Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hej med jer Jeg har været i dialog med en meget sød medarbejder ved navn Emma Hald fra Visma e-conomic Hun lyttede og satte sig ind i min situation og lærte mig hvordan systemet fun... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget hurtigt levering - bestilte kl. 12 og fik varerne dagen efter. Tøjet lever fuldt op til forventningerne. Der var vedlagt en fin lille personlig hilsen fra Heidi, med tip til brug af tøjet, samt... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vender tilbage til Vi Små gang på gang. Butikken har lækre varer til gode priser, og Heidi er simpelthen den sødeste butiksejer, jeg længe har mødt! Altid hurtigt svar, hvis der er spørgsmål - og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg modtog min pakke fra vismaa.dk allerede to dage efter bestillingen. Det er hurtig leverance og simpelthen så dejligt, når nu moren her næsten ikke kunne vente på at lade knægten prøve sine nye vog... Se mer

Företagsinformation

1. Babyaffär
  2. Barnkläder

Informationen kommer från olika externa källor

Vi Små er Danmarks hyggeligste webshop med børnetøj fra 0-12 år. Vi forhandler mærker som Smallstuff, Christina Rohde, Small Rags, Gro Company, Petit by Sofie Schnoor og mange flere. Hos Vi Små får du en ærlig og loyal kundeservice, hvor du som kunde altid er i fokus. Vi har åbent døgnet rundt, og du er altid velkommen til at komme og hente dine varer i vores showroom – Vi giver gerne en kop kaffe

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super service

Har handlet hos Vi Små tre gange og det er virkelig god service og meget personlig. Har skrevet mails med hende og hun spørger til hvordan det går med flyverdragten jeg købte sidst jeg handlede der.
De har tit virkelig gode tilbud!

11 januari 2016

Kære Louise,

1000 tak for din super flotte anmeldelse. Hvor er jeg heldig at have kunder som dig. Det varmer helt inde i hjertet at få sådan en dejlig anbefaling.

TAK

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Overskud i en travl hverdag

Har fornylig lagt en ordre hos vismaa og må sige jeg er fuldt ud tilfreds med produktet ikke mindst men virkelig os kundeservicen! Der var ved varen vedlagt et dejligt lille postkort med en skøn personlig hilsen. Det er virkelig en super kundeservice midt i det travle januar udsalg!

10 januari 2016

Kære Louise,

Af hjertet TAK for din meget fine anmeldelse. Den er jeg meget stolt og beæret over. Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb. Det og din anmeldelse betyder rigtig meget for mig.

Super hurtig levering

Bestilte og vupti næste dag var pakken fremme.

9 januari 2016

Kære Ulla,

Tak for din fine anmeldelse, den er jeg rigtig glad for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super shop med hurtig service

En super webshop som jeg er helt tryg ved at handle med og helt klart vil anbefale andre.

9 januari 2016

Kære Nanna,

1000 tak for den fine anbefaling. Det er så dejligt at du vil bruge tid på at anmelde Vi Små. Jeg er meget glad for din anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og hurtig personlig levering

Vi bestilte i går og fik personligt leveret til døren med sød hilsen og lidt gaver i posen. Meget lækkert tøj og svarende til forventningerne da vi bestilte.
Fuldstændig spotless!

Kære Kristian,

Mange 1000 tak for din flotte anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for, og den betyder rigtig meget for mig.

Top service!

Altid hurtig levering og masser af gode tilbud. Kvaliteten er i top - Og så får man endda personlig hilsen med som god kunde ;-) Jeg er super glad for at handle der..

Kære Tena,

1000 tak for din fine anmeldelse. Jeg er meget glad og beæret over at du vil bruge tid på at anmelde Vi Små.

Hurtig levering

Dejlig hurtig levering

Kære Mariann,

Tak for din positive anmeldelse, det varmer :)

Perfekt

Gode priser, hurtig levering

Kære CB

Tak for din anmeldelse, den er jeg glad for.

Fantastisk service

Nem og overskuelig hjemmeside, og derefter hurtig levering.

Kære Stine,

1000 tak for den flotte anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for :)

Super service

Super service, lynhurtig levering. Absolut anbefalelsesværdig.

16 december 2015

Kære Freja,

1000 tak for din fine anmeldelse, den er jeg rigtig glad for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin webshop med super service

VIsmaa er en super fin webshop med en fantastisk service. Kan kun anbefale den til andre og jeg handler der helt sikkert igen :)

2 december 2015

Kære Mie,

Af Hjertet 1000 tak for den fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for din anbefaling, og glæder mig til at se dig hos Vi Små igen:)

Simpel hen fantastisk

En hel fantastisk personlig hjælp skal man lede længe efter.
Skal også bruge dem igen

22 november 2015

Kære Mikael,

1000 tak for din meget flotte anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for. Det var en fornøjelse at hjælpe dig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

altid god oplevelse at købe fra dem

Har altid været en god oplevelse at shoppe hos dem. Rigtig god kunde service, lækkre varer & hurtig levering.

18 november 2015

Kære SKad,

1000 tak for din anmeldelse. Den varmer rigtig meget. Jeg er glad for at du shopper hos Vi Små.

De bedste hilsner,

Virkelig god service

Jeg fik de bestilte vare rimelig hurtigt, selvom PostDK var lidt sløve i betrækket var det ikke vismaa.dk 's skyld. Rigtig lækre ting, en sød hilsen fra Heidi selv og lidt mundgodt <3 Hvad mere kan man ønske sig :)

13 november 2015

Kære Louise,

Ja hvad mere kan man ønske sig fra sine kunder end sådan en flot anmeldelse:)

1000 tak for den. Den er jeg meget glad for.

Super!!!!

Hurtigt levering og super service! Kan kun anbefales😊

12 november 2015

Kære Stine,

1000 tak for din anmeldelse, den er jeg rigtig glad for.

Super service!

Meget tilfreds med både varer og service!

9 november 2015

Kære Louise,

Mange 1000 tak for din anmeldelse. Det varmer på en storm og regnfuld dag.

Rigtig god webshop.

Dejlig og hyggelig webshop. Helt vildt hurtig levering, godt vareudvalg og i det hele taget bare i orden:-)

5 november 2015

Kære Maria,

1000 mange tak for de søde ord du har givet mig med på vejen. Det varmer rigtig meget.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig og fin ekspedition

5 november 2015

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse her på trustpilot. Det betyder meget for mig at du lige tog dig tid til at anmelde Vi Små:)

Fantastisk service

Helt igennem fantastisk service man møder.

1 november 2015

Kære Line,

1000 tak for den fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.