Twiggi.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk og professionel DJ Twiggi leverer en meget professionel oplevelse. Udstyret blev sat op om formiddagen før festen, DJen ankom til tiden og levered en fantastisk oplevelse. Musikken flød l... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fra første kontakt og helt frem til min 60-års fødselsdag var kommunikationen utrolig god, med stor forståelse for mine ønsker og behov. Allerede dagen før arrangementet kom de og satte udstyret... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var til 21 års fødselsdags fest, hvor DJ Kenneth K netop havde åbnet festen, da en af gæsterne fik en hjerneblødning og faldt besvimet om. Efter gæsten var blevet hentet af en ambulance, lagde Kenn... Se mer

Företagsinformation

1. Mobilt diskotek
  2. DJ
  3. Uthyrning av festutrustning
  4. Uthyrning av musikinstrument
  5. Uthyrning av utrustning

Skrivet av företaget

Twiggi.dk – Danmarks mest erfarne rullende diskotek. Hos Twiggi.dk får du ikke bare musik til festen. Du får over 50 års erfaring, passion og professionalisme rullet direkte ind på dansegulvet. Siden 1972 har Twiggi leveret lyd, lys og feststemning til både små og store arrangementer i hele landet. Fra de første toner i Ungdommens Hus i Roskilde til dagens events for virksomheder, institutioner og private – vi har været lydsporet til tusindvis af uforglemmelige øjeblikke. Vi tror på, at ingen fest er for lille, og ingen fest er for stor. Derfor skræddersyr vi altid løsningen, så du får præcis den oplevelse, du drømmer om. Vores faste stab af erfarne DJ’s kender musikken, teknikken og kunsten at fylde dansegulvet – uanset om det gælder bryllup, firmafest, fødselsdag eller skolebal. Vi spiller hits fra dengang og nu, så både bedstemor, far og teenageren kan synge med og danse natten lang. Twiggi.dk er mere end bare et mobildiskotek. Vi tilbyder også udlejning af professionelt lyd- og lysudstyr samt LED-belysning, så du kan sætte dit helt eget præg på festen. Vores sortiment spænder bredt, og vi hjælper gerne med rådgivning, så du får den perfekte løsning til netop dit arrangement. Vi er stolte af vores historie, men vi hviler ikke på laurbærrene. Med et nyt, brugervenligt website og moderne tekniske løsninger er vi klar til at føre festen videre de næste 50 år. Hos Twiggi.dk handler det om at skabe minder, der varer ved – og vi glæder os til at gøre din næste fest til noget helt særligt. Velkommen til Twiggi.dk – vi får Danmark til at danse!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Perfekt DJ til 50 års fødselsdag

DJKenneth leverede det helt rigtige musik til min fødselsdagsfest. Dansegulvet var konstant fyldt og både teenagere såvel som venner havde en super dansefest.
Forberedelse af arrangement med Twiggie fungerede upåklageligt.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

3 februari 2024
Logotyp för Twiggi.dk

Svar från Twiggi.dk

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du har nydt underholdningen – og vi lover, at der er mere musik på vej. Hold øje, vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 🎶❤️

Virkelig forfærdelig DJ!!!

Virkelig forfærdelig DJ!!!

Vi havde en ældre dame fra twiggi ude som DJ til vores julefrokost på arbejdet.
Først og fremmest kunne hun ikke finde ud af, at være DJ, for hun satte bare nye sange på og skiftede sange midt i det hele.
Men når vi så fik lov at ønske sange, så satte hun dem aldrig på, fordi hun “ikke kunne finde dem”, trods fulde navn og kunstner.
Når det så er sagt, så fik vi endelig lov at høre en ønsket sang, hvor alle kom op og danse, men næ nej, den fik vi lov at hører i 30sek-1min og så skiftede hun til det sædvanlige gylle, som 5/30 mennesker gad danse til.

Magen til skide sur og ikke imødekommende DJ, som glemmer, at VI har BETALT for at hun kommer ud. Hun burde sgu fyres.

Find jer en ORDENTLIG DJ, hvis I ikke vil have ødelagt jeres fest!!

15 december 2023

Super proffesionel DJ Kenneth K

Efter gæsten var blevet hentet af en ambulance, lagde Kenneth K. Stille og roligt ud med godt musik som efterfølgende løsnede op på den flade stemning. Det endte med at festen trods den meget uheldige start, blev rigtig god og fødselaren fik en dejlig aften alligevel.

25 november 2023

Virkelig god musik

Virkelig god musik, virkelig dejlig dj kennethK. En sand ven og fyr. Altid klar på en god fest .
Vil altid bruge twiggi.dk .

30 september 2023

Musik på Dalum landbrugsskole

Havde fornøjelsen at høre dem på Dalum landbrugsskole med djkennethk, det var skønt med bred vifte og virkelig musik for en hver smag… altid godt når musikken en blandet, og spillede de ønskede numre.
Et kæmpe plus, er altid skønt høre den bedste sangstemme Dolores o’Riordan/ The cranberries.
Bedste anbefælding her fra Jeannet/Dandelionme

29 september 2023

Sølvbryllup

Vi brugte Twiggi til vores sølvbryllupsfest, vi havde en fantastisk oplevelse. God service, opsætning af anlæg mm. til aftalte tider, meget imødekommende. Vores DJ Jens havde en god fornemmelse af musikvalg, det krævede en del, da vi var mange generationer sammen. Vi har hele vejen igennem følt os mødt af Jørgen fra Twiggi og kan varmt anbefale dem.

