelle levering . We zijn er blij mee

Svar från Woonsquare - Oosterhout
We kwamen voor een bank en zijn ontzettend goed geholpen door Richard! Hij heeft met ons alle mogelijkheden doorgenomen. Hij is heel vriendelijk en de winkel biedt een goede service.

Svar från Woonsquare - Oosterhout
We zijn heel goed en vlot geholpen door Lindsey en haar collega Richard.
Heel ongedwongen en zeer klantvriendelijk en ze denken met je mee.
Would recommend!

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Goed geholpen, deskundig advies en diverse kleuropties direct kunnen zien in de winkel.

Super top geholpen door Lindsay
Super bedankt voor de mooie greige bank

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm! Ik zou Woonsquare zeker aanbevelen. Bedankt!

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Richard geeft eerlijk advies en weet waar hij het over heeft

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Klantvriendelijk. Duidelijk bij vragen stellen. Niet opdringerig.

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Goed geholpen en tevreden met de aanloop naar kopen van een bank.

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels.
Er zijn heel veel verschillende opties en je kunt ieder model echt naar je eigen smaak maken

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Hele goede service en aardige mensen,
Heel meedenkend en eerlijk!
Heel goed geholpen door Richard.
In de winkel in Oosterhout.

Svar från Woonsquare - Oosterhout
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.