Visiontotaalbouw Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb met Vision Totaalbouw Assen alleen maar goede ervaringen. Zijn harde werkers en doen hun werk goed. Ruimen iedere dag hun werkplek op waardoor je geen bergen vuil hebt. Ze hebben bij mij mijn d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs mijn complete dak de pannen laten vervangen door vision totaalbouw . Zeer tevreden over de werkwijze en het eindresultaat hebben keurig werk afgeleverd, vriendelijk personeel . Reageren s... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kon meteen een afspraak maken om een reparatie aan het dak te verrichten. Contact verloopt erg prettig en snel. Visiontotaalbouw is wat mij betreft betrouwbaar en punctueel

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs mijn complete dak de pannen…

Onlangs mijn complete dak de pannen laten vervangen door vision totaalbouw .
Reageren snel en konden gelukkig ook snel de klus klaren. Heb er zoals bij de meesten anderen waar wel een lange wachtlijst is geen maanden op hoeven wachten .
Wat mij betreft zeker 5 sterren waard.

19 maj 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Nieuw dak

Na telefonisch contact was Vision Totaalbouw snel ter plaatse. Het dak werd professioneel geïnspecteerd met een drone en de bevindingen werden duidelijk met mij besproken. Kort daarna ontving ik een offerte. Deze viel hoger uit dan de oorspronkelijke inschatting, maar na overleg zijn we tot een goede overeenstemming gekomen.

De gevallen dakpan werd alvast snel teruggeplaatst in afwachting van de renovatie, wat ik erg waardeerde. Door ongunstige weersomstandigheden heeft de start van de werkzaamheden iets langer op zich laten wachten, maar dit lag volledig buiten hun macht. De communicatie hierover verliep vlot en duidelijk.

De uiteindelijke werkzaamheden zijn zeer snel, vakkundig en netjes uitgevoerd. Het personeel was vriendelijk en hield mij goed op de hoogte van eventuele wijzigingen. Aan het einde bleek er nog een klein puntje vergeten te zijn, maar dit werd direct opgelost.

Al met al een zeer positieve ervaring. Topbedrijf!

12 januari 2026

Professioneel bedrijf

Ik kon vlak voor de kerstvakantie een afspraak maken voor de inspectie. Op dezelfde dag was de inspectie klaar inclusief een offerte. Een paar dagen later begon het werk en dag later was alles klaar, prachtig dat alles klaar was voor de kerst

5 januari 2026

Snel en accuraat

Kon meteen een afspraak maken om een reparatie aan het dak te verrichten.
Contact verloopt erg prettig en snel.
Visiontotaalbouw is wat mij betreft betrouwbaar en punctueel

4 augusti 2025

Vervanging dak uitgevoerd door Vision Totaalbouw Groningen

Na 40 jaar begonnen de dakpannen problemen te veroorzaken en moesten vervangen worden. Allereerst naar de reviews gekeken van de bedrijven die hiervoor in aanmerking kwamen. Die van Vision Totaalbouw Groningen waren erg goed, ook enkele andere bedrijven kwamen gunstig naar voren. Vervolgens enkele offertes gevraagd. Die van Vision Totaalbouw was beduidend gunstiger dan van enkele andere bedrijven. Offerte geaccepteerd en enkele dagen later ging Vision Totaalbouw met 4 man aan de slag. Het volledige dak werd gestript en ook de zonnepanelen verwijderd. Bleek dat ook de nokbalk op 4 plaatsen verrot was. Deze vervangen. Het dak weer opgebouwd met nieuwe folie, tengels, panlatten en dakpannen. Nog 2 tuimelramen aangebracht in beide zijden van het dak. Hierna de zonnepanelen er weer op. Dit alles werd netjes en in 3 dagen gerealiseerd. Wat mij het meest verwonderde was de ijverigheid, vriendelijkheid en vakkennis van het personeel. Zelden zo'n vlijtige club mensen aan het werk gezien. Hier had ik echt ontzag voor. Na 3 dagen een compleet nieuw dak verkregen wat weer vele jaren mee kan. Vision Totaalbouw Groningen wordt door mij van harte aanbevolen.

18 april 2025

Snelle service

Snelle service, goede communicatie. Houd tenminste wel aan alle beloftes. Zeker een aanrader!

29 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Garagedak deels vervangen

Garagedak lekte, was 34 jaar oud dus logisch. VisionTotaalbouw offreerde een redelijke prijs en levertijd. Bedoeling was om de bitumenlaag inklusief daktrim te vervangen. De mannen werkten netjes en snel. Echter de oorspronkelijke beplating bleek hier en daar niet meer betrouwbaar. Voorgesteld werd er OSB platen overheen te leggen. Aangezien het dak al kaal was en er regen voorspelt was daarin toegestemd. Dit betrof een half uur extra werk en 24m2 OSB plaat. De kosten hiervan waren echter buitensporig. Het werd berekend alsof het hele dak opnieuw aangebracht moest worden. Hierop naderhand uitleg gevraagd aan VisionTotaalbouw maar laten niets meer van zich horen,.
Ondanks dat de mannen prima werk leverden is VisionTotaalbouw niet het bedrijf wat het pretendeert te zijn. Pas op voor meerwerk, kan onterecht erg duur uitpakken.

15 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nooit mee in zee gaan

In 2020 een gepeperde rekening van 1000 euro voor vervangen daklood met 10 jaar garantie, waardeloos materiaal, helemaal opgekruld, sinds januari allemaal smoesjes waardoor nog steeds geen afspraak, nu tenslotte onbereikbaar

3 juni 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

opportunistische oplichters.

Bij een lekkage contact opgenomen. Zonder eerst te kijken meteen de conclusie dat het (platte) dak opnieuw gedekt moest worden.
Een tweede door mijn gebeld bedrijf kwam wel eerst inspecteren en ontdekte dat er een afvoer verstopt zat. Lekkage binnen 5 minuten opgelost. Wat ben ik blij dat ik niet met visiontotaalbouw in zee ben gegaan.

2 november 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.