Winst uit je woning Omdömen

2 756
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had wat vragen over de gemeentelijke subsidie mbt verduurzaming woning. Verschillende medewerkers van Team Winst uit je Woning hebben mij uitstekend geholpen! Digitaal waren er voor mij wat obstake... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Felix kon direct duidelijk antwoord geven op mijn vraag en ter plekke het voor mij afhandelen. Tijdens het gesprek maakte hij alles in orde en ontving ik al een bevestiging. Perfecte en zeer vriendeli... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vrijwel alles wat mis kan gaan, gaat mis. -eerst maken we afgelopen december een afspraak, gaat de boel failliet -half jaar later opnieuw proberen, afspraak gemaakt. Wordt de afspraak eenzijdi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben de vloerisolatie via hen besteld. Dit was duidelijk ontzorgen. Hun isolatie expert kwam bij ons thuis en heeft de situatie bekeken. Keurige offerte opgesteld en na ondertekening is al... Se mer

Företagsinformation

6. Miljökonsult
  7. Solenergientreprenör

Om Winst uit je woning

Skrivet av företaget

Wij maken werk van verduurzaming

Bij Winst uit je woning helpen we huishoudens bij het besparen op de energiekosten met energiebesparingsmaatregelen zoals zonnepanelen, warmtepompen en isolatiemaatregelen.

Wij geloven dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. Daarom werken we als intermediair samen met gemeenten, uitvoerders, partners en onafhankelijke adviseurs.

Met onze effectieve inkoop-, waardebon- en Energiebespaardienstacties helpen we bewoners met het verduurzamen van de woning en versnellen we de energietransitie.

We zorgen voor een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod: je kunt erop vertrouwen dat wij het uitzoekwerk en het vergelijken van de beste opties voor je woning hebben gedaan.

Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis en een lagere energierekening voor iedereen!

Bekijk hoe jij ook op je energierekening kunt besparen:

Bekijk alle maatregelen >

Ons aanbod

Wat Winst uit je woning voor jou kan betekenen

🏠 Verduurzaam je woning
👥 Onafhankelijk én persoonlijk advies
🖊️ Op maat gemaakte offertes
💻 Leer meer tijdens de informatieavond
📞 Eén aanspreekpunt van A tot Z
⏱️ Geen uitzoekwerk
✅ Juiste prijs/kwaliteit balans
💰 Gratis subsidieservice

Wil je ook besparen op je energierekening? Ruim 171.273 deelnemers zijn je al voorgegaan!

Ontdek nu of er een actie loopt in jouw gemeente:

Meer informatie >

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 69 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 756)

40 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goed voor gelicht door de…

Zeer goed voor gelicht door de medewerker

20 februari 2025

Beste van Maurik,

Hartstikke bedankt voor deze korte maar krachtige review. Fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd door onze medewerker.

Mochten wij u in de toekomst nog kunnen helpen dan horen wij dit graag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Offerte aanvraag

Aardige man, deed netjes de metingen ed voor de aangevraagde dak isolatie. Maar wat er precies gebruikt word aan materiaal dat wist hij niet. Dat vind ik persoonlijk wel iets om te kun en vertellen vooral over de isolatie waardes van het materiaal.

23 januari 2025

Beste Richard,

Wat vervelend dat het huisbezoek niet exact was waar u op gehoopt had. Graag staan wij u te woord om uw overige vragen te beantwoorden. Wilt u ons een mail sturen naar advies@winstuitjewoning.nl dan kunnen wij gezamenlijk tot de best mogelijke oplossing komen.

Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

plaatsen HR ++ glas

Het ging in ons geval over het vervangen van oud dubbelglas naar HR ++ glas.
Totaal van 10 ruiten.
Het gehele proces is van A to Z uitstekend verlopen: goed advies, snel overleg met de glaszetter etc.De bijdrage van de gemeente direct van de factuur afgetrokken. Binnen een dag de aanvraag gedaan voor de overheidssubsidie ( kosteloos).
Nog een extra pluim voor Beekman Glas, de uitvoerder; binnen een dag alles geplaatst, nieuwe hardhouten glaslatten, rondom gelakt( ook de kopse kanten). Een super team van vier man.
Wij zijn zeer tevreden

4 februari 2025

Beste Bert de Weers,

Dank voor deze prachtige review. We zijn erg blij met dit soort positieve verhalen.
We hopen net als bij u, een hoop andere huiseigenaren blij te kunnen maken met de duurzame maatregelen die wij aanbieden.

Mochten we u in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen dan horen we dit uiteraard graag.

Duidelijke offerte

Duidelijke offerte, behulpzaam
Afspraak met vloer isolatie en glas bedrijf verliepen soepel. Er is netjes gewerkt

2 februari 2025

Beste Guus,

Dank voor deze mooie review, we zijn blij om te horen dat u onze dientverlening als soepel heeft ervaren!

Mochten we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen dan horen we dit natuurlijk graag.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik reageer op de grote advertentie in het Krantje.

