Super service. Vi har brugt Valizo mange gange efterhånden. Og vil fortsætte med det. Vi får en fantastisk service. Søde chauffører som kommer og henter bagage og levere boardingkort. De kommer altid... Se mer
Det här tycker kunderna
Vores bagage blev afhentet præcist til den aftalte tid. Alt blev klaret i en arbejdsgang: bagageafhentning og check-in. Det gav en rolig og nem afgang dagen efter. Vi bruger Valizo fremover.
Endnu engang benytter vi os af Valizo, har prøvet en gang før. Nem og overskuelig bestilling af kuffert afhentning, rar og kvalificeret betjening hele processen igennem. Løbende mail info og sms samt... Se mer
Oplever kun positive ting. God service både når man ringer til kundeservice og baggagen hentes. Alt er som det skal være. Vi har nu fået afhentet baggage tre gange på vores hjemme adresse.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
HVEM ER VI En dansk virksomhed stiftet i 2016 med det formål at gøre det lettere at være rejsende. VORES SERVICE Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transporterer bagagen til lufthavnen. Vi udleverer boardingkort, transporterer og sikrer checkin af din bagageså du kan slippe for stress, kø, slæb og bare gå direkte til Gate, Vores Service Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transportere bagagen til lufthavnen - og retur igen selvfølgelig. Vores Vision Vi har sat os som mål, at vi vil hjælpe alle flyrejsende med at få en bedre start og slut på rejseoplevelsen – rejsen starter og slutter hjemme! Vores egne rejseoplevelser har ofte været præget af stress og jag i begyndelsen af rejsen, med kufferter, der skal slæbes, utålmodige børn, ventetid i kø – oplevelser som ikke er forenelig med den følelse af ro, glæde og forventning, der ellers skulle kendetegne rejsen. Det vil vi gerne ændre på, med vores check-in og bagageservice på hjemmeadressen.
Kontaktuppgifter
Kastrup Tværvej 1 B, 2770, Kastrup, Danmark
- Kontakt@valizo.eu
- www.valizo.eu
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kuffert kom godt til lufthavn
Kuffert kom godt til lufthavn. Men ikke til Malta. Kom først 3 dage senere. Dårlig SAS service.
Alt var godt som forventet og aftalt
Det er en kæmpe lettelse
Det er en kæmpe lettelse, når man ikke skal døje med at tjekke bagage ind.
Vi drømmer om at I også kan hente bagagen, når vi skal hjem...

Svar från Valizo - Bagageservice til flyrejsende
Fantastisk service som altid
Fantastisk service som altid. Rasmus skriver som lovet at om ca 30 minutter er han hos os i onsdags 2 september. Og han kom 9.15 og alt gik glat som altid. Og vores kufferter var osse med og vi kan holde ferie her på Kreta. Så valizo i styre bare så et kæmpe stort tak til og Rasmus der kom
Det er ærgerligt at VALiZO vælger at…
Det er ærgerligt at VALiZO vælger at køre med kæmpe reklame for dem selv på bilerne nå de henter bagage, det er ikke særlig trygt i forhold til risiko for indbrud. Ellers på alle måder fantastisk service.

Svar från Valizo - Bagageservice til flyrejsende
Gnidningsfri afhentning af baggage
Gnidningsfri afhentning ag baggage. (For dyr) Hvårnår kan jeg få rabat?
Super service.
Super service.
Vi har brugt Valizo mange gange efterhånden. Og vil fortsætte med det. Vi får en fantastisk service. Søde chauffører som kommer og henter bagage og levere boardingkort. De kommer altid til tiden og stresser ikke. Jeg anbefaler altid Valizo til andre.
Valizo en hjælp til rejsen
Valizo en hjælp til rejsen -
de afhenter bagagen, så du er klar til at rejse🛫
Det er dejligt at man ikke skal stå i…
Det er dejligt at man ikke skal stå i kø i lufthavnen og at i altid kommer til den tid der er blevet givet,altid venlige personer som kommer
Præcist og nemt
Vores bagage blev afhentet præcist til den aftalte tid.
Vi bruger Valizo fremover.
Altid god service
Smidig afhentning af kufferter
Smidig afhentning af kufferter, rimelig pris.
Har kun positive oplevelser
Super god oplevelse
Servicen var i top, og det gav en rolig start på ferien ☺️ Kan klart anbefales 👍🏻
Nem start på ferien
Nem booking
Go’ information om afhentning og indlevering
Rigtig god og nem start på ferien
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.