Hej med jer Jeg har været i dialog med en meget sød medarbejder ved navn Emma Hald fra Visma e-conomic Hun lyttede og satte sig ind i min situation og lærte mig hvordan systemet fun... Se mer
Det här tycker kunderna
Meget hurtigt levering - bestilte kl. 12 og fik varerne dagen efter. Tøjet lever fuldt op til forventningerne. Der var vedlagt en fin lille personlig hilsen fra Heidi, med tip til brug af tøjet, samt... Se mer
Företaget har svarat
Jeg vender tilbage til Vi Små gang på gang. Butikken har lækre varer til gode priser, og Heidi er simpelthen den sødeste butiksejer, jeg længe har mødt! Altid hurtigt svar, hvis der er spørgsmål - og... Se mer
Jeg modtog min pakke fra vismaa.dk allerede to dage efter bestillingen. Det er hurtig leverance og simpelthen så dejligt, når nu moren her næsten ikke kunne vente på at lade knægten prøve sine nye vog... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vi Små er Danmarks hyggeligste webshop med børnetøj fra 0-12 år. Vi forhandler mærker som Smallstuff, Christina Rohde, Small Rags, Gro Company, Petit by Sofie Schnoor og mange flere. Hos Vi Små får du en ærlig og loyal kundeservice, hvor du som kunde altid er i fokus. Vi har åbent døgnet rundt, og du er altid velkommen til at komme og hente dine varer i vores showroom – Vi giver gerne en kop kaffe
Kontaktuppgifter
Helenelyst 71, 8220, Brabrand
- info@vismaa.dk
- www.vismaa.dk

Hempels elefanthue
Hurtig, perfekt levering af hue der passede perfekt med beskrivelsen. Upåklagelig service!

F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! 👌
Man får en fantastisk service ved VI SMÅ! Lækre mærker, bredt udvalg, stor hjælpsomhed og fantastisk service. Og den personlige hilsen, der altid følger med leveringen, får een til at sende et smil afsted og handle her igen næste gang, man mangler noget lækkert - hvad end det er til egne børn eller til gave! 😀👌

Svar från www.vismaa.dk
Varer ikke på lager alligevel
Varer der tilsyneladende er på lager på hjemmesiden er det ikke, når først bestillingen er gennemført og betalt. Det er dårlig service.

Service og smil
Hurtige svar på mine spørgsmål. Ombytning "i døren" da vi havde handlet, men jeg fandt ud af at jeg hellere ville have en anden vare. No probs. Jeg handler der igen!

Svar från www.vismaa.dk
Super service, skønnevarer og gode tilbud
Har haft fornøjelsen af at handle hos vi små flere gange. Der er ofte gode tilbud på skønne varet af godkvalitet. Servicen er helt i top og en aftale bliver altid overholdt!

Helt super
Har for første gang handlet hos "vi små" og det bliver bestemt ikke sidste gang. Blev ringet op dagen efter, at jeg havde afgivet min ordre, da noget var blevet udsolgt i mellemtiden, og straks blev eg tilbudt at de trak beløbet fra eller om jeg kunne tænke mig noget andet... Da jeg modtog pakken dagen efter lå et stykke chokolade og en håndskreven hilsen. Det er da kundeservice der vil noget 😊

Virkelig god service!
Jeg har fået rigtig god personlig vejledning og skøn service- meget dejligt sted at handle

Meget personlig webshop...
Jeg købte en del tøj til min lille dreng på 2 år hos Vismaa.dk, og fik leveret dagen efter :-D
Som de andre skriver herinde, kom min ordre også med flere små overraskelser. Skønt.
Jeg kendte ikke siden førhen, men nu er den blevet en fast del af mit børneshopping online ;) Meget personlig service.
De varmeste anbefalinger herfra.

Svar från www.vismaa.dk
Super hurtig og personlig service 😊
Helt igennem en god oplevelse.. ! Fik min vare 2 dage efter den var bestilt, sammen med en personlig hilsen og lille gave! Virkelig god service! Kan klart anbefale vismaa.dk 😊👍

FREMRAGENDE SERVICE
Hurtig levering - og helt fantastisk hilsen.
Blev helt rørt og glad indeni :)

Svar från www.vismaa.dk
Hurtig levering og fin lille gave samt personlig hilsen i pakken. Hyggeligt :)
Hurtig levering og billig fragt, hvilket altid er godt. Da jeg åbnede pakken lå der udover de bestilte vareren lille gave og en personlig hilsen. Meget hyggeligt, og helt sikkert et sted jeg bestiller fra igen

Super
Super hurtig levering og fint personligt kort kom med i pakken 😊

Svar från www.vismaa.dk
Meget fin service og hurtig levering
Meget fin service med løbende opdatering om ordren bla. med track and trace link.

Hurtig ekspedition
Handel trygt med ViSmå - min oplevelse med dem har kun været positiv 😊

Findes ikke bedre...
Super service. Klart den bedste pris på det produkt, jeg skulle købe. Levering dagen efter bestilling inkl. sød personlig hilsen. Siden kan klart anbefales.

Svar från www.vismaa.dk
Lækre mærker og hurtig levering
Super lækre mærker, dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering og god service!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.