Ik reageer op de grote advertentie in het krantje met de titel ‘Ook moe van verduurzamingsgedoe’. Kom ik op die pagina via de QR-code en lees ik dan alle acties zijn afgelopen. Dat inspireert, niet dus.

1 februari 2025

Beste Dhr. Andy Soewandi,

Allereerst excuus voor het ongemak, we kunnen ons voorstellen dat het vervelend is dat u zich niet aan kan melden maar wel naar de website wordt gestuurd.

We willen u alsnog graag helpen dus willen we u vragen om contact met ons op te nemen. Dit kan via info@winstuitjewoning.nl of bellen met 023-7370514.

Team Winst uit je woning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Advies & uitvoering annex uitleg m.b.t. afwikkeling

Heldere uitleg & advies door vertegenwoordiger van "winst uit je woning" dd. 16.dec.2024. Gevolgd door een keurige indicatie m.b.t. dubbel glas en offerte m.b.t. bodem isolatie. Bodem isolatie werd dd.20.jan.2025 snel en vakkundig uitgevoerd door Lammertink isolatie.

16 december 2024

Beste Henry Slot,

Hartelijk bedankt voor deze schitterende review. Fijn om te horen dat alles soepel verlopen is van het bezoek van de adviseur tot de uitvoering van bodemisolatie. Dit is exact wat wij nastreven.

Mochten wij u in de toekomst nog verder kunnen helpen dan horen wij het graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We are very happy with the way…

We are very happy with the way erverything was managed. Both the first examination and with the execution of the work.

28 januari 2025

Dear Marianne,

Thank you very much for this lovely review. We are very happy to hear that the execution went well.

If we can help you in the future we would be happy to hear from you.

Kind regards,

Goed en vriendelijk contact

Goed en vriendelijk contact. Zeer behulpzaam en duidelijke uitleg.

21 januari 2025

Beste RWH Meijer,

Bedankt voor deze heldere review. Wij zijn blij om te horen dat alles goed voor u is verlopen.

Mochten wij u in toekomst nog ergens mee kunnen ondersteunen dan horen wij dat graag.

Niet doen

Teleurstellend.
Na aanmelding zouden er twee emails gestuurd worden. Daarvan is er maar een ontvangen (ook niet in spam).
Huisbezoek was ok maar leverde niet echt nieuwe inzichten op.
Het verslag was niet nuttig. De kostenraming was erg globaal en een stuk hoger dan wat de gemiddelde prijs was volgens google voor dit soort maatregelen.
Er waren bij het huisbezoek ook verschillende opties besproken. Het was niet duidelijk voor welke optie de kostenraming was.
Verder waren alle subsidies gebaseerd op de bedragen van 2024 maar als je dat verslag op 26 dec stuurt dan kun je op je vingers natellen dat je naar de voorwaarden voor 2025 moet kijken.

Verder 2x twee vragen naar de helpdesk gestuurd n.a.v. het verslag. Beide keren werd maar een vraag beantwoord en ook niet echt correct.

Tot slot werd er nog gesuggereerd om evt een warmtepomp te nemen en het extra stroomverbruik te compenseren door 3 extra zonnepanelen te installeren.
Dan zouden daarmee de extra elektriciteitskosten opgevangen worden. Klaarblijkelijk is het nog niet doorgedrongen bij winstuitjewoning dat de salderingsregeling afgeschaft gaat worden en dat die warmtepomp vooral draait in de winder als er weinig opbrengst is van zonnepanelen.

Alles bij elkaar een verspilling van eur 29 voor het huisbezoek (een bedrag wat overigens vooraf ook wel beter gecommuniceerd had mogen worden).

Aanvulling n.a.v. de reactie hieronder:
Er is geen contact geweest. Nogmaals teleurgesteld dus.

12 december 2024

Beste Frans,

Wat vervelend om te horen dat u het zo ervaren heeft. Dit is niet wat wij nastreven. Wij zullen dan ook zo snel mogelijk contact met u opnemen om samen tot een passende oplossing te komen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke mensen die met je mee…

Vriendelijke mensen die met je mee denken en je verder op weg helpen

9 januari 2025

Beste Diny,

Hartelijk bedankt voor deze mooie 5-sterren review. Wij proberen bij elke bewoner zo goed mogelijk mee te denken.

Mocht u in de toekomst nog tegen problemen aanlopen dan horen wij dat graag.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Keurig netjes te woord gestaan aan de…

Keurig netjes te woord gestaan aan de telefoon en behulpzaam. Ook de email waren duidelijk!

8 januari 2025

Beste Anneke,

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat de communicatie goed verlopen is. Dat is precies wat wij nastreven.

Mochten wij u in de toekomst nog kunnen helpen dan horen wij dat graag.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Was vriendelijke behulpzaam en goed…

Was vriendelijke behulpzaam en goed uitleggen

3 januari 2025

Beste Eleni,

Dank voor deze fijne review. Goed om te horen dat alles duidelijk was. Mochten wij u verder nog kunnen helpen dan hoor ik het graag.

