txtNation Omdömen

TrustScore 1 av 5

1,2

Bedragare som lurar barn på pengar. Förmodligen kommer ni svara med att ni inte vet vilken app eller prenumeration det gäller! Men de vet inte jag heller! Ringer polisen så fort jag vaknar imorgon!

Nu är det polis anmäld för 400 sek i 3 månade. 10 årig barn som kan inte engång borstat tänderna själv kan prenumerera så lätt på en sida som debitera 50 per vecka. Hur är det möjligt?

Ni riktar in er på att lura och fakturera barn!!! Wooow... Hur ... kan ni på detta företag sova på nätterna?! I alla fall... Så har min dotter blivit fakturerad 50kr 2gånger vid samma dag och jag... Se mer

1. Telefonoperatör

Informationen kommer från olika externa källor

txtNation is an award-winning provider of mobile billing and SMS messaging services of which includes mobile campaign and management solutions.

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bedragare som lurar barn på pengar

10 december 2023

Svar från txtNation

Vi vet inte vilken tjänst eller app du har problem med och vi ber om ursäkt för detta.Vi vill hjälpa dig att få svar på samtliga av dina frågor men vi driver inte några konsumenttjänster eller appar. Det vore bra om du kunde dela några detaljer med oss, inklusive eventuella telefonnummer (vänligen maila oss privat med personlig information) så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Du kan även kontakta oss via e-post så kommer vi snart tillbaka till dig med vägledning: help@pfi.me

Nu är det polis anmäld för 400 sek i 3…

7 december 2023

Svar från txtNation

Vi vet inte vilken tjänst eller app du har problem med, men vi ber om ursäkt för detta och vill gärna ha en möjlighet att lösa dina problem. Vi är en säker, fullt reglerad faktureringsleverantör för mobil- och onlinebetalningar, liknande företag som Paypal. Vi driver inte direkt några konsumenttjänster eller appar. Vår kundtjänst kan dock hjälpa dig att hitta en lösning eller att sätta dig i kontakt med tjänsteleverantören om du kan dela några detaljer med oss, inklusive eventuella berörda telefonnummer (vänligen maila oss privat med eventuell personlig information). Du kan kontakta oss via e-post så återkommer vi till dig mycket snart med vägledning: help@pfi.me

Lurar barn in i prenumerationer

Upptäckte att dom dragit pengar på mitt barns abonnemang (han är 11 år) ifrån april-december allt ifrån 100-250kr i månaden, att såna här bluffföretag ens får förekomma å binda prenumerationer utan någon som helst bekräftelse av förälder … tyckte mig vara noga med sådant genom att jag måste bekräfta alla köp dom gör med mitt eget Apple id men icke , går inte att få kontakt med dom heller för att avbryta prenumerationen….. har kontaktat telekområdgivarna för hjälp blir väl även en polisanmälan

4 december 2023

Svar från txtNation

Ni drar pengar från min sons telefon

Ni drar pengar från min sons abonemang, det blev dragen 2 ggr 50 kr. Ni lurar barn. Ni är bedragarna.

16 november 2023

Bluff

Lurar på min 10 åriga dotter nån prenumeration på 50kr i veckan i hela 50 veckor!

7 november 2023

Min dotter på 11 år lurar dom

Min dotter på 11 år lurar dom. Hon har inte gjort nått säger hon och nu är 600 spänn åt skogen. Detta är inte ok!!

22 oktober 2023

Ni är ett skam

Ni är ett skam, ni borde skämmas!!

Min ditter som är 11 år debiteras 50kr varje vecka. Hon är ju inte ens myndig till att godkänna någon prenumeration. Jag vill ha hjälp att Avbryta detta per omgående. Jag kommer även göra en polisanmälan mot er!!

//Besnik

30 september 2023

Svar från txtNation

Riktar in sig på att lura barn!

Ni riktar in er på att lura och fakturera barn!!! Wooow...
Hur ... kan ni på detta företag sova på nätterna?!

I alla fall... Så har min dotter blivit fakturerad 50kr 2gånger vid samma dag och jag har mejlat företaget och inväntar svar, och jag strider GÄRNA mot er om det skulle behövas med erat lurendrejeri mot barn.

