Twiggi.dk Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk og professionel DJ Twiggi leverer en meget professionel oplevelse. Udstyret blev sat op om formiddagen før festen, DJen ankom til tiden og levered en fantastisk oplevelse. Musikken flød l... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fra første kontakt og helt frem til min 60-års fødselsdag var kommunikationen utrolig god, med stor forståelse for mine ønsker og behov. Allerede dagen før arrangementet kom de og satte udstyret... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde Twiggi til 60 års fødselsdags fest 👍🏼💃🏽💃🏽 Jens Grønvold spille dejlig musik i tilpas lydniveau til middagen og super god dansemusik bagefter. Jens havde fornemmelse for hvilken musik de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var til 21 års fødselsdags fest, hvor DJ Kenneth K netop havde åbnet festen, da en af gæsterne fik en hjerneblødning og faldt besvimet om. Efter gæsten var blevet hentet af en ambulance, lagde Kenn... Se mer

Företagsinformation

1. Mobilt diskotek
  2. DJ
  3. Uthyrning av festutrustning
  4. Uthyrning av musikinstrument
  5. Uthyrning av utrustning

Skrivet av företaget

Twiggi.dk – Danmarks mest erfarne rullende diskotek. Hos Twiggi.dk får du ikke bare musik til festen. Du får over 50 års erfaring, passion og professionalisme rullet direkte ind på dansegulvet. Siden 1972 har Twiggi leveret lyd, lys og feststemning til både små og store arrangementer i hele landet. Fra de første toner i Ungdommens Hus i Roskilde til dagens events for virksomheder, institutioner og private – vi har været lydsporet til tusindvis af uforglemmelige øjeblikke. Vi tror på, at ingen fest er for lille, og ingen fest er for stor. Derfor skræddersyr vi altid løsningen, så du får præcis den oplevelse, du drømmer om. Vores faste stab af erfarne DJ’s kender musikken, teknikken og kunsten at fylde dansegulvet – uanset om det gælder bryllup, firmafest, fødselsdag eller skolebal. Vi spiller hits fra dengang og nu, så både bedstemor, far og teenageren kan synge med og danse natten lang. Twiggi.dk er mere end bare et mobildiskotek. Vi tilbyder også udlejning af professionelt lyd- og lysudstyr samt LED-belysning, så du kan sætte dit helt eget præg på festen. Vores sortiment spænder bredt, og vi hjælper gerne med rådgivning, så du får den perfekte løsning til netop dit arrangement. Vi er stolte af vores historie, men vi hviler ikke på laurbærrene. Med et nyt, brugervenligt website og moderne tekniske løsninger er vi klar til at føre festen videre de næste 50 år. Hos Twiggi.dk handler det om at skabe minder, der varer ved – og vi glæder os til at gøre din næste fest til noget helt særligt. Velkommen til Twiggi.dk – vi får Danmark til at danse!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi afholdte julefrokostfest i Cool Gray…

Vi afholdte julefrokostfest i Cool Gray i Skovlunde, hvor Twiggi.dk og DJ Sharky fik ansvaret for aftenens musikalske underholdning. Det blev en lige så fantastisk fest, som vi på forhånd havde håbet på. Dansegulvet var fyldt og stemningen i top, indtil vi sluttede festen.
DJ Sharky forstod til fulde at få kombineret den nye og moderne musik, med 90'er klassikerne, så alle kunne synge og danse med.
På denne baggrund, kan vi varmt anbefale Twiggi.dk

4 mars 2019
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

En skuffende oplevelse, på vores store dag:(

Vi havde hyret en dj i stedet for band til vores bryllup, for at have musik i længere tid og flere genre musik. Vi fik Dj shaky, en ældre herre på omkring 50-60 år,s om havde et tv tændt ved siden af dj pulten, som kørtemusik videoer til. Dette var ret forstyrrende, og lidt kikset, da vi er et ungt par. Vores dj formåede ikke rigtig, at få folk på dansegulvet, vi måtte hele tiden selv finde på numre, vi vidst ville få folk på dansegulvet, og det lykkedes også stort set hver gang, men da vores dj selv skulle spille numre, forlod folk dansegulvet, da det var kedelig, halv kiksede sange, og hvor andre DJ’s nok ville have, skyndt sig og skifte sange.....spillede han sangene helt til slut, til trods for manglede folk på dansegulvet. Vi fik mange klage fra vores gæster, om vores dj, og flere gæster opfordrede os direkte til at fyre ham, da de syntes han var så ringe. En rigtig ærgerlig situation at stå i, som brudepar:( vi havde hyret ham til kl 05; og sendte ham hjem ved 3; tiden, da folk simpelt ikke gad at danse til ham....... en rigtig øv oplevelse, på vores store dag.......

Vi skrev derefter til twiggi.dk om vores oplevelse..... og blev mødt at, “at der er altid to sider af en sag”
Ja, men folk klager jo ikke til DJen, de klagede til os! Og vi gad ikke og stå bruge energi på det til vores bryllups dag

23 augusti 2018

Super diskjockey

Super fed fest takket være hjælp fra en diskjockey der virkelig forstod at spille den musik der fik folk på gulvet. God service. absolut anbefalelsesværdigt

30 mars 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Musik til hverdag og fest, der er Twiggi´s rullende diskoteker bedst!

Grunder vejrgudernes uforsigelighed i den danske sommer, måtte få dage før vores bryllup ændre vores planer, så som flytte lokation m.v. - men det var ingen hindring for Twiggi´s rullende diskoteker

Vi takker Twiggi.dk for en fantastisk og uforglemmelig dag, uden den service og imødekommen fra Twiggi.dk var dagen ganske simpelt blevet en helt anden, og Twiggi.dk formået at levere musik til flere generationer, der var således ingen undskyldning for ikke at fylde dansegulvet.

Næste gang vi skal holde fest, er der ingen tvivl, det bliver Twiggi.dk der igen skal stå for musikken.

Husk: Ingen fest er for lille, ingen fest er for stor!

- Fru & Hr. Frydendal-Oesten

21 december 2012

En samarbejdspartner vi kan regne 100% med

Vi har brugt Twiggi til flere arrangementer, har altid været 100% upåklagelig service. Til vores sidste arrangement manglede vi pludselig alverdens ting til at afvikle et blæserband - i sidste øjeblik hjalp Twiggi med at fremskaffe alt der skulle bruges. De gjorde det umulige muligt for os, på trods af (indrømmet) lidt urimelige arbejdsforhold og meget kort deadline.

Jeg er den gladeste kunde, føler vi har en samarbejdspartner som støtter os 110% og tager ansvar for at alt fungerer.

Anbefaler på det varmeste Jørgen og Twiggi!

30 januari 2012

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.