Efter att jag under 3 år haft problem med mitt bredband utskickat från det före detta statliga teleföretaget, så har jag i dag erat bredband, har inte haft några problem med det, och installationen... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Baserat på omdömen, skapat med AI
Ämnen som oftast nämns
Baserat på följande omdömen
Vialarm erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt, tryggt och långsiktigt ekonomiskt att investera i säkerhet för hem och företag. Vi säljer inte bara en produkt, vi levererar en komplett och heltäckande lösning som innefattar allt från rådgivning till installation och service. Vi arbetar med de främsta aktörerna inom respektive område. Vårt mål är att göra det enkelt, tryggt och långsiktigt ekonomiskt för våra kunder.
Uddevallavägen 3, 45231, Strömstad, Sverige
- 0771-74 75 76
- kundtjanst@vialarm.se
- www.vialarm.se
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Det var ett bra besök och dem…
Det var ett bra besök och dem uppdaterade mitt larm och bytt alla batterierna i mitt system.
Jättenöjd med larmet och servicen!
Jättenöjd med larmet och servicen!
Har uppgraderat nu och de känns bra!
Vi uppdaterade vårt larm och de gick…
Vi uppdaterade vårt larm och de gick snabbt och dem var duktiga.
Nöjda i Stockholm
Har precis gjort uppdatering till 4G. Larmet har fungerat bra i alla 5år vi har haft det. Kundtjänsten är toppen och har hjälpt oss massor. Vi kan rekommendera Vialarm.
Jätte snabb service och när vi behövde…
Jätte snabb service och när vi behövde hjälp med larmet så kom dem ut samma dag och hjälpte oss vilket vi uppskattade. Vi har haft larmet i några år och vi är jätte nöjda med Vialarm.
Kunnig och professionell personal
Kunnig och professionell personal, lösningsfokuserad och tog sig tid. Såg till att allt funkade och att vi förstod appar och funktioner.
Rekommenderas starkt
Nöjda i Stockholm
Har uppgraderat larmet till 4g nyss Larmcentralen ringer väldigt snabbt och dom är väldigt trevliga. Chatten i kundtjänst är väldigt smidig och dom svarar väldigt snabbt och hjälper en smidigt.
Vi är jättenöjda med larmet då de funkar jättebra.
Vi är nöjda med larmet
Vi är nöjda med larmet. Det har aldrig varit problem och kundtjänst är jätte trevliga. Super nöjda
Har uppgraderat Larmet precis och det…
Har uppgraderat Larmet precis och det fungerar bra. Jättebra hjälp ifrån både teknikern och kundtjänst. Vi är nöjda med larmet.
Nöjd i Stockholm
Har haft larmet i 4år och har precis uppgraderat. Hjälpsam och trevlig tekniker. Jag är jättenöjd med larmet och de har aldrig varit några konstigheter.
Vi har haft Vialarm i några år och är…
Vi har haft Vialarm i några år och är nöjda med det och de har funkat bra. Vi har precis uppdaterat till 4G och allt gick smidigt och bra.
Installationen gick utmärkt,
Installationen gick utmärkt,
Väldigt bra bild i kamerorna.
Installatören tog sin tid och stressade inte igenom utan förklarade tydligt och pedagogiskt.
Larm fungerar jättebra. Plus även till personalen.
Larmet har fungerat jättebra i alla år. Plus även till personalen
Jättenöjda
Larmet fungerar bra .Bra service.
Hade precis en tekniker hos mig som…
Hade precis en tekniker hos mig som uppgraderade larmet till 4G. Har haft larmet i 5 år ungefär och allt har fungerat kanon. Så en uppgradering på larmet var självklart då jag är supernöjd med vialarm.
Varning
Man ska nog vara försiktig innan man skriver på något avtal. Svindyr 20 000 :-utrustning som man ska betala av på 12 år. Har 15 000 plus ränta kvar att betala ochdessutom behöver jag nu uppgradera larmstationen till en kostnad av ca 4500 eftersom 2G upphör. Det här är det dummaste avtalet jag ingått. Totalt oseriösa.
Varit nöjd med larmet under åren och…
Varit nöjd med larmet under åren och även med mitt bredband,
Gått fort att få service när de har behövt byta batteri