Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Er is iets veranderd en niet ten goede

Er is iets veranderd en niet ten goede. Ooit was het broodje zalm mijn favoriet. Maar het is niet meer wat het is geweest. En dit weet ik zeker want voor de 2de keer was het een doorsnee boterham met zalm. Geen zichtbare groene cremé. Geen lekkere zure gedrappeerde radijs meer. Er lagen wat plakjes verse radijs op. Dit kun je thuis ook eten. Er was geen wow effect meer. En dan zeg ik 30 euro is teveel voor een 1 persoons lunch. Verder is de ligging p r a c h t i g.

8 november 2025

Prachtige locatie, leuke bediening

Prachtige locatie, terwijl je toch vlakbij alle uitvalswegen zit. Bevindt zich aan de rand van een woonwijk, met wijds uitzicht over een (kano) ‘vijver’ met aan de rechterzijde wat villa’s. Je hebt niet het idee dat je naast een Vinex wijk zit te eten. Kaart is voldoende afwisselend met de nadruk op lokale producten van klein(ere) boeren en producenten. Desondanks toch ‘wereldse’ gerechten; Italiaanse stoof, Japanse Fusion-achtig gerecht etc. Porties zijn ook voldoende en vullend! Bediening is vriendelijk, veelal jongeren, maar allen correct en klantvriendelijk. Kom hier zeker weer terug.

10 januari 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Reactie op slechte Trustpilot-beoordelingen.

De 1-ster reviews hier zijn gewoon kul. Prachtige plek aan het water met lekkere lunch en diner. Toen het kleine gerechten-concept nog actief was waren er altijd verrassende gerechtjes. Hoeft niet je smaak te zijn maar slecht was het nooit, de 12/20 score op Gault Millau staaft dit ook. We zijn hier bijna maandelijks te vinden. Wel jammer dat men inmiddels van dit concept is afgestapt, vandaar geen 5 sterren.

20 januari 2025

Positief

Ik tegenstelling tot veel andere reviews zijn wij altijd positief over Fortvier. Altijd vriendelijk, correct en heerlijk eten. We komen minstens één keer per maand hier eten en het is nog nooit !!!! niet goed geweest! Alle lof en wij blijven hier naar toe gaan.

20 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nadat de drankjes waren gebracht werden…

Nadat de drankjes waren gebracht werden we volkomen genegeerd, we hebben moeten vragen om te mogen bestellen. Er was nog maar 1 zeetong, dus natuurlijk voor mijn vriendin, ik nam de zalm, niet te eten en zag er niet uit, m’n vriend had spaghetti aglio, ijskoud,
Na het eten wilde we liever binnen zitten, geen probleem, weer moeten vragen of iemand de bestelling kon opnemen, na een half uur wachten op het dessert, ben ik (zonder het dessert) gaan afrekenen.
Wat een heerlijk etentje had moeten worden was een grote ramp.

27 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het is niet wat het is geweest..!

Het is niet wat het is geweest. De invloed van de bedrijfsleider die er lang gewerkt heeft (T) wordt steeds meer merkbaar. Waar we voorheen in de watten werden gelegd zit je nu zwaaiend op je stoel te hopen dat iemand je ziet en komt bedienen. Onvoorstelbaar dat mijn gezelschap en ik tegenover elkaar zitten en degene die ons komt bedienen de drankjes voor mij én naast mij neerzet. Dat het eten in kwaliteit ook is afgenomen helpt niet mee. Overigens de dame met paardenstaart werkt zich een slag in de rondte en is de positieve uitzondering binnen het geheel. Nee, mij / ons zie je er niet meer snel terug. Zonde !

12 juli 2024

Onaardig en Griekse taferelen

Onvriendelijke, ongeïnteresseerde bediening, nog nooit zoveel servies zien en horen sneuvelen, bestellingen kwamen niet goed door en stonden wel op de rekening. Bij het toetje waren de medewerkers kennelijk al klaar met werken, veel lawaai en gejoel. Bij het weggaan geen gedag. Nog nooit zo slecht meegemaakt. Zonde van de mooie locatie!

11 juli 2024

Niet doen!!!!

