Lijkt een nederlands bedrijf ... maar is een gewone dropshipper. Wat als kwaliteit wordt aangeprezen is in werkelijkheid goedkope rommel. Te klein, geen fijn materiaal en drie maal te duur oftewel ..... Se mer
Vandervalk Mode
Det här tycker kunderna
Dit is dus weer zo’n ordinaire drop-shipper. Je bestelling komt rechtstreeks uit China; is gewoon goedkope rommel; retourneren is praktisch onmogelijk. Je moet namelijk op eigen kosten zelf de troep n... Se mer
Je denkt een merk te kopen maar je krijgt,na hele lange tijd of helemaal niets of goedkopen troep direct uit China. Misleidende advertenties en retourneren bijna zo goed als onmogelijk en voor eigen k... Se mer
Van der Valk Herenmode Oplichters Ik trapte er op een onbewaakt moment in en bestelde schoenen ( met 50% korting op de aankoopprijs) voor een bedrag van ruim € 50,00 . Na ruim 4 weken kwam er een... Se mer
Dit bedrijf kan niet verbeteren
Dit bedrijf kan niet verbeteren. Ze pretenderen een Nederlandse winkel te zijn, maar laten hun schoenen uit China rechtstreeks naar de klant versturen. Nepwinkel dus. Kwaliteit van de Schoenen is euhhh belachelijk. Afblijven !!!
Het is geen mannenmode zaak maar een…dozen schuiver
Het is geen mannenmode zaak maar een soort AliExpress. Je betaalt teveel voor slechte pasvorm en kwaliteit. Pas dus op.
Ik ben er ook ingetrapt
Ik ben er ook ingetrapt. Mensen, kijk eerst naar reviews voordat je iets van facebook koopt. Vuile oplichters. Ben voor €70,00 opgelicht. Ik ga kijken of ik aangifte kan doen. producten zijn anders dan dat ze op foto laten zien en het komt gewoon uit China. Het begon eigenlijk al op Paypal. Ik vertrouwde het niet, maar heb iets van onderzoek gedaan. Ik kon met paypal betalen. Blijkt nu toch opgelicht te zijn, ondanks dat ik vooronderzoek gedaan had (behalve reviews opzoeken). Ik kan het terugsturen, krijg nieuwe producten hoef alleen de verzendkosten te betalen. Ik wil geld terug, maar er wordt alleen maar heen en weer gemaild. Mensen pas op!!
Dit is een waardeloze oplichtersbende!!
Dit is een waardeloze oplichtersbende, mensen trap er niet in zoals ik erin ben getrapt €50 zo door de wc gespoeld. Je krijgt gewoon goedkope troep uit China lijkt in de verse verte niet op de foto's die zij op de website hebben. Dit is gewoon dropshipping vanuit China. De Schoenen kosten nog geen tientje op AliExpress als ik ze daar had besteld had ik ze gewoon terug kunnen sturen en mijn geld terug gehad.
Niet intrappen
Niet intrappen, allemaal nep. Ook een mail met een vraag kan geeneens worden verstuurd. Pure oplichting!
Nep shop
Nep shop die zich van een Nederlandse naam bediend maar neppe rommel komt nooit aan.
50 euro kwijt
Dit zijn net als “van der steen”…
Dit zijn net als “van der steen” herenmode Haarlem oplichters pur sang! Verkopen dezelfde “plastieken”schoenen als van der steen, recht uit China. Bij deze bedriegers kopen en je bent de klos! 1 ster is zelfs te veel voor deze bedriegers.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.