28 september 2023

Svar från txtNation

Jag fick en faktura vid comviq att Ska…

Jag fick en faktura vid comviq att Ska betal för txtnation
En tjej tvungade att betal prenumeration hon hävad att jag gjort det
Jag betalat redan för de 🥲

25 september 2023

Svar från txtNation

Txt nation är registrerat som betal i…

Txt nation är registrerat som betal i annan tjänst som våran faktura!! är Jag sitter och betalar på en premenation som vi aldrig har gått med på!! Det kommer att göras en polisanmälan om detta, hur
Får jag stopp på dragningar som kommer
På fakturan? Mvh Sara

25 september 2023

Dragningar från dotterns konto

Dragningar från dotterns konto
Hittar inte någonstans en mailadress man kan kontakta.
Vi har inte köpt någon tjänst men ändå dras 200:- per månad på mobilräkningen

2 augusti 2023

Bedrägeri

Bedrägeri! Varning! Dras pengar varje månad via min dotters abonnemang, som dessutom är minderåring. Har försökt att kontakta er via mail och telefon. Men varje månad ändras telefonnumret på fakturan besynnerligt nog. Och mailen besvaras inte. Har gjort en polisanmälan. Detta är bedrägeri.

27 augusti 2023

Svar från txtNation

Märkt att det dras varje månad på min…

Märkt att det dras varje månad på min telefonräkning. Hur får jag tag i er? Ingen som svarar på telefon. Kommer behöva polisanmäla er om ni inte avbryter genast.

10 juli 2023

okänd post från txtNation Limited på Hallongräkningen

Sonens (16år) Hallonabonemang har plötsligt har en okänd post på 150kr från txtNation Limited. Han har inte köpt något. Ingen svara på telefonnumret som står på räkningen. hittade en mail adress som står här på trustpilot där txtNation svarar på andra klagomål. Har provat skriva till dem där och kräver att dragningen upphör och återbetalas............nu får vi se........
Fick svar samma dag från txtNation. Snabb och bra respons. Det visar sig att sonen hade köpt något för någon månad sedan som han inte förstod var ett abonnemang. txtNation skriver att de avslutar det och inte kommer dra för detta fler gånger.

5 juni 2023

Hallå,

Vi vet inte vilken tjänst eller app du har problem med, men vi ber om ursäkt för detta och vill gärna ha en möjlighet att lösa dina problem. Vi är en säker, fullt reglerad faktureringsleverantör för mobil- och onlinebetalningar, liknande företag som Paypal. Vi driver inte direkt några konsumenttjänster eller appar. Däremot kan vårt kundtjänstteam hjälpa dig att hitta en lösning eller sätta dig i kontakt med tjänsteleverantören om du kan dela några detaljer med oss, inklusive eventuella berörda telefonnummer (vänligen maila oss privat med eventuell personlig information). Du kan kontakta oss via e-post så återkommer vi till dig mycket s

Bedragare

Ett företag som lever på att lura barn

2 juni 2023

Scamföretag.

16 maj 2023

Svar från txtNation

Betalar en prenumeration som ag inte visst jag hade…

Betalar en prenumeration som jag inte ens visste jag hade. Har ingen aning hur detta har gått till då jag inte beställt eller köpt någon tjänst. Det bara döck upp på min mobilräkning och jag vill ha mina pengar tillbaka. När man ringer så svarar ingen. En riktig skam företag. Jag kommer göra en polisanmälan.

11 maj 2023

Svar från txtNation

Betalar en prenumeration som jag inte…

5 april 2023

Svindleri

Svindleri - tar 75 kr/vecka på mobilräkning hos Hallon. Har aldrig tecknat avtal med dem, aldrig fått sms som de påstår etc men folk orkar väl inte anmäla så det blir ju stora pengar i slutändan för dem. UNDVIK detta kriminella företag.

3 mars 2023

Hallå,

Stort lurendrejeri

Stort lurendrejeri. Txtnation är ett bluffföretag som vad jag förstår lurar barn och pensionärer. Det har kostat oss hittills 950:- för något jag har ej beställt eller köpt. Jag har varit i kontakt med dem men det verkar omöjligt att få pengarna tillbaka som har gått till nånting som heter 'mysticalmoon'. Jag har aldrig hört talas om det. Jag uppmanar till stor försiktighet med txtnation. Förhoppningsvis har de avslutat mitt prenumeration hos dem efter många mejl. Jag har även gjort en polisanmälan mot txtnation för bedrägeri.
Jag har mobilabonnemang hos 3. Alla telebolag har samarbete med txtnation utom Telia. Bra Telia 👍
18/1 Efter många många mejl så har de lovat en återbetalning på 50%. Jag får vara nöjd med det.

16 januari 2023