Beställde 2 väskor den 7/2. Stod snabb leverans men inget hände. Inget svar på mejl eller tele. Och nu har dom plötsligt gått i konkurs enligt deras hemsida.

Köpte en dyr dramaten väska och den tippar över hela tiden. Är inte alls stadig. Jag ringde och lämnade meddelande och hörde aldrig tillbaka från dem. Det var bra kvalitet på väskan men den står inte... Se mer

1. Butik för reseffekter

Informationen kommer från olika externa källor

AB Väskan etablerade 1939 och är den äldsta väsk- och handskbutikskedjan i Sverige som fortfarande drivs av samma familj - nu i tredje generation som Väskan.com! Företaget grundades i Karlskoga av paret Birgit och Martin Wahlsten och idag finns det sju butikerna idag i Västerås, Uppsala och Karlstad. Det familjeföretaget blivit kända för är bl a den goda servicen, det stora sortimentet och den mycket kunniga personalen. Dessa tre viktiga kännetecken har bidragit till att bygga upp en mycket stor och trogen kundkrets genom åren.

2,4

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

2 tn omdömen

VARNING. Oseriöst företag.

Beställt en väska som inte levererats. Leverans skall enligt hemsidan ske inom 1-2 dagar. De svarar inte varken på mejl eller telefon trots många försök. Vill verkligen varna för detta oseriösa företag.

27 december 2023

Exceptionell kundservice

Vi upplevde en otroligt bra kundservice när två av våra Epic resväskor gick sönder två år efter att vi köpt dem. Med en 5-årig garanti erbjöd företaget genast att skicka oss två nya väskor. Kundservicen var både professionell och snabb. Vi är mycket nöjda med detta företag.

30 augusti 2023

Varning!

Hej, i ett halv år nu har jag försökt nu få min väska inlämnad in på garanti. Det tog 2 månader innan jag ens fick ett svar samt ytligare 2 månader till ni säger att jag ska få en ny väska och lämna in den andra men att det kan dröja tills epic skickar den. Det tar inte längre än 2 månader och skicka en väska. Ni säljer den på er websida med 3 dagar leveranstid och epic med. Vad väntar jag på? Först säger eran kundtjänst (Maria) att jag ska ta mig till en butik som säljer epic men jag har ju köpt den av er?! Så otroligt sjukt hur omöjligt det är att nå er. Reklamations nummret på eran hemsidan existerar inte ens.

7 januari 2023

Extremt snabb leverans, bra kundtjänst!

Beställde först en väska som levererades redan dagen därpå. Tyvärr var väskan inte expanderbar som det stod på sidan, så jag skickade tillbaka den. Kundtjänsten var väldigt snabba att svara och det var smidigt att göra returen. Hade pengarna tillbaka på kontot inom ett par dagar. Beställde sedan ytterligare en väska som bättre passade mina behov och fick då en mycket generös rabatt och väldigt trevligt bemötande! Dessutom så levererades även denna väskan dagen efter att jag hade beställt. Så jag kan inte annat än att rekommendera väskan.com, alla kan göra misstag och ibland blir det fel men när det blir det så vill man ju också känna sig trygg i att butiken tar sitt ansvar. Vilket den här butiken definitivt gjorde och jag är helnöjd! Kommer definitivt att handla hos er igen nästa gång jag behöver en väska och ska även tipsa mina vänner om er! :)

13 juli 2023

problem med reklamation

I januari köpte jag

EPIC POP 6.0- 75cm - 4 hjul

Artikelnummer: ELP401/0601

Färg Svart av väskan.com
När jag använde den första gången slets så att de ser ut som om jag använt väskan i 10-15 år. Det är inte rimligt. Jag vet inte om de tål en användning till. Det var inga extrema förutsättningar. Ca 20 kg, mellan hem, buss, tåg, hotell och en lokal och tillbaks samma väg. Vinterväglag med lite snö och sand. Mest på peronger och asfalt.
Jag reklamerade den i början på mars och fick svar att de skulle kolla med tillverkaren. Efter det har jag inte fått några besked trots att jag påmint flera gånger.

5 mars 2023

Mkt bättre än väntat! Maria är guld!

Jag fick info om att min väska var restnoterad och efter jag läst några recensioner här blev jag lite orolig. Jag gjorde först misstaget att svara på information mailet som kom först. I mailet står det att man ska kontakta en annan mail-adress. Det gjorde jag och Maria fixade annan liknande väska samt även betalade tillbaka mellanskillnaden. Mycket bra service.

7 februari 2023

BEDRAGARE???

Beställde en resväska 18 december, enligt hemsidan 1-2 dagars leveranstid. Mailar flera gånger och undrar var väskan tar vägen - 6 januari får jag ett svar att väskan är skickad och ett spårningsnummer, som inte finns! Inget svar i telefonen på kundservice och ingen svarar på mail... HELT OACCEPTABELT OCH VERKLIGEN OSERIÖST!!

19 januari 2023

Beställde en Epic Phantom SL

Beställde en Epic Phantom SL - 55cm den 11 december, efter 10 dagar har jag inte fått något leveransbesked trots att man säger 1-2 dagars leverans på hemsidan. Företaget svarar inte på mail, chat och på telefon hamnar man i evig kö. Undvik detta oseriösa företag.

10 december 2022

Bedrägeri ?

Jag har beställt en resväska för två veckor sedan (4/12) fick orderbekräftelse och det var alt ingen leveransinformation ingen retur av min betalning, har kontaktat deras kundtjänst nio dagar efter (13/12) inget svar kontaktat dem igen (16/12) fortfarande ingenting.

Känns som bedrägeri.

17 december 2022

Svar från Väskan.com

Hej. Josip. Beklagar att leveransen av din order är försenad. Du når oss på 021 4444991 så kan vi diskutera lämplig kompensation. Mvh personalen väskan

Utmärkt kundservice

Utmärkt kundservice. Mottog ett måndagsexemplar av en väska där blixtlåset gick sönder vid första användningen. Reklamationen gick smidigt och när leverantören godkänt reklamationen skickades en ny väska med snabb leverans. Rekommenderar starkt!

1 mars 2022

Varning!

Först så hade produkten som jag beställt utgått, men jag fick inget meddelande om detta utan fick kontakta företaget efter 7 dagar och fråga varför inte min väska kommit. Då fick jag istället beställa en annan väska. Att denna väska då blir flera veckor försenad får jag heller ingen info om. Vi har heller aldrig kommit överens om ett pris, då jag sa att jag inte tänker betala fullt pris för detta. Det slutar med att jag får en väska 4 veckor försenad, och jag får 200kr rabatt på den. Jag fick åka på två resor utan riktig resväska... Det är på tok för lite för dålig kommunikation och alldeles för lång leveranstid, riktigt uselt!

29 november 2019

UNDVIK!

Väskans kodlås gick sönder under en resa (9 månader efter inköpsdatum) och gick ej att öppna, hörde av mig och fick till svar att "koden har nog bara ändrats" (för vi har ju alla hört om dessa skurkar som rör sig inne på bagagehanteringen och ändrar folks koder på väskors kodlås...), så jag gick genom ALLA kombinationer TVÅ gånger utan att låset öppnades samt skickade en film på hur låset betedde sig som visade på det faktiskt var trasigt. Det var tre veckor sedan. Tre veckor har gått utan ens att svar.

Hörde av mig direkt till väskans tillverkare för en vecka sedan som inom två timmar lovade att skicka ut ett nytt kodlås jag själv kunde byta ut, utan kostnad.

26 augusti 2019

Beställde och betalade för en vara som inte fanns!

Beställde en resväska och en shoppingvagn. Båda fanns i lager enligt hemsidan och jag betalade och fick bekräftelse. Dagen efter fick jag bara ett kort besked om att resväskan inte fanns i lager och att köpet blev makulerat, trots att jag redan betalt! Ingen ursäkt eller kompensation, men den andra väskan var de snabba att skicka, så att jag inte skulle hinna ångra hela köpet..
Har aldrig varit med om något liknande och kommer inte beställa därifrån igen.

10 december 2018

Svar från Väskan.com

Hej Charlotta. Jag beklagar att kundtjänst inte ringde dig för att informera er om läget utan valde att skriva ett kort meddelande om detta istället. Att varan skulle funnit i lager stämmer dock inte. Eftersom leverantören slutat med produkten du beställt så kunde vi inte heller beställa hem produkten och därför så togs det bort från ordern för att pengarna skulle gå tillbaka till er fortast möjligt. Mvh personalen Väskan.com

Pålitlig och bra butik

Har handlat flera gånger hos Väskan.com (såväl resväskor som mindre varor) och det har fungerat utan några som helst anmärkningar. Lätt beställningsflöde, snabb leverans (oftast dagen efter då de hanterar nyinkomna beställningar direkt) och när jag varit i kontakt med kundservice via e-post får jag svar och hjälp (svaren är så snabba att man nästintill chattar med kundservice).

När jag en gång behövde skicka tillbaka en resväska fungerade det också problemfritt - så fort de fick väskan återbetalade de beloppet. En gång kunde jag använda också deras prisgaranti och det fungerade också utan några som helst anmärkningar - det var inga "om och men".

Kan verkligen rekommendera Väskan.com. De har flera gånger visat på att de bedriver en seriös verksamhet.

5 april 2018

När väskan var försenad fick jag inget…

När väskan var försenad fick jag inget meddelande om försening, efter att jag kontaktat dom så fick jag efter ett antal dagar fick jag svar att det var försenat! Mycket besviken!

4 april 2018

Hej Kajsa.

Ber om ursäkt för att vi missat att kommunicera förseningen.
När de beställde varan från Samsonite så stod det att den fanns i lager för omgående leverans men det har visat sig att Samsonite hade en lagermiss vilket ledde till denna förseningen.
Vi skulle dock dubbelkollat detoch meddelat dig.

Mvh Andreas Väskan