Geen antwoord op emails

Een afspraak met de adviseur was snel gemaakt en hij stond op de geplande tijd op de stoep. Tot zo ver het goede nieuws. Het 'advies' bestond uit het opmeten van de vloer en de zolder. Géén verder advies. De offerte voor de vloer en dak isolatie werd snel gestuurd maar ik had hier nog een aantal technische en praktische vragen over. Heb herhaaldelijk gemaild, maar nooit een reactie mogen ontvangen. De offerte dus ook niet geaccepteerd. Heb het idee dat er met een aantal bedrijven wordt samengewerkt en dat winstuitjewoning niet geheel onpartijdig is.

20 december 2024

Beste Marcel den Outer,

Wat vervelend dat het tot nu toe nog niet naar wens verlopen is. Ondertussen heeft mijn collega al contact met u opgenomen. Wij hopen zo nog tot een passende oplossing te kunnen komen.

Onze excuses voor de ervaring tot nu toe. Mochten wij nu nog wat kunnen betekenen voor u horen wij dat uiteraard graag.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Na 3 maanden nog geen verslag

Als je 3 maanden na het bezoek aan huis nog geen verslag krijgt, ook niet na meerdere keren een email sturen en bellen, dan vind ik je een onprofessioneel bedrijf. Mevrouw aan de telefoon zegt dat ze zo snel mogelijk gaat uitzoeken wat er mis is gegaan en daarna hoor je weer niets. Jammer hoor.

3 januari 2025

Beste Leonie,

Wat vervelend dat u onze service zo ervaren heeft. Wij hebben gister al even kort contact met u gehad en bellen deze week terug om samen tot de best mogelijke oplossing te komen.

Mochten wij nu nog wat voor u kunnen betekenen dan hoor ik het graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke informatie en gemakkelijk in…

Duidelijke informatie en gemakkelijk in te vullen. Heel snel verwerkt en het bedrag ontvangen.

31 december 2024

Beste Irma,

Bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij om te horen dat alles snel en correct is afgehandeld.

Mocht u in de toekomst nog tegen problemen aan lopen dan horen wij dat graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede communicatie ,duidelijk en…

Goede communicatie ,duidelijk en afspraken nagekomen.Tevreden

3 oktober 2024

Beste Marga,

Bedankt voor de heldere review. Wij zijn blij om te horen dat het goed bevallen is.

Mochten wij u verder nog kunnen ondersteunen dan horen wij het graag van u.

Zeker de moeite waard

Aanvraag is makkelijk in te dienen via de website en ze zijn telefonisch goed bereikbaar, eerste medewerker wist meteen alle antwoorden op mijn vragen. Alleen de link die ik kreeg voor het nasturen van de foto's na de uitvoer van de verduurzaming was niet goed (verkeerde link op website) maar toen ik daar achteraan belde was het zo geregeld. Al met al erg fijn en een mooie extra meevaller naast de overheidssubsidie. Wij werkten met een zelf gekozen partij, ook dat was geen punt. Verwerking van aanvragen duurde enkele dagen. Top!

8 oktober 2024

Beste G.

Wat fijn om te horen dat het voor u zo goed bevallen is. Dit zijn precies de punten die wij nastreven. Bedankt dan ook voor de mooie review.

Mochten wij in de toekomst nog kunnen helpen dan horen wij het graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prettig gesprek en goed geholpen

Prettig gesprek en goed geholpen! Werd netjes terug gebeld en de benodigde wijzigingen werden direct doorgevoerd :-)

23 december 2024

Beste Einel,

Hartelijk voor deze korte maar krachtige review. Als wij u nog van dienst kunnen zijn dan vernemen wij dit graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

correcte en snelle behandeling subsidieaanvraag

De aanvraag van de subsidie was duidelijk en deze werd snel en accuraat behandeld. Er was een klein misverstand omtrent de OZB grens, maar dat werd op een correcte manier afgehandeld. Als je de gevraagde gegevens goed invult dan is de subsidie ook snel geregeld.

12 oktober 2024

Beste B. Elings,

Bedankt voor deze 5-sterren review. Wij zijn blij om te horen dat het allemaal snel en accuraat gegaan is.

Mochten wij u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn dan horen wij dat graag.

Isolatie kruipruimte

Wij hebben gebruik gemaakt van de subsidie via de gemeente H.I.Ambacht voor isolatie van onze kruipruimte.
Het is een makkelijke en duidelijke procedure en de uitbetaling van de subsidie was heel snel na het indienen van alle benodigde informatie.
Zeer tevreden over hoe ze te werk gaan.

4 november 2024

Beste Irma,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat u het traject dat u samen met ons bent aangegaan spoedig en volledig naar wens is verlopen!

Mocht u in de toekomst vragen hebben of ergens tegenaan lopen dan weet u ons te vinden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.