9 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde Twiggi til 60 års fødselsdags…

Vi havde Twiggi til 60 års fødselsdags fest 👍🏼💃🏽💃🏽 Jens Grønvold spille dejlig musik i tilpas lydniveau til middagen og super god dansemusik bagefter. Jens havde fornemmelse for hvilken musik der fik folk på gulvet og det fik vi hele tiden mere af 🤩 aftaler og opstilling samt nedtagning af anlæg, alt ifølge aftalen. Kan kun give min bedste anbefaling. Tak for at gøre dag perfekt.

23 maj 2022

Kan ikke anbefale Twiggi nok

Kan ikke anbefale Twiggi nok. Altid kvalitet til tiden, og altid fleksibel ift. løsninger. Alt udstyr er som minimum industry standard og altid tjekket igennem inden man lejer. Har dj´et i snart 32 år og jeg har aldrig oplevet en bedre service. Brug altid Twiggi.

10 maj 2022

50 års jubilæum i Hedelyparken

50 års jubilæum i Hedelyparken, 2670 Greve
Twiggi.dk underholdte, alle os beboere med stor aldersspredning, med stor succes. Alle var begejstrede. Og super professionelt alt var som aftalt og tidsplan blev overholdt. Vi vil anbefale Twiggi.dk til alle slags arrangementer.

8 maj 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi hyrede Dj Kenneth K til vores søn's…

Vi hyrede Dj Kenneth K til vores søn's dimmisionsfest og det var aldeles fremragende - DJ Kenneth K formåede at holde gang i festen og vi fik en fantastisk aften med god lyd, massere af lys og god fornemmelse for hvad de unge ønskede at høre. Klart en anbefaling herfra.

15 juli 2021

Tak for anmeldelsen Daniella

Tak for anmeldelsen Daniella
Har ikke spillet for dig og som ens x kæreste burde du have mere pli end at komme med en utilpasset sviner 👍🏻

Har spillet i over 25 år så kære kommende kunder se bort fra denne kvinde som åbenlyst ikke har kunne tage bruddet, da jeg første gang efter Corona spillede i April 👍🏻
Kh DjkennethK 😊

14 juli 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Du skal ikke hyre den såkaldte Dj…

Du skal ikke hyre den såkaldte Dj Kenneth K. Det ville være at ødelægge din fest!!

14 december 2020
Logotyp för Twiggi.dk

Svar från Twiggi.dk

Tak for din anmeldelse. Vi tager afstand fra personlige angreb og ønsker altid en saglig og respektfuld dialog. Vi sætter pris på konstruktiv feedback, da det hjælper os med at udvikle og forbedre vores service. Hvis du har konkrete oplevelser eller forslag, hører vi meget gerne fra dig direkte, så vi kan tage hånd om det på en ordentlig måde.

Lyd- og lysanlæg benyttet ved MiniFestival 2020

I sommers afholdt vi en mini-festival for 90 efterskoleelever, hvor vi benyttede os af Twiggi.dk. Vi fik sat lyd- og lysanlæg op, og alt virkede perfekt og uden problemer. Samarbejdet med Twiggi var i top, og man fik fuld valuta for pengene.
Vi har et godt kendskab til Twiggi, og vil til alle tider anbefale Twiggi.dk til små som store arrangementer.

31 oktober 2020

Dj Kenneth K er vores mand til næste firmafest

Vi var et selskab på 40-45 der havde champagne smagning samt middag med efterfølgende fest på Nimb ved Tivoli. Her havde vi den bedste Dj, der spille lounge musik til middagen var færdig. Virkelig go Lounge musik! Og da festen skulle skydes igang med vin drinks og lækker musik leverede Dj Kenneth K bare den fedeste aften, normalt er vi ret kræsende med musik ønsker men ikke en i selskabet var oppe og bestille da “ALT” var perfekt!!!
Heldigvis fik vi et visitkort da vi skulle hjem og Twiggi er dem vi skal have fremadrettet.
Mine varmeste anbefalinger til Twiggi og ikke mindst Dj Kenneth K
Tak for en dejlig aften Dj

18 augusti 2020

Top kvalitet og tjekket samarbejde gennem mere end 10 år

Som DJ har jeg anvendt Twiggi som leverandør af lyd og lys i mere end 10 år, fordi de simpelthen er de bedste, mest professionelle og rare mennesker at arbejde sammen med. Jeg er altid tryg når jeg møder op til et job, når Twiggi leverer udstyret.

Grejet er altid i orden og sat op præcis som aftalt. De kan klare fester af enhver størrelse og er altid gode til at komme med deres professionelle anbefalinger til hvordan opgaven løses bedst.

Jeg kan på det varmeste anbefale Twiggi og kunne ikke finde på at bruge en anden leverandør.

13 augusti 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.