Upptäckte att dom dragit pengar på mitt barns abonnemang (han är 11 år) ifrån april-december allt ifrån 100-250kr i månaden, att såna här bluffföretag ens får förekomma å binda prenumerationer utan nå... Se mer
Bedragare som lurar barn på pengar. Förmodligen kommer ni svara med att ni inte vet vilken app eller prenumeration det gäller! Men de vet inte jag heller! Ringer polisen så fort jag vaknar imorgon!
Nu är det polis anmäld för 400 sek i 3 månade. 10 årig barn som kan inte engång borstat tänderna själv kan prenumerera så lätt på en sida som debitera 50 per vecka. Hur är det möjligt?
Ni riktar in er på att lura och fakturera barn!!! Wooow... Hur ... kan ni på detta företag sova på nätterna?! I alla fall... Så har min dotter blivit fakturerad 50kr 2gånger vid samma dag och jag... Se mer
txtNation is an award-winning provider of mobile billing and SMS messaging services of which includes mobile campaign and management solutions.
txtNation, Billacombe Road, PL9 7HX, PLYMOUTH
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Txt skötte återbetalningen snabbt via paypal så på det viset ska de ha 5/5 men jag kan inte tycka att affärsidén deras samarbetspartners har som mer eller mindre siktar in sig på barns aktiviteter via appar i telefonen eller sms är ok på någon nivå. Kundtjänst svarade snabbt både i telefon och mail. Numer är mina barns telefoner spärrade för betalsamtal/sms, vilket de skulle ha varit från allra första början såklart men man lär sålänge man lever. Återstår att se nästa månad om det dyker upp någon avgift på fakturan men då tar vi det då, nöjd för tillfället.

Svar från txtNation
Vet inte ens hur det gick till, det läggs på 50kr / vecka på fakturan ! Bedrägeri!!! Går inte att komma fram via telefon. Svarar inte på mejl!

Svar från txtNation
Falska och man kan inte kontakta dem för att avsluta tjänsterna de olovligen tecknat med minderåriga barn

Svar från txtNation
Orkar inte lägga tid på detta blufföretaget, de har tagit från oss över 1700kr utan vår medvetande. När vi ringer till deras kundtjänst så är dem otrevliga och vill inte hjälpa dig. Dem säger dem ska återkomma med återkommer aldrig även vid flera tillsägelse!
Kortfattat var inte i kontakt med dem!!!

Svar från txtNation
Även Comviq samarbetar med detta bluffbolag. Dom la på 150 kr på min Comviq faktura för något jag aldrig köpt. När man ringer dem får man inget svar, skam.
Att Comviq ens samarbetar med ett bolag som detta, det är fa* inte okej.

Svar från txtNation
Detta företaget håller på att skicka faktura till folk att betala fast man har inte tecknad avtal.
Hädanefter om man ska ring dem och berätta att man har inte kör en tjänst hos dem och ber pengarna tillbaka så klickar dem en.
Definition av bedrägeri förtaget, som vi har polis anmält!

De har tagit totalt 2000 ifrån mitt konto utan att jag visste om det

Svar från txtNation
Högst oseriöst sk företag! Svindlar personers conton med hjälp av Tele2. Hur kan Tele2 samarbeta med skumraskföretag? Kollar inte Tele2 upp vilka kunder ni ska betjäna såsom txtNation?????

Svar från txtNation
Bedragare så det bara skriker om det! Tar pengar från mobilabonnemang er och vill att jag ska uppge mitt PayPal eller banköverföring. Betala tillbaka och gör rätt för er! Polisanmälan är gjord! Jag har otaliga mejlkonversationer med er där ni vill att jag ska uppge PayPal eller banköverföring för att få tillbaka mina pengar. Men jag har också skrivit att ni får kontakta min mobiloperatör och ordna med betalningen till dom. Sluta skicka samma svar hela tiden!