Uitstekende aankoop! Het O'Neill Fire surfpak met Techno Butter 4 neopreen biedt geweldige kwaliteit voor een redelijke prijs. Het pak sluit perfect aan op het lichaam, wat zorgt voor optimaa... Se mer
Det här tycker kunderna
Had als enige bedrijf in Europa een niet zwarte Oneill Hyperfreak 4/3 wetsuit beschikbaar. Wel had er wat mij betreft een doos ipv plastic zakje om het pak gemogen bij het verzenden om te voorkomen da... Se mer
Ik ontving de verkeerde maat regenlaarzen. Jammer maar kan gebeuren. Dezelfde dag kreeg ik reactie op mijn mail (telefonisch waren ze minder goed bereikbaar). Na kort overleg over en weer kon ik grati... Se mer
Hoewel ik de goede maat spraydeck voor mijn kayak besteld en ontvangen heb past ie niet. Retourneren kon volgens de website alleen via UPs (duur en weinig inleverpunten). Na mailcontact (snel en vrie... Se mer
Företagsinformation
Om Watersports Outlet NL
Skrivet av företaget
We hebben meer dan 2 miljoen bestellingen over de hele wereld verzonden sinds we begonnen zijn, meer dan 20 jaar geleden.
Hoe hebben we dat gedaan? Door kwaliteitsproducten aan te bieden tegen concurrerende prijzen en de beste klantenservice in de branche.
Watersports Outlet heeft meer dan 100.000 items op voorraad om uw watersporten het hele jaar door te verlengen.
Lees meer >
We hebben op voorraad
- Wetsuits
- Drysuits
- Surfen accessoires
- Zeiluitrusting
- SUPs en kajaks
- Wind-, wake-, kite- en bodyboard
- Zwemkleding en accessoires
- en meer!
Bekijk wat nieuw is >
Kontaktuppgifter
Harderwijkerstraat 17, 7418 BA, Deventer, Nederländerna
- info@watersportsoutlet.nl
- www.watersportsoutlet.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Het duurt even tot de bestelling te volgen is. De bestelling heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
Helaas zijn de schoenen echt te klein
Helaas zijn de schoenen echt te klein. Ik heb eerst verzendkosten moeten betalen en nu ik moet retourneren betaal ik weer € 10,15 waardeloos

Svar från Watersports Outlet NL
Aqua Parka Gill
Snelle levering. Blij met de aqua parka. Hoop er vooral lekker warm en droog in te blijven. Dus kom maar op!
Aanvankelijk de verkeerde maat besteld
Aanvankelijk de verkeerde maat besteld. Met 1 telefoontje alles opgelost. Super bedankt.
Op een betrouwbare manier de retour…
Op een betrouwbare manier de retour gestuurde artikelen terug betalen na ontvangst. Dat is heel fijn:) Zo kom ik terug.
Ter verbetering is de aangegeven maatvoering. Vaak onduidelijk in niet kloppend. Drie verschillende manieren gebruiken is onoverzichtelijk. EU, UK, US.
Bij mij heeft dit geleidt tot drie keer artikelen terug sturen met bijbehorende verzendkosten en ergernis.
Great quality cost balance
The wetsuit was great, very good price and very high quality. The delivery was fast and without any issues
Goed produkt en snelle verzending.
Makkelijk en goed
Makkelijk te bestellen, pakket kwam op tijd aan. Wat ik besteld heb is goed in maat en kwaliteit.
Snelle levering en nette prijzen
All Good and fast
Klant ervaring voor het bedrijf is oke, product wat ik gekocht heb is ruk helaas
Het bedrijf heeft het goed gedaan qua service alleen zijn de producten best wel slecht. De schoentjes die ik heb gekocht van GUL zijn 5 mm maar kouder dan mijn 3mm Mystic. Ook is de zool iets te smal waardoor ze niet lekker lopen. Ik vind het rommel maar ja het is wat het is
Huge refund shipping fee
Ordered a pair of sailing boots.
Tried them on but they just feel too tight and small.
Went to the website to return them and possibly order the bigger size.
Turns out that the only way to return is via UPS and you have to pay around 10€ to send the package back!!
No other option is available, neither a physical store in the NL, only a warehouse.
Taking into account the boots were around 40€, doesn't even make sense to send them back.
Therefore, only 2 star review.

Svar från Watersports Outlet NL
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.