Valizo - Bagageservice til flyrejsende Omdömen

1 569
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service. Vi har brugt Valizo mange gange efterhånden. Og vil fortsætte med det. Vi får en fantastisk service. Søde chauffører som kommer og henter bagage og levere boardingkort. De kommer altid... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores bagage blev afhentet præcist til den aftalte tid. Alt blev klaret i en arbejdsgang: bagageafhentning og check-in. Det gav en rolig og nem afgang dagen efter. Vi bruger Valizo fremover.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu engang benytter vi os af Valizo, har prøvet en gang før. Nem og overskuelig bestilling af kuffert afhentning, rar og kvalificeret betjening hele processen igennem. Løbende mail info og sms samt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oplever kun positive ting. God service både når man ringer til kundeservice og baggagen hentes. Alt er som det skal være. Vi har nu fået afhentet baggage tre gange på vores hjemme adresse.

Företagsinformation

1. Internationell flygplats

Skrivet av företaget

HVEM ER VI En dansk virksomhed stiftet i 2016 med det formål at gøre det lettere at være rejsende. VORES SERVICE Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transporterer bagagen til lufthavnen. Vi udleverer boardingkort, transporterer og sikrer checkin af din bagageså du kan slippe for stress, kø, slæb og bare gå direkte til Gate, Vores Service Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transportere bagagen til lufthavnen - og retur igen selvfølgelig. Vores Vision Vi har sat os som mål, at vi vil hjælpe alle flyrejsende med at få en bedre start og slut på rejseoplevelsen – rejsen starter og slutter hjemme! Vores egne rejseoplevelser har ofte været præget af stress og jag i begyndelsen af rejsen, med kufferter, der skal slæbes, utålmodige børn, ventetid i kø – oplevelser som ikke er forenelig med den følelse af ro, glæde og forventning, der ellers skulle kendetegne rejsen. Det vil vi gerne ændre på, med vores check-in og bagageservice på hjemmeadressen.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 569)

289 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er en kæmpe lettelse

Det er en kæmpe lettelse, når man ikke skal døje med at tjekke bagage ind.
Vi drømmer om at I også kan hente bagagen, når vi skal hjem...

31 augusti 2026
Logotyp för Valizo - Bagageservice til flyrejsende

Svar från Valizo - Bagageservice til flyrejsende

Tak Jette for at give dig tid til at vurdere os.
Jeg kan informere om at vi sidste år fik den service at vi også kan tage bagagen hjem til dig, så du ikke behøver vente på den i lufthavnen når du lander. Toldmyndighederne har dog visse restriktioner der gør at ikke alle kan benytte denne mulighed.

mvh
Christian

Fantastisk service som altid

Fantastisk service som altid. Rasmus skriver som lovet at om ca 30 minutter er han hos os i onsdags 2 september. Og han kom 9.15 og alt gik glat som altid. Og vores kufferter var osse med og vi kan holde ferie her på Kreta. Så valizo i styre bare så et kæmpe stort tak til og Rasmus der kom

2 september 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det er ærgerligt at VALiZO vælger at…

Det er ærgerligt at VALiZO vælger at køre med kæmpe reklame for dem selv på bilerne nå de henter bagage, det er ikke særlig trygt i forhold til risiko for indbrud. Ellers på alle måder fantastisk service.

29 augusti 2026
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Valizo - Bagageservice til flyrejsende

Svar från Valizo - Bagageservice til flyrejsende

Hej Helena

Tak fordi du skriver det — det er en helt reel overvejelse, og du er ikke den første, der tænker den tanke.

Vi har kørt med logo på bilerne i alle ti år, og vi har aldrig oplevet, at en afhentning har ført til indbrud. Bilerne holder typisk få minutter ved adressen, og for naboer og forbipasserende ligner de en helt almindelig varevogn, som der kører hundredvis af hver dag.

Logoet har også en anden side: rigtig mange kunder lægger vægt på, at de kan se med det samme, at det er VALiZO, der står ved døren, når de skal aflevere deres bagage til os. Uniform og bil, der matcher det, man har bestilt, er for de fleste en tryghed frem for det modsatte.

Når det er sagt, tager vi gerne en snak, hvis du har ønsker til, hvordan din næste afhentning foregår — skriv til os på kontakt@valizo.dk, så finder vi ud af det.

Tak for de pæne ord om resten af servicen, og god rejse næste gang.

Christian, VALiZO

Super service.

Super service.
Vi har brugt Valizo mange gange efterhånden. Og vil fortsætte med det. Vi får en fantastisk service. Søde chauffører som kommer og henter bagage og levere boardingkort. De kommer altid til tiden og stresser ikke. Jeg anbefaler altid Valizo til andre.

23 augusti 2026

Præcist og nemt

Vores bagage blev afhentet præcist til den aftalte tid.
Vi bruger Valizo fremover.

13 augusti 2026

Har kun positive oplevelser

13 augusti 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.