Echt vreselijk! Alles wat kon mis gaan is misgegaan !
Vis was rauw, opnieuw besteld niet veel beter. Vreemde witte saus als creme fresh en bonen uit blik saus! Frietjes stonken naar oude olie. Service matig, meerdere keren moeten navragen. Pasta zo simpel dat een kind het kan maken. Totaal niet waard voor je geld. Zo jammer! Ik heb de neiging om een dag meelopen in de keuken….!!! Hoe krijg je voor elkaar?! Wel een mooie locatie en cambert was ok maar daar is alles mee gezegd.

30 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Een prachtige locatie /Jammer van de hightea

Een prachtige locatie om te zitten en personeel vriendelijk, alleen gaan we daar nooit meer heen voor een hightea.
Het veel te dikke brood was zo karrig belegd en droog dat bijna alles bleef staan. Ook vond iedereen de hummus niet lekker. Zoete erna was redelijk ! Jammer want het was best aan de prijs.

24 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas veel te gecompliceerd concept

Helaas veel te gecompliceerd concept. Ze kunnen het niet aan. En als het niet werkt. Pech. Onvriendelijke behandeling. Ze doen niet hun best het op te lossen. Keek uit naar een leuke avond. Volledig mislukt.

17 september 2022

Fijne plek

Fijne plek, kom er graag! Vriendelijk personeel. Het was druk en door tekort aan personeel niet heel het terras beschikbaar. Begrijpelijk! Toch werd er niet moeilijk gedaan toen we 3 x verplaatsten richting meer zon op het terras. Lunch was lekker en de rosé smaakte goed. :-)

24 mars 2022

Niet gastvrij, slechte ontvangst

Omstreeks 17u kwamen we aan bij dit restaurant, leuk gelegen aan het water. Omdat het zonnig was en we wellicht buiten wilden zitten, liepen we via de buitenzijde het terras op. Een medewerker sprak ons streng toe dat we de volgende keer via de hoofdingang moesten binnenkomen. Vervolgens moesten we aangeven of we wilden borrelen of dineren. Ik gaf aan dat ik graag wat wilde eten, maar daartoe niet terplekke kon beslissen omdat ik de kaart niet had gezien. Mevr stelde de vraag opnieuw en gaf aan dat we dit moesten aangeven omdat ze vol zat voor het diner. Ik herhaalde mijn eerdere reactie en ze gaf aan dat ze dan wel ging kijken of er iets vrij was (voldoende lege tafels, zowel binnen als buiten). Ze drukte de kaart in mijn handen zodat ik vast iets kon uitkiezen. Dit was erg onhandig omdat ik mijn autosleutels en portemonnee ook in mijn handen had. Uiteindelijk mochten we plaatsnemen aan een tafel naast de open deur naar buiten. Deze ontvangst voelde echter zo niet gastvrij dat we direct zijn vertrokken. Jammer dat de medewerker zich zo belerend en niet hartelijk opstelde, hierdoor geen aanrader.

20 mars 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Veelbelovend!

Fortvier is een "uitspanning" op een onverwacht mooie locatie in de wijk Schuytgraaf in Arnhem.
We hadden het in het voorbijgaan al een paar keer zien liggen vanaf de Cora Balthussenallee, en we vonden dat we er maar eens een bezoekje aan moesten brengen. We hebben er nu één keer gedineerd (met z'n twee) en een keer geluncht. De ambiance is prachtig, het personeel vriendelijk en gastvrij. We kregen het eten mooi tijdig opgediend, niet te snel, maar als je daar aan het water zit wil je best even wachten, niet te langzaam. Mooi opgemaakt, genoeg, en lekker! De prijs is best stevig, vind ik daarom 3 sterren van de 5, en als de Chef er wat bij wil hebben zou ik hem willen meegeven dat het eten redelijk aan de zoute kant is: bedenk dat je in een jonge woonwijk gelegen bent, en zout tegenwoordig in een modern huishouden een "hot issue" is. We weten inmiddels allemaal dat zout niet goed is voor een mens, en omdat wij er zuinig mee omgaan viel het ons echt op. Zowel bij het diner als bij de lunch. Als daar beter mee omgesprongen gaat worden ga ik zeker naar 4 sterren!
Gezien de ambiance en de fraaie ligging gaan wij er zèker weer terugkomen, en hopen dat de chef ons advies ter harte neemt :)

13 augusti 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.