Motel Gilze Rijen geef ik 5 sterren omdat de service echt top is en waarom omdat er naar de klanten wordt geluisterd Een maand of twee geleden gingen wij met zijn vieren op een doordeweekse... Se mer
Det här tycker kunderna
Redelijk gegeten in het restaurant. Stoelen waren niet schoon. Per stoel zat er ongeveer een half brood aan krummels in de rand. Bestelde dessert bleek niet voorradig. Bij het afrekenen is er een couv... Se mer
Vrijdag 13 Maart 2026 had ik een lunch in de bar van hotel v d Valk in Lelystad met mijn vrouw. Ik een omelet neutraal en mijn vrouw een tosti. Kwaliteit beiden zeer slecht veel te droog geen boter... Se mer
3x van kamer gewisseld omdat de verwarming stuk was. Bij ontbijt geen zuivelvervangende producten, ook bij navragen en langer verblijf werd hier niet aan voldaan. Restaurant overboekt, waardoor mens... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Bij Van der Valk Hotels en Restaurants kunt u realtime een hotelovernachting of een weekendje weg boeken. Behalve informatie over onze hotels vindt u arrangementen en last minute deals.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- www.valk.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Niet servicegericht
Gisteren te gast voor de koffie bij van der Valk Hoogkerk. Komen er normaal graag, maar nu was het één grote tegenvaller. De dame van de bediening zag ons binnenkomen. Maar na ongeveer 10 minuten kwam een andere dame, net terug van de pauze, en de gast die net naast ons kwam zitten werd gelijk geholpen. Wij raakten geïrriteerd. Volgens mij had de andere dame die er al was weinig zin. Wij hebben ons dan ook beklaagd over de gang van zaken en zagen dat de dames aan de balie over ons spraken. Dat geeft een naar gevoel.
Daarna kwam de koffie, zonder suiker en melk, waar we dus weer om moesten vragen. Daarna kwam de lunch, zonder bestek, wat moest worden nagebracht. De prijzen waren verhoogd en dat snap ik. De uitsmijter was op twee plakjes brood erg klein en dit prijsniveau niet waard.
Wij zijn echt anders gewend bij van der Valk.
Voor onze 50jarige huwelijksdag…
Voor onze 50jarige huwelijksdag ,vrienden uitgenodigd bij de cantharel in Apeldoorn v.d.valk
Per mail en tel.voor 4 pers.wegens mobiliteit bij het buffet .
Onze ontvangst was zeer onvriendelijk er was maar voor 2 gereserveerd ( niet) en geen plek binnen ,we moesten naar buiten ,vanwege afstand moest de rollator er aan te pas komen ,wat moeilijk was vanwege drukte ,
Onze mail zou naar de manager gaan ,helaas zelfs geen excuus .
Waar een groot bedrijf klein in kan zijn
Het eten bij van der Valk Breukelen is…
Het eten bij van der Valk Breukelen is al top, maar wanneer Marjolein van het restaurant dan ook nog top service verzorgd kan de avond niet meer stuk. Op het juiste moment komen met het zoutvaatje of vragen naar nog een drankje of een foto voor je nemen. Top!!!
Van der Valk Sneek echt een aanrader.
Van der Valk in Sneek is echt een leuk hotel met goede service.
Je kunt er gezellig lunchen en de prijs/kwaliteit verhouding is goed!
Echt een aanrader.
Ik hou van Van der Valk!!
Ik hou van Van der Valk! Eerste keus voor lunchen, dineren, overnachten en dergelijke
Heerlijk hotel Van Der Valk Middelburg
Heerlijk hotel Van Der Valk Middelburg, ruime familiekamer en 2-persoonskamer voor opa en oma. Fijne bedden, ruime badkamer. Aperitiefje in de bar en daarna lekker gegeten in het restaurant. Aangename en vriendelijke Service. Heerlijk ontbijt. Komen zeker nog eens terug!
kun je prima en gezellig een dag…
kun je prima en gezellig een dag doirbrengen, eten en drinken is goed
Goed verbeterde formule bij v.d. Valk
Dit jaar zijn we maar een enkele keer bij v.d. Valk geweest, het huis verbouwen ging voor. Maar al vele jaren gaan we via arrangementjes naar v.d. Valk. We zijn zowat bij iedere v.d. Valk geweest, ze hebben allemaal 2 of 3 daagse arrangementje, dat zijn dan overnachtingen met ontbijt en diner, voor uiteraard een interessante prijs. Alle v.d. Valken hebben een gelijke formule en die vinden wij niet slecht. Er zijn verschillen, die zullen we wellicht bij iedere v.d. Valk apart benoemen, maar in zijn algemeenheid zijn de kamers goed, ruim, diverse extra's, goede bedden, alles schoon en zowel 's ochtends als 's avonds prima eten. Voor enigszins gehandicapte gasten, denk bij ons aan een ouder echtpaar met ouderdomskwalen, diabetes e.d. zou men meer kunnen doen. Bijv. kamers dichtbij de voorzieningen en ze hebben nu allen een koelkast, maar dat is een automaat daar kan je niets (insuline e.d.) inleggen. Het personeel is over het algemeen vriendelijk, maar zijn niet elke dag dezelfde. Best een aanrader maar geeft duidelijk aan wat je wilt.
Van der Valk Fans
Wij komen nu geruime tijd bij diverse Valkjes. Avifauna dit jaar voor de 5de keer...leuk familiehotel, Zwolle paar keer geweest (prachtig luxe), Hardewijk is onze favoriet, heerlijk in de bossen, Breukelen. nu (2018) in verbouwing. mooi hotel. was ziek, kan me niet veel herrineren helaas. maar ga wel een keer terug). hoorn. mooi hotel. jammer dat mensen buitenaf eerder "geholpen" worden dan hotelgasten. dit met oog op restaurant. maar verder mooie locatie, mooi hotel. Binnenkort word in Lelystad gebouwd. Wil zeker gaan proefslapen. Ja wij zijn echt wel van der Valk fans. Altijd heerlijk eten, lieve mensen, schone nette kamers.
Goed begin van 208 dankzij Van der Valk in Sneek
Wij hebben overnacht op oudejaarsavond in Hotel van de Valk in Sneek. Wij hebben daar heerlijk gedineerd. Het personeel is heel erg vriendelijk. en loopt heel rustig te serveren ondanks de enorme drukte. Mede hierdoor zit je lekker relaxt te eten. De kamer was groot en van alle luxe gemakken voorzien. Het ontbijt was weer super en er ontbreekt echt helemaal niets.
Wij zijn het nieuwe jaar 2018 fantastisch begonnen, dankzij Hotel van der Valk. Wij wensen het team een heel goed en fantastisch nieuwjaar toe.
Een topper bij Sneek.
Langs de A7 bij Sneek .
Een mooie ruime kamer met een heerlijk bad en een ruime douche.
Voor het ontbijt moet je ff de tijd voornemen wat een keuze.
Ook ons 3 gangen menu was heerlijk .
Het nadeel:het is zo voorbij het drie daags verblijf.
Jan Spijkenisse
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.