Det här tycker kunderna
Had als enige bedrijf in Europa een niet zwarte Oneill Hyperfreak 4/3 wetsuit beschikbaar. Wel had er wat mij betreft een doos ipv plastic zakje om het pak gemogen bij het verzenden om te voorkomen da... Se mer
Ik ontving de verkeerde maat regenlaarzen. Jammer maar kan gebeuren. Dezelfde dag kreeg ik reactie op mijn mail (telefonisch waren ze minder goed bereikbaar). Na kort overleg over en weer kon ik grati... Se mer
Hoewel ik de goede maat spraydeck voor mijn kayak besteld en ontvangen heb past ie niet. Retourneren kon volgens de website alleen via UPs (duur en weinig inleverpunten). Na mailcontact (snel en vrie... Se mer
Företagsinformation
Om Watersports Outlet NL
Skrivet av företaget
We hebben meer dan 2 miljoen bestellingen over de hele wereld verzonden sinds we begonnen zijn, meer dan 20 jaar geleden.
Hoe hebben we dat gedaan? Door kwaliteitsproducten aan te bieden tegen concurrerende prijzen en de beste klantenservice in de branche.
Watersports Outlet heeft meer dan 100.000 items op voorraad om uw watersporten het hele jaar door te verlengen.
Lees meer >
We hebben op voorraad
- Wetsuits
- Drysuits
- Surfen accessoires
- Zeiluitrusting
- SUPs en kajaks
- Wind-, wake-, kite- en bodyboard
- Zwemkleding en accessoires
- en meer!
Bekijk wat nieuw is >
Kontaktuppgifter
Harderwijkerstraat 17, 7418 BA, Deventer, Nederländerna
- info@watersportsoutlet.nl
- www.watersportsoutlet.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
snel en volgens afspraak
Goed product, goede prijs, goede levering.
Goed product, goede prijs, redelijk snelle levering (3dgn). Gewoon prima zoals het hoort. Oh ja, en een mooie kleine passende verpakking, dus ook nog eens duurzaam verstuurd. Niet met een grote oversized doos.
Goed en snel.
Prima prijs en snelle levering
Prima prijs en snelle levering. Let wel op dat evt kortingcode goed wordt verwerkt. Was bij niet maar na mailtje is dit snel gecorrigeerd
Uitstekende aankoop
Uitstekende aankoop! Het O'Neill Fire surfpak met Techno Butter 4 neopreen biedt geweldige kwaliteit voor een redelijke prijs. Het pak sluit perfect aan op het lichaam, wat zorgt voor optimaal comfort in het water.
Wat betreft service: de verzending was razendsnel - binnen slechts twee dagen was het pak in huis.
Kortom, een aanrader voor surfers die op zoek zijn naar een betrouwbaar pak met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
✓ Premium Techno Butter 4 materiaal
✓ Perfecte pasvorm
✓ Snelle levering
✓ Goede prijs-kwaliteitverhouding
Snel en juist geleverd.
Snelle en correcte levering.
Super snelle levering en goede…
Super snelle levering en goede communicatie voor de retours. Wel een beetje prijzige retours.
snelle en correcte levering
snelle correcte levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.