Banner for Woonsquare - Oosterhout

TrustScore 4.5 av 5

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm!... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 643 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

WAT EEN ZOOITJE

14-02-2026 mijn bank besteld. Aardige verkoper doet goed zijn best en praat je goed om. Bank zou binnen 12/16 weken geleverd worden. Dat zo rond begin juni zijn.
Maand verder tegen de eerste week van Juli een berichtje verzonden met de vraag waar blijft de bank? Gaven aan dat het vanwege de oorlog van Iran het langer duurde. Gaf hierbij aan dat ze dachten dat de bank 1ste week van Augustus zou komen.
Gevraagd naar een degelijke tegemoetkoming omdat, ik eigenlijk mijn vorige bank had verkocht maar ze het niet op konden halen omdat mijn bank er niet was. Hierbij gaven ze aan dat ze wettelijk niet te laat waren maar uit coulance mij €75 euro, gratis bezorging of een leen bank konden aanbieden. Aangegeven dat ik dan nog even af wil wachten maar dit graag via de mail wil ontvangen.
Sturen ze me een mail met als levertijd tweede helft van augustus wat dus niet besproken was. Aangegeven dat ik het er niet mee eens was en verteld dat ik ze vanaf nu dus officieel ingebreken stel.
Krijg ik 5 augustus een mail dat mijn bank er is en ik een de betaling volledig moet voldoen en dan binnen 5 dagen wordt gebeld om een afspraak te maken. De betaling uitgevoerd en gekozen voor gratis levering. Wordt ik na 5 dagen nog niet gebeld. Uiteindelijk zelf gebeld krijg ik weer een afspraak dat nog een week langer duurt. Hier was ik dus erg klaar mee aangegeven dat ik hem zelf kom ophalen. Durven ze ook nog te zeggen dat de compensatie vervalt omdat het nu eenmaal al gekozen was en door hun is afgeboekt (gratis levering) terwijl ik niet eens een bezorg afspraak had gemaakt.

Nou ook dat weer doorgeslikt wel aangegeven dat ik het er niet mee eens ben maar goed!
Bank gaan ophalen STOND HIJ NIET KLAAR! Was het een misverstand geweest. Toch nog de bank meegekregen. Thuis aangekomen uitgepakt en weer niet tevreden slechte afwerkingen. Het is een U bank die aan 1 kant niet vast kan aan de hoekgedeelte.
Hiervoor gemaild geven ze aam dat de servicemonteur labgs komt en binnen enkele dagen contact met me opneemt. Ben inmiddels al weer 2 welen verder.

Ben hier helemaal klaar mee! NOOIT MEER KIES IK VOOR WOONSQUARE. Ondanks ik er alle vertrouwen in had.

6 augusti 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Beste Hava, dank voor uw uitgebreide review. Dat u na het uitblijven van uw bank, het wachten op de levering en vervolgens problemen bij het ophalen en met de bank zelf zo teleurgesteld bent geraakt, vinden wij uiteraard vervelend. Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

In uw review beschrijft u meerdere momenten waarop het proces volgens u niet goed is verlopen. Een deel daarvan willen wij graag nader onderzoeken. Zo willen wij bijvoorbeeld weten hoe het kan dat u bij het ophalen te horen kreeg dat de bank niet klaarstond, terwijl u deze uiteindelijk toch kon meenemen, en wat er precies aan de hand is met de verbinding van de elementen van uw U-bank.

Tegelijkertijd zien wij dat u tijdens de vertraging verschillende mogelijkheden tot tegemoetkoming zijn aangeboden, waaronder €75, gratis bezorging of een leenbank. Ook daar willen wij uw dossier graag naast uw review leggen, zodat we het volledige verloop kunnen beoordelen.
Het is logisch dat iets dat gratis wordt weggegeven, niet als financiële compensatie gegeven kan worden.

Wij hebben daarom uw gegevens opgevraagd. We hopen hiermee uw bestelling terug te kunnen vinden en voldoende informatie te verkrijgen over wie u heeft gesproken, wat er precies is afgesproken en wat er bij het ophalen en de service is misgegaan. Als er zaken niet goed zijn verlopen, willen wij uiteraard weten hoe dat heeft kunnen gebeuren en hoe wij u weer tevreden krijgen als klant.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was voor ons een prettige ervaring…

Het was voor ons een prettige ervaring omdat we niet meteen werden geconfronteerd met een opdringerige verkoper. Er werd ons netjes koffie aangeboden met de boodschap dat als we vragen hadden we een seintje konden geven. Toen we eenmaal een keuze hadden gemaakt zijn we op een eerlijke en correcte wijze geholpen door de verkoopster

31 augusti 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te lezen dat u uw bezoek aan onze winkel als prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat klanten eerst rustig kunnen rondkijken en samen kunnen overleggen, zonder direct het gevoel te krijgen dat er iets van hen wordt verwacht. Dat u vervolgens, toen u er klaar voor was, op een eerlijke en correcte manier bent geholpen, is precies zoals we het graag zien.

Dank voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop!

We werden supergoed geholpen

We werden supergoed geholpen
En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon.
We gaan dit zeker delen met vrienden en familie!
Mond op mond reclame altijd goed!!!!

2 september 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Beste Quinty, bedankt voor uw review en uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze begeleiding en dat u ons zelfs bij vrienden en familie wilt aanbevelen.

Eén ding begrijpen we eerlijk gezegd nog niet helemaal: als alles zo goed is bevallen, waarom zijn het dan toch slechts 4 sterren geworden? Met een 4-sterrenbeoordeling waardeert u ons namelijk lager dan onze gemiddelde klantwaardering van 4,5 sterren.

We hopen daarom dat u uw beoordeling nog eens wilt heroverwegen en wellicht alsnog de vijfde ster wilt geven!
Mocht er iets aan schorten dan horen wij dat ook graag, wij zouden het zonde vinden als zó een enthousiaste review niet de maximale tevredenheid weergeeft.

Top service

Top service , ik raad lindsay zeker aan voor eerlijk advies!!

2 september 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Beste Sara, bedankt voor uw positieve review, wij zullen uw goede beoordeling en compliment doorgeven aan filiaal Oosterhout en Lindsay zelf

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijk geholpen en goede deal

1 september 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Hartelijk dank voor uw positieve review voor onze collega's van Woonsquare Oosterhout. Heel fijn dat u het personeel als vriendelijk heeft ervaren en dat u tevreden bent met uw aankoop.

Graag tot uw volgende bezoek aan onze showroom.

Goede ontvangst

Goede ontvangst
Goede behandeling en afwerking aankoop

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling voor onze woonwinkel in Oosterhout

Communicatie goed

Communicatie goed

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Bedankt voor uw beoordeling.
Fijn dat u onze communicatie goed beoordeeld, echter valt het ons op dat ondanks uw tevredenheid, u ons met een 4 waardeert, daar waar wij gemiddeld een 4,5 als waardering hebben.

Wij vernemen heel graag van u wat er nog mist om een 5 sterren beoordeling van u te krijgen.

Hartelijk dank

Fijne duidelijke uitleg. Vriendelijk geholpen.

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Dag Kim, fijn om te lezen! Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in de showroom van onze woonwinkel in Oosterhout

Prettige service en aanbevelingen

Rebecca heeft ons geholpen door heel het proces van bekijken, keuze maken en nameten tot aan bestellen. Met haar eerlijke uitleg hebben we met vertrouwen een leuke bank gekozen!

25 augusti 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Dag Wissam, heel fijn om te lezen dat Rebecca u door het gehele proces heeft meegenomen en mede door de professionele begeleiding dat u kon slagen voor een nieuwe bank.

Veel plezier van uw nieuwe bank, wij geven uw positieve beoordeling graag door aan Rebecca en het team in de woonwinkel Oosterhout.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prachtige set gekocht met relaxfauteuil…

Prachtige set gekocht met relaxfauteuil bij Richard . We zijn er blij mee .

25 augusti 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Beste Giel, gelijk slagen voor een nieuwe relaxfauteuil én een woonset is top! Fijn dat u met de hulp kon overgaan tot aankoop. Veel plezier ermee alvast!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rebecca heeft ons fijn geholpen met het…

Rebecca heeft ons fijn geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank. We werden fijn door het proces geleid. Over de levering en de bank zelf kunnen we nog niet veel zeggen maar aan alle andere goede reviews te zien zit dat wel snor.

22 augusti 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Fijn dat Rebecca u zo prettig door het uitzoeken van uw nieuwe bank heeft begeleid. Een duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens het keuzeproces geven natuurlijk vertrouwen in een aankoop.

We begrijpen dat u over de bank en de levering zelf nog geen oordeel kunt geven. Voor nu zijn we vooral blij dat het advies en de service naar wens zijn geweest. Hopelijk kunt u na de levering ook met een gerust gevoel terugkijken op uw aankoop.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare en alvast veel woonplezier met uw nieuwe bank!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een leuk bed gekocht waarbij ik goed…

Een leuk bed gekocht waarbij ik goed geholpen ben door medewerker Rebbeca

21 augusti 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Dag Jordy, wat goed dat u zo snel kon slagen voor een nieuw bed, mede met hulp van Rebecca.
Bedankt voor uw positieve beoordeling voor onze topper uit filiaal Oosterhout.

Veel goede nachten toegewenst op uw nieuwe boxspring.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was opzoek naar een nieuwe bank

Ik was opzoek naar een nieuwe bank. Lindsey heeft me goed geholpen met uitleg en kon ook nog eens wat in de prijs betekenen. Hardstikke fijn want daardoor kon ik toch de bank halen die ik leuk vond

20 augusti 2026

Svar från Woonsquare - Oosterhout

Beste Jasmijn, een bank vinden die u samen echt mooi vindt, is natuurlijk extra leuk als deze uiteindelijk ook binnen uw budget past.

Fijn dat Lindsey u goed heeft geadviseerd en met u heeft meegedacht over de mogelijkheden.

Mooi dat er daardoor ruimte was om toch voor de bank te kiezen die u het liefst wilde. We geven uw compliment graag door aan Lindsey.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare Oosterhout en veel woonplezier met uw nieuwe bank!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.