Min Citizen Aqualand som var utdömd av andra urmakare lämnade jag till Urmakare Kvarneberg. Efter en kort hanteringstid och till en mycket rimligt kostnad så fick jag tillbaka en fullt fungerande kl... Se mer
Jag upptäckte tyvärr inte att fakturan fanns med i försändelsen med klockan. Kanske skulle man kunna på något sätt observera kunden att fakturen finns med i försändelsen. Jag är mycket nöjd med arbete... Se mer
Urmakare Kvarneberg verkar vara en av de bättre urmakare som finns att tillgå i Norden. Snabb, skicklig och arbetet är mycket prisvärt. Enkelt och smidigt att skicka klockan på posten. Kvarneber... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Urmager Johan Kvarneberg tilbyder vi reparation og dele til mange typer ure og urværker, alt sammen til rimelige priser direkte fra et centralværksted. Uret sendes nemlig med posten, helt enkelt. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi er yderst kompetente og kvalitetsbevidste inden for vores fag. Vi kan garantere en omhyggelig reparation af dit ur. Kontakt vores urmagerforretning i Helsingør og lad os sørge for, at urværket går gnidningsfrit. Hos os er der tid til kvalitet, det kan derfor være svært at besøge mig i værkstedet, men jeg kontaktes gerne via telefon eller e-mail.
Sudergade 33A, 3000, Helsingør, Danmark
- 60880785
- info@urmager-kvarneberg.dk
- www.urmager-kvarneberg.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Fullservice
Jag hade inte en aning om att bästa urmakaren fanns via nätet då min favorritklocka inte längre ville vara med. Johan har fullservice han skickar frankerat paket bara att lägga i klockan och skicka iväg sedan får man ett prisvärt förslag på vad det ska kosta och jag fick tillbaka min klocka i nyskick. Det var enkelt, smidigt och lätt och prisvärt och högsta betyg för utfört arbete och service hela vägen från det att klockan skickas iväg till du får den tillbaks. Rekommenderas och jag kommer att återkomma
Bra service men problem återstår
Väldigt bra kontakta med urmakare Johan i en tidig fas innan klockan skickades. Reparationen gick också fort, men klockan går ständigt för fort och slagverket slår dubbelslag - ända upp till 13 slag - så jag är osäker på hur bra det var eller om det inte gick att göra mer med klockan.

Svar från Urmager Kvarneberg
Det kunde inte ha fungerat bättre.
Mycket bra. Efter en väl fungerande och snabb mailkontakt med Johan skickade han ett returpaket med porto. Klockan bedömdes behöva service och lite lagning. Efter mailkontakt och godkännande var klockan hemma igen inom två veckor - perfekt.
Tack.
Mycket proffesionell hantering
Min Tissot-klocka reparerades mycket snabbt till ett bra pris. Seriöst med 1 års reparationsgaranti. Jag kan bara säga gott om denna urmakare och jag rekommederar honom starkt.
Perfekt!
Jag kan inte säga annat än att jag är super nöjd! Min klocka sprack i glaset utomlands, så jag kontaktade Urmager kvarneberg, för att se om det gick att laga för en rimlig peng, med önskemål om att därefter även skicka tillbaka klockan till Grekland där jag befann mig. Inga problem! Jag är hur nöjd som helst, och kan varmt rekommendera dessa! Hit kommer jag definitivt höra av mig igen om jag har något problem med mina klockor.
Imponerande!!
Omegan slutade att fungera och paniken kom! Klockan behövde servas och repareras. Tog kostnadsförslag av flera stora urmakare kedjor i Sverige och insåg ganska snabbt att det skulle bli väldigt dyrt! Fick upp urmakare kvarneberg på datan och tog kontakt! Fick ett mycket förtroende givande svar och bestämde mig då att våga skicka i väg klockan. (Vill tillägga att jag är en mycket misstänksam och försktig man). Så fort klockan kom fram, så fick jag genast svar och ett mycket förmånligt kostnadsförslag som låg långt ifrån Sveriges priser .Kan garantera er den bästa servicen, mycket bra priser och snabb service:-).
Med vänlig hälsning, Mikael
Snabb och pålitlig
Har servat tre klockor och allt har fungerat ypperligt!
PROFFSIGHET, SNABBHET OCH PRISVÄRT
Vänligt bemötande (via mail), behändigt skickande av uren, raka besked om reparationskostnader, duktiga problemlösare och snabba leveranser. Vad kan man mer önska ? Jag är helnöjd och kan verkligen lämna mina bästa rekommendationer
Väl utfört arbete!
Jag är mycket nöjd med det arbete som utfördes på min Omega Seamaster. Har använt klockan några veckor sedan sevice och den känns som ny. Kan varmt rekommendera urmakare Kvarneberg!
Allt fungerade perfekt
Jag är mycket nöjd med kundbemötandet före beställning och resultatet på arbetet.
Visst kändes det lite obekvämt att sända iväg en skapligt fin Omega med posten till ett företag som jag hittat på nätet, men nu vet jag att det är i högsta grad seriöst.
Kostnaden blev bara hälften mot de urmakerier jag kontaktat i Sverige.
Kan rekommenderas!
Riktigt hantverk!
Fast pris, och en hantverkare som är passionerad till sitt yrke är inte lätt att hitta i dag men här har ni en!
Bra jobbat och snabbt utfört arbete
Snabb och bra service.
Jag hade lämnat in min klocka till en större klockkedja för batteribyte, fick tillbaks klockan med meddelandet att den var sönder och det inte gick att laga den. Via internet hittade jag urmager-kvarneberg.dk. Jag mejlade till dom och sedan skickade jag klockan till dom. Efter 1 vecka fick jag tillbaks den lagad. Priset var det vi kommit överrens om. Jag är mycket nöjd.
/Henric
Förutsättningar utöver de vanliga grundläggs när pappan är sjökapten
Helt igenom fantastiskt bra! Mycket vänligt bemötande och hela tiden en känsla av att min önskan att få reparera klockan betydde något.
TACK!
Alldeles utmärkt utfört arbete!!
Väldigt bra och snabbt utfört service samt vänligt bemötande av er!
Hans
Jag har fått min Omega Constellation från 1965 reparerad och rengjord av urmakare Johan Kvarneberg.
Efter byte av datumarm samt fullständig rengöring och uppsmörjning av urverket fungerar klockan perfekt .Mycket profesionellt utfört arbete, och ett mycket förtroendeingivande bemötande. Priset var också mycket humant.
Jag rekommederar varmt denna, kompetenta urmakarverkstad.
MVH Hans Pettersson
Bra! Jag är nöjd.
Enkelt att få kontakt.
Lyhördhet, kunnighet och tydlighet i kontakten.
Smidig process och logistik.
Bra resultat.
Väldigt proffsigt och trevlig bemötande!
Valde Urmakare Johan Kvarneberg då jag hade en 50-tals klocka som behövde ses över. Efter ett telefonsamtal (Urmakaren ringde upp mig efter att ha läst min mail-förfrågan) dröjde det bara någon dag till paketet med porto låg i brevlådan och jag skickade iväg klockan.
Resultatet är en fint fungerande, mycket väl omhändertagen klocka och jag rekommenderar Urmakare Johan Kvarneberg och kommer definitivt att använda dennes tjänster i framtiden!