Unfortunately, VOX Activewear has disappointed me. Their shades across items don't match, their size guide is in accurate, and their labels are sewn on really poorly. I wanted to return these items bu... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Ik laat meestal geen reviews achter, maar ik stond dit keer echt versteld!! De welbekende zwarte legging bestel en hij zit AMAZING!!! Mooie scrunch en goeie kwaliteit. Ik heb al veel complimenten gek... Se mer
Al meerdere keren besteld, zowel topjes als shortjes en leggings, ik heb nog NOOIT zo’n goeie kwaliteit gehad bij sportkleren!!! Helemaal niks see-through, goede en dikke stof maar je voelt dat je hui... Se mer
Olivierdreef 87, 3562LJ, Utrecht, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Their leggings are amazing. Very good quality fabrics, super comfortable and not sheer and all, even with light colour. I'm looking forward to new drop of their clothes, will definitely buy again !!
Afgelopen zomer voor het eerst besteld bij VOX activewear en ik moet zeggen ik was meteen verliefd! Ik heb 2 shorts besteld en mijn legday’s zijn nog nooit zo goed geweest. Perfecte pasvorm en de glute pump zie je er echt in. Ik weet niet of alleen ik dit heb, maar mooie workout clothes geeft mij altijd extra motivatie.
De sportkleding zit prachtig en je voelt je er comfortabel door! Ik ga zelfverzekerd naar de sportschool zo en ik raad het merk zeer aan!!
Kleding zit super mooi op je lichaam, stof is heel fijn, mooie prijs-kwaliteitverhouding en je bestelling wordt de volgende dag al geleverd!!
Ik ben mega blij met mijn Vox aankopen, hele fijne kwaliteit en leuke pasvorm. Heb als ervaren sporter tot nu toe nog nooit een sportmerk gevonden met zulke fijne en unieke items.
Ik voel me heel zelfverzekerd in de kleding van Vox activewear! De shorts vooral sluiten super mooi aan, beter dan andere sportkleding merken. De kleding werd snel geleverd, ik zou zeker nog een keer bestellen.
Ik heb meerdere bestellen gedaan bij Vox. Ten eerste zijn de joggingpakken echt GE-WEL-DIG! Echt het lekkerste en warmste joggingpak die ik ooit heb gehad, mega goede kwaliteit ook. Verder heb ik 2 shorts van Vox die beide lekker zitten, ik heb wel een L in de shorts (normaal M) en dat zit naar mijn mening comfortabeler. Mooie shorts waar je billen mooi in staan.
I’ve bought probably more than 15 pieces and I just say that this is absolutely one of my favourite activewear brands. Super flattering and great quality. I’ve met Christina myself in the gym a couple times and she is an absolute sweet heart. I’m happy to know that I am supporting a woman owned business with a kind heart and ambition. Can’t recommend this activewear brand enough !!! (I’m a little addicted)
Super mooie kwaliteit en I love the sport tops! Staan zo mooi! Ik had laatst een klein probleempje met een bestelling maar werd top geholpen daarmee! Hele fijne klantenservice ook
De broekjes zijn echt super mooi, precies zoals op de foto’s en insta die je voorbij ziet komen! Goede kwaliteit!
Tolles Design und schön zu tragendes Material
Al twee jaar mega happy met VOX! Bestel er al heel lang, altijd positief geweest. Krijg altijd complimenten op mn leggings. Ook klantenservice altijd goeie ervaring, met geduld natuurlijk, wetende dat t geen mega bedrijf is! Altijd geld terug wanneer retour gestuurd. Shipping is mega snel, meestal volgende dag al in huis. Enige bedrijf waar ik nog mn gym kleding koop, de andere ‘grote merken’ zijn er niks bij <3
Ze hebben de beste gym shorts. De kwaliteit is heel goed als je met de prijs punt vergelijkt. Het zorgt ervoor dat je lichaam er supertonen uitziet. Er zijn verschillende kleuren en alle zien super uit
De bestellingen worden altijd leuk verpakt met een goede verzending zoals aangegeven op de site. De producten passen perfect en als je bepaalde vragen hebt over iets, wordt je netjes geholpen.
Ik ben nog nooit teleurgesteld door Vox Activewear en blijf het ook aanbevelen aan iedereen.
Echt de allerbeste activewear ooit! Helemaal blij met VOX - alles zit perfect en ik voel me helemaal gemotiveerd om naar de gym te gaan! 💙 daarnaast werd het pakketje de volgende dag al geleverd!!
Al een aantal keer besteld bij Vox activewear en ok vaak cadeau gekregen van vriendinnen. Altijd mega tevreden en krijg vaak complimentjes in de sportschool.
Zeker een aanrader als je opzoek bent naar chille squatproof sportkleding of gewoon om in te chillen.
Hierbij mijn review!
Ik heb een tijdje terug een heel leuk setje gekocht bij vox. De goodmorning short, de curve bra in het wit en de sloutch sokken in het wit. En wauww die combo is zoooo gaaf. En de shorts zijn zo zacht en comfy!! De bra's hou op, je borsten komen er zo mooi uit en ze gaan nergens meer heen, niet geheel onbelangrijk tijdens het gymen. Nu moet ik alleen nog de leggings ervan en ik kan ook in de winter shinen in vox!!
Super fijne artikelen die goed aansluiten! Ook de service is top!
The best gymwear ever! De stof is zo zacht en zit zo aangenaam om je lichaam. Het is zalig om in naar de gym te gaan, maar ook om een luie dag te hebben. De miska jogging draag ik elke dag! Ik ben zo blij dat ik zo'n betaalbare kwaliteitsvolle gymkleding heb ontdekt. Love it!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.