Lijkt een nederlands bedrijf ... maar is een gewone dropshipper. Wat als kwaliteit wordt aangeprezen is in werkelijkheid goedkope rommel. Te klein, geen fijn materiaal en drie maal te duur oftewel ..... Se mer
Vandervalk Mode
Det här tycker kunderna
Dit is dus weer zo’n ordinaire drop-shipper. Je bestelling komt rechtstreeks uit China; is gewoon goedkope rommel; retourneren is praktisch onmogelijk. Je moet namelijk op eigen kosten zelf de troep n... Se mer
Je denkt een merk te kopen maar je krijgt,na hele lange tijd of helemaal niets of goedkopen troep direct uit China. Misleidende advertenties en retourneren bijna zo goed als onmogelijk en voor eigen k... Se mer
Van der Valk Herenmode Oplichters Ik trapte er op een onbewaakt moment in en bestelde schoenen ( met 50% korting op de aankoopprijs) voor een bedrag van ruim € 50,00 . Na ruim 4 weken kwam er een... Se mer
Wat een zooi!
Wat een zooi!! Heel lang op moeten wachten en dan komt het eindelijk binnen dan weet je niet wat je ziet!!! Wat een naar synthetische rommel!! Geen goed woord over voor deze oplichters!😡
Niet doen: gewone dropshipper
Na 3 weken aandringen, bouncende emails, geen antwoord, etc etc uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Het kan dus wel maar kost wat moeite.
Uit handen gegeven aan NietBezorgd.nl…
Uit handen gegeven aan NietBezorgd.nl ivm onbereikbaar, niet te retourneren, etc. Gewoon oplichting en zelf niets tegen te doen
Heel tevreden over u kleding
Heel tevreden over u kleding. Ik zal voor mijn man alleen nog bij jullie winkelen. Duw
Let op
Let op
Hier wordt je gewoon opgelicht!
Geld kwijt en je ontvangt geen product
Zo fijn dat Facebook en Instagram deze bedrijven laat adverteren
andere broeken geleverd als op de foto’s
We hadden 2 werkbroeken besteld, denkende dat dit een Nederlands bedrijf is. De (werk)broeken komen binnen en zijn totaal andere broeken als wij besteld hebben, zijn meer wandelbroeken ipv werkbroeken. Hier kunnen we dus niks mee en ze pasten ook nog eens niet. We hebben de foto’s bekeken van de site en de geleverde broeken, maar ze lijken er nog niet eens op. Retourneren dus, op hun kosten…. en dit moet ook nog naar China, hier doen ze heel moeilijk over. Kosten van retourzending is €22,50. Zij bieden meerdere keren aan om deel van de betaling te vergoeden en dan kan ik de broeken houden, maar ik wil die broeken niet, ik kan er nl niks mee. Dus toch retour gestuurd en nu hopen dat ik m’n betaling terugkrijg, ik ben benieuwd . Ik heb al wel laten weten dat als ik m’n geld niet krijg ik er rechtsbijstand op ga zetten. Dit is misleiding en een verkeerd geleverd product dus alle kosten zouden voor hun rekening moeten zijn. We hopen op goede afwikkeling, mochten ze meelezen dan zal ik m’n review aanpassen zodra ik m’n geld terug heb.
Dropshipper/oplichters
Dropshipper die mooie kwaliteits merken aanbied en Aliexpres spullen levert.
Komt met verhaal dat het mis is gegaan.
Terug sturen moet naar china op eigen kosten daarna pas geld retour.
Oplichter
Broeken besteld, kreeg niet wat ik besteld had. Jammer dat mensen gewoon hun gang kunnen gaan zo.
Ik raad u aan om hier niks te bestellen!!
Oplichters
Oplichters, leveren rommel uit China. De website is uit de lucht inmiddels. Het bedrijf dat erachter zit/ zat
DEG online uit Uden heeft inmiddels de naam gewijzigd of het bedrijf opgedoekt. Benader mij gerust om informatie uit te wisselen. En maak a.u.b. melding bij consuwijzer. Als er genoeg meldingen zijn, wordt er vast en zeker wat mee gedaan.
Pas op, niet kopen!
Bedrijf levert niet hetgeen getoond wordt. Geen kwaliteit, sterk afwijkend produkt. Je kan direct akkoord gaan met terugboeken 35% van het aankoopbedrag. Maar dat is geen oplossing. Terugzenden van je aankoop kan alleen naar China en dat is prijzig. Waarom staat zoiets op Facebook?
Wacht al bijna 3 weken op 2…
Wacht al bijna 3 weken op 2 werkbroeken, €79,95 betaald en na een week gemaild dat we nergens kunnen checken of het onderweg is en of ze t&t kunnen geven. Binnen 2 a 12 werkdagen zeiden ze.. nou goed nu langer dan 12 dagen en de website is uit de lucht. Oplichters!
2 cargo broeken besteld
2 cargo broeken besteld, nooit geleverd.
Dit zijn oplichters!!!!!!!
Vandaag binnengekomen,Nou
Vandaag binnengekomen,Nou, die ene ster zijn ze niet eens waard. Totaal andere werkbroek € 59 voor de kreng betaald is helemaal geen werkbroek is een waardeloze broek. Gewoon een stelletje oplichters zijn het.
Gezocht telnr of e-mailadres
Site is inmiddels niet meer beschikbaar.
Weet iemand waar ik naar toe kan bellen/mailen.
Pakket (vanuit China) is verzonden maar verder niets meer vernomen sinds 25 oktober
Oplichters !!
4 weken op m’n bestelling gewacht om er vervolgens achter te komen dat het totaal andere kwaliteit is. Totaal andere werkbroeken dan besteld en dat voor die prijs. Vieze oplichters zijn het !!
Opgelicht door Vandervalk Mode
Ik heb op 27-10-2024 twee truien ten waarde van €49,95 besteld, netjes betaald via Ideal en niets ontvangen. Pas op, het is een oplichterbedrijf. Betalen via Klarna en poot stijf houden, anders word je opgelicht.
Drop shipper met misleidende website
Drop shipper met misleidende website. Retour gewoon sturen naar DEG online in Uden. Wel zelf retourkosten betalen. Betalen via Klarna en poot stijf houden. Het is een eenmansbedrijf. Voor volledige gegevens kijk in handelsregister en vul naar DEG online in. Er is er maar een ingeschreven in Uden. Ik heb na 34 mails mijn geld terug.
Misleidende website
Misleidende website. Dropshippen slechte kleding uit China. Lees de voorwaarden en het retourbeleid voordat je bestelt, als je dit sowieso zou willen doen, want de mensen hierachter hebben geen goede bedoelingen, anders dan snel geld verdienen met slechte kleding geproduceerd onder slechte omstandigheden. Ruilen - afgeprijsde artikelen mogen niet geruild worden - of geld terug is niet mogelijk, doordat verzendkosten hiervoor naar China zelf betaald moeten worden. Ben gewaarschuwd en lees ook de andere reviews hier.
Trap er niet in
Na bezorging van 2 broeken die totaal anders waren dan degene die mijn vriend had besteld gelijk op Trust Pilot gekeken.
En nu blijkt hij een van de velen te zijn die hier in is getrapt. Kortom: een ordinaire dropshipper, met een gelikte Nederlandse website, die de boel oplicht.
Zojuist ook 2 broeken besteld zonder te…
Zojuist ook 2 broeken besteld zonder te lezen. Mooie fotos, Nederlandse bedrijfsnaam.
Zo te zien krijg ik ook troep of helemaal